Prisjakt

Microsoft Xbox Series S 512GB 2020

Microsoft Xbox Series S 512GB 2020

Stödda videoformat: 480p, 576p, 720p, 1080p (Full HD), 1080i, 2160p (4K Ultra HD), Inbyggd lagringskapacitet: 512GB, Lanseringsår: 2020
PrishistorikNu 3 288 kr
Jämför

Microsoft Xbox Series S 512GB 2020

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4.4
(31)
Vi har hittat produkten i totalt 38 butiker, varav 25 är betalande kunder hos Prisjakt och har direktlänk till butiken.
Butiker kan sälja produkten i flera varianter och olika skick. Ändra inställningar för att styra vilka erbjudande du ser.

Produktinformation

Xbox Series S är en riktigt bra spelkonsol för dig som vill köra alla de senaste spelen utan att det kostar skjortan. En praktisk spelmaskin som fungerar lika bra till Fortnite som att strömma filmer och serier på Netflix. Spelen skaffar du digitalt och precis som Xbox Series X så har den här modellen den nya och förbättrade handkontrollen. Den här spelkonsolen är en riktig pärla för dig som vill ha riktigt mycket för pengarna, men utan att spendera lika mycket som för syskonmodellen.

 • Stöd för Xbox One-spel

  Nästan alla Xbox One-spel som du kan skaffa digitalt går att spela på Xbox Series S. Däremot fungerar inte spelen som finns på skiva eftersom den här modellen saknar inbyggd bluray-spelare.

 • Lagringsutrymme

  Spelkonsolen har 512 GB inbyggt lagringsutrymme varav 364 GB är ledigt för dina spel och appar. Om det inte räcker så kan du öka utrymmet med en extern lagringslösning på upp till 2 TB.

 • Upp till 8K

  Xbox Series S kan visa upp till 8K om din skärm stöder det, men bara när du kollar på video. För spel är det bara 1440p som gäller eftersom hårdvaran inte är kraftfull nog för mer än så.

 • Förbättrad handkontroll

  Handkontrollen som följer med Xbox Series S är omarbetad med ny design och USB-C. Kontrollerna reagerar snabbare på kommandon och även om handkontrollen inte är lika tekniskt avancerad som DualSense för PS5:an så är den ett välkommet steg åt rätt håll.

 • Klarar 120 Hz och VRR

  Xbox Series S har stöd för 120 Hz på bildskärmar som stöder det. Spel som optimerats för 120 Hz ger ett bättre och mjukare flyt i grafiken som hjälper dig att få en bättre spelupplevelse. Xbox Series S har även stöd för VRR, vilket Playstation 5 saknar..

 • Dolby Vision och Atmos

  Har din tv stöd för Dolby Atmos och Dolby Vision så får du optimal bild och ljud med Xbox Series S. Spelkonsolen har nämligen stöd för båda! Bäst resultat med Dolby Atmos får du med ett separat hembiosystem som stöder det.

 • Snabbstart med Quick Resume

  Växla sömlöst mellan spel utan att behöva vänta på att de ska ladda. Med Quick Resume kan du hoppa fram och tillbaka i spelen och slipper långa laddningstider. Perfekt när du har flera gång samtidigt.

Artiklar

Vanliga frågor

Spelkonsolen släpptes tillsammans med syskonmodellen Xbox Series X den 10 november 2020. De är den idag senaste generationens Xbox-konsoler från Microsoft.
Nej, den här modellen kan bara köra spel som du köper eller abonnerar på digitalt. Vill du ha en spelkonsol med bluray-spelare så finns den lite dyrare syskonmodellen Xbox Series X.
Om du vill ha många eller stora spel på din Xbox Series S så räcker inte 512GB långt. Av det utrymmet är bara 364GB ledigt när systemet har tagit sin del. Det räcker till tre stora spel eller flera mindre. Utrymmet kan utökas med expansionsporten på baksidan av spelkonsolen.
Xbox Series X är en mycket kraftfullare spelkonsol med bättre prestanda, dubbelt så mycket lagringsutrymme och inbyggd bluray-spelare. Spelkonsolen har också stöd för äkta 4K med spel och en helt annan design. Med alla fördelar så är Xbox Series X också mycket dyrare än Series X med ett nära dubbelt så högt pris.
Varumärke
Stödda videoformat
480p, 576p, 720p, 1080p (Full HD), 1080i, 2160p (4K Ultra HD)
Inbyggd lagringskapacitet
512GB
Lanseringsår
2020
Internettjänster/appar som stöds
Facebook, YouTube, Webbläsare, Netflix, Viaplay, Twitch
Mediatyp
Ingen
RAM-minne
10GB