Kategorier
Prisjakt
Anonym användare
Anonym användare
Usel
4 månader sedan
Jag köpte en mobil av dem som gick sönder väldigt snabbt. Då garantin fortfarande gäller har jag försökt få kontakt med dem för retur men får inte svar! Känner mig lurad. Rekommenderar inte.
F
FamÅgren

7 omdömen

Usel
ett år sedan
Skickade in en mobil till Mobilfynd. Vi fick beskedet att vi skulle få 700 kr, inom 20 arbetsdagar. Nu har det gått 23 arbetsdagar, och vi har inte fått våra pengar. Har mailat dom, men dom svarar ej. Dom har inget telefonnummer, så det går inte ens att ringa dom. Varning.
j
johanstrom

3 omdömen

Utmärkt
5 år sedan
Köpte en begagnad Iphone 5 i "OK skick" och den var som ny. Var lite osäker först att köpa en begagnad telefon men det var riktigt värt. Hade lite kommunikation med supporten där innan köpet och de var väldigt hjälpsamma. Uppdatering 2020-05-12. Har sålt ett antal mobiler med dem och köpt en iphone 7. Tycker att det funkar bra. Tog ett tag att sälja mobilerna men jag är mest nöjd att jag slapp sälja dem själv eller att de skulle blivit skrot.
Mobilfynd svarar:2017-11-27
Hej Johan, toppen att du är nöjd, hoppas du återkommer i framtiden!
J
Jonas

1 omdöme

Utmärkt
ett år sedan
Rekommenderar verkligen
Usel
ett år sedan
Fruktansvärt dålig service, lika med noll. Skickat in en telefon, finns en liten rispa på baksidan, men dom säger en stor spricka. Dom ljuger så sälj aldrig till dom. Har gått över 2,5 månad, och inte fått tillbaka min telefon. Så jag kommer att polisanmäla jag med. Detta är ju ett bluff företag. Skulle fått över 700 kr, dom erbjuder nu 80 kr PISS FÖRETAG
Anonym användare
Anonym användare
Usel
2 år sedan
Riktigt dåligt! Jag blev lovad en summa som sedan bara ändrades. För den summan jag fick hade jag ALDRIG sålt telefonen! De svarar inte på mail och är jättesvåra att få tag på. Jag fick ingen chans att backa på försäljningen och dessutom tog det jätte lång tid att få pengarna. Sälj inte till dessa ockrare!
L
LMichael

2 omdömen

Utmärkt
4 år sedan
Suveränt att enkelt kunna handla en billig begagnad mobil på internet. Telefoner är så bra nu för tiden att det inte spelar någon roll om det är förra årets modell fast det är ju en tredjedel av priset.
Usel
4 år sedan
Mycket usel kundtjänst , köpte en Iphone 6s plus i juni -17 fick den jättesnabbt, men sen visade det sig att det var en Iphone 6 plus ibörjan hade vi bra mejlkontakt , men dom har undvikit o svara sen augusti man kan inte skylla på underbemanning
Betyg köpupplevelse
1.3Dålig
2 omdömen

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaVisaMasterCardPayson
  • Kortbetalning
  • Direktbetalning
  • Faktura
  • Avbetalning
  • Förskottsbetalning
  • Postförskott
  • SMS-betalning
  • Bitcoin
  • Betalning via telefonräkning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

www.mobilfynd.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Ecommerce Sweden AB

Organisationsnr: 556926-1810

Information hos allabolag.se