Prisjakt

Godsents kreatörer

Godsents kreatörer är ett härligt gäng influencers som delar sin passion för gaming på Twitch.

Anniina, Godsent

Anniina

Från Finland med en deltids bostad i Förenade Arabemiraterna är Anniina en person som trivs i bilvärlden. Med imponerande sju års dedikation till studier av bilar har hon etablerat sig som en framstående fordonsingenjör och skicklig bilmekaniker. Hennes expertis har satts i bruk hos det välkända varumärket Audi, där hon har förfinat sina färdigheter och fördjupat sin förståelse för bilar.

Hennes livestreams inkluderar ofta bilar på något sätt, vare sig det är nattliga race eller bara bilturer i solnedgången. En förare i hjärtat med många episka IRL-streams från världens alla hörn.

Favorit pryl

Zowie by BenQ EC2-A

“Jag är ingen hardcore gamer då jag är ute mycket ifrån datorn, men när jag väl spelar så är det denna jag kört med"

Zowie by BenQ EC2-A

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
3.5
(7)
Gå till produktsida
Ailincia, Godsent

Ailincia

Möt Ailincia, ett norskt powerhouse inom gaming och content creation. Som heltids streamer och content creator för GODSENT har hon fängslat publiken med sina otroliga färdigheter och sitt magnetiska community på Twitch. Med sin omfattande kunskap och erfarenhet inom gaming ger hon insiktsfulla kommentarer och underhållande spel som håller tittarna engagerade och får dem att komma tillbaka efter mer.

Ailincia streamar mestadels FPS och Valorant nuförtiden, men har varit tillräckligt länge inom branschen för att ha provat nästan alla möjliga genrer på sin stream. Delta i hennes stream för nattliga gibb-äventyr.

Favoritpryl

Logitech G Pro X Superlight 2 Lightspeed

"Bästa musen som jag någonsin haft"

Logitech G Pro X Superlight 2 Lightspeed

Ellenvy, Godsent

Ellenvy

En mångsidig content creator för GODSENT. Som personlig tränare, gamer, cirkusartist och tyngdlyftare är Ellens färdigheter och talanger verkligen mångfacetterade. Hennes passion för fitness genomsyrar allt hon gör, då hon tillför ett unikt och uppfriskande perspektiv till världen av gaming och fitness.

Ellen är en nordisk mästare i tyngdlyftning och har uppnått första plats och guld både i bänkpress och marklyft. Hennes streams på Twitch består främst av IRL-streams där Ellen interagerar med sitt community, men de inkluderar oftast även träningspass och fitness med en antydan av gaming.

Favoritpryl

Elgato Stream Deck

"Den bästa hjälpen för mig när jag streamar är min Elgato Stream Deck"

Elgato Stream Deck

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4.1
(7)
Elgiganten
4
(500+)
1 749 kr
cdkey.se
3.1
(4)
1 529 kr
Gaminggadgets
1 690 kr
Se alla 3 priser
Nessa, Godsent

Nessa

Vanessa 'Nessa' Ahlström är en före detta professionell spelare i Counter-Strike: Global Offensive från Sverige, som spelade för lag som Fnatic, Besiktas e-Sports Club, GODSENT och Epsilion eSports. Hon har också varit engagerad i att främja kvinnors tävlingsspelande genom att delta i Female Legends-turneringen, som syftar till att öka kvinnors deltagande och synlighet inom esport.

Nessa är en av de längst aktiva medlemmarna i Godsent-familjen, vilket gör oss mycket stolta. Hon har spelat både i vårt Valorant- och Counter:Strike-lag sedan 2020, men streamar idag CSGO och har ett stort community närvarande på sin Twitch stream.

Favoritpryl

Samsung Odyssey G4

"240hz är ett måste om du vill panga hårt i snabba fps-spel. Så denna är grym."

Samsung Odyssey S25BG400 25" Gaming Full HD IPS 240Hz

PhemisXD, Godsent

PehmisXD

Emma har snabbt gjort ett namn för sig själv inom CS:GO-communityn med sin lugna och samlade stil på twitch. Med fokus på att streama CS:GO-spel och ibland även IRL-innehåll bygger Emma ett community av entusiaster som uppskattar hennes engagerande personlighet och kraftfulla presentation.

Emma kommer ifrån Finland och streamar på finska, hon är den nyaste medlemmen i Godsent och vi är glada för att få ta del av hennes resa mot toppen.

Favoritpryl

xtrfy M4 RGB Wireless Mouse White

"Den är bra för det jag gör, vilket är Counter-Strike. Den måste vara vit också, vilket passar perfekt!"

Xtrfy M4 Wireless RGB

Godsent, Kiiddii

Kiiddii

Pia Rogne Notøy är en 22-årig gamer och dansare från Fosnavåg, Norge. Hon älskar att skapa kvalitativt innehåll som speglar en välbalanserad livsstil; träna, äta bra och ha hälsosamma speltimmar för att avsluta sin dag. För närvarande har hon en passion för Valorant, men älskar skräckspel.

Pia älskar mode och uttrycker sig genom sina modeval, och hon har också en fantastisk tid med de tillfälliga cosplays av sina favoritspelfigurer. Hennes favorit "pryl" är hennes RedBull-kylskåp som hon fått i present i sitt spelrum och hennes Logitech Superlight Pro-mus. Hennes absoluta favoriträtt är biff tartar, men ravioli och sushi är också stora favoriter.

Favoritpryl

Logitech G Pro X Superlight 2 Lightspeed

"Älskar min logitech. Den väger knappt någonting i handen och den känslan är oslagbar för mig."

Logitech G Pro X Superlight 2 Lightspeed

Det här är Godsents kreatörer

Godsent har genomgått en spännande transformation de senaste fem åren. Det som en gång var en renodlad esporganisation och ett Counter-Strike-lag har utvecklats till ny nivå. Idag omfattas även ett influencer-paraply som omfattar olika talanger, som streamers, kreatörer och influencers från hela norden.

Utvecklingen har tagit Godsent bortom de traditionella esportgränserna och öppnat för en värld av möjligheter kring gaming och kreativt skapande.

Godsents influencers delar sin passion för gaming, kunskap och underhållning till följarna i en rad olika spel. I grunden är de streamers som skapar spännande och underhållande innehåll som livestreamas på Twitch. Både på sina egna konton och via Godsents egna Twitch-kanal.

Oavsett om du är intresserad av esport, casual gaming eller kreativt skapande så har kreatörerna något för dig.

Publicerad: 19 oktober 2023

Uppdaterad: 19 oktober 2023

Den här artikeln är skriven av Prisjakts redaktion. Ingen annan har påverkat innehållet i den. Det förekommer inga betallänkar eller andra typer av annonssamarbeten.