LG Optimus L5 II E460

LG Optimus L5 II E460

 • Skärmstorlek: 4 tum
 • Operativsystem: Android 4.1 (Jelly Bean)
 • Pekskärm (touchscreen)
Rank 3246 i Mobiltelefoner
Jämför pris på alla LG Mobiltelefoner
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
LG

LG Optimus L5 II E460

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Skärmstorlek: 4 tum
 • Operativsystem: Android 4.1 (Jelly Bean)
 • Pekskärm (touchscreen)
LG

2.9 av 5 stjärnor

Baserat på 3 omdömen

Sorterat efter datum
2013-12-30
  l
  logik(24 omdömen)
  Använd i sex månader. Du får nästan vad du betalar för. Det bra: - batteriet håller runt tre dygn i snitt vid med mest SMS, whatsapp och något telefonsamtal. - skärmen är vacker att titta på och använda trots den lägre upplösningen. Det dåliga: - Ostabilt beteende hos LG launchen, vissa gånger segt andra gånger ingen reaktion alls när man trycker på saker. - hemknappen också seg efter en tids användande. Ibland får man trycka en andra gång för att den skall ta en till hemskärmen. - Kameran är undermålig vid fotografering i lätt mörker, i dagsljus funkar den okej. Tar dock lång tid på sig att fokusera, vid lätt mörker fokuserar den ofta fel. - videoinspelningen är undermålig - högtalartelefonen låter skit, sprakig och bräckligt ljud. - telefonsamtalen har inte jätterent och skarpt ljud. - LGs standard SMS och telefonapp lämnar en del att önska, dåligt gjorda appar. SMS appen har ingen bakåtknapp utan du får backa ur till hemskärmen och sen gå in i SMS appen igen gör att komma till alla dina konversationer. - Tar väldigt lång tid innan den hittar GPS signalen. Summering: det finns bättre och stabilare telefoner som du kan plocka upp och använda direkt ur kartongen för liknande pris som denna. Den här behöver minst en del trixande för att bli en bra telefon, om det ens går. Jag har inte orkat prova, jag har bara viljat använda den som den är tillverkad.
  2013-10-27
  Redigerades 2013-11-08
   h
   hochiha(6 omdömen)
   Mycket bra telefon i övre budgetsegmentet. En av få telefoner i rätt storlek - det vill säga att man kan hålla den i en hand utan problem. Överlag fungerar den smärtfritt och med få buggar. Batteritiden är upp till 2 dagar vid min användning. Fördelar: + Briljant med LED som blinkar olika beroende på om man fått SMS/email etc. + Skärm med rika färger. + Byggkvalitet vida överstigande priset. + Priset. Nackdelar: - Långsam jämfört med flaggskeppen. - Samtalskvalitet jämfört med gamla GSM-telefoner. - Buggat WiFi (se tidigare recension) När jag köpte mobilen var kanten på ramen väldigt vass, och skar in i örat, men det slipades ned inom några dagar. Överlag är jag extremt nöjd med mobilen; den fyller det hålrum som blev efter att min HTC Desire gav upp utan problem.
   2013-05-29
    Bad_Idea(5 omdömen)
    Trevlig mobil i precis lagom storlek. Man kan sköta den med en hand och ha i byxfickan utan att se "pervers" ut. Bra skärm dock väldigt reflekterande i solljus. Notifierings hemknapp är genialisk men strular något pga buggig mjukvara. Enligt LG kommer detta åtgärdas i kommande uppdateringar. QuickMemo knapp/funktion är klockren. Kameran är ok och duger bra till vardagsbruk. Batterit håller för mig i drygt 2 dagar med normalt bruk. Har förutom LED notifieringen upptäckt 2 andra irriterande buggar i mjukvaran som jag vidarebefordrat till LG: WIFI fryser efter en längre tid i viloläge och behöver startas om för att börja funka igen. Navigeringsknappen (backa) inom Gmailappen kraschar appen Fixas mjukvarubuggar höjer jag betyget till 8-9 med följande motivering. Vill du ha en prisvärd och stillren JellyBean 4 tummare som fixar dagligt bruk utan problem så är LG Optimus L5 II ett av de få trevliga alternativ på marknaden just nu.