Prisgaranti och fria byten.
Leverans på dina villkor.
30 dagars öppet köp.

http://www.outnorth.se

Betalningsalternativ

PayPal
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Utökad företagsinformation:

  Inga skulder registrerade hos kronofogden.
  Företaget registrerat för 11 år sedan
(data från 2017-04-30)
Detaljerad information Outnorth har fått betyget (7.24)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Dålig
  Jag har länge tyckt om Outnorth men de blir bara sämre och sämre.

  Tydligen så tar de ut en avgift på 49:- för returfrakt och missar man det så lägger de på en aviavgift samt ränta på 1:- så totalt så fick jag en faktura på 79:- på en retur där jag missade detta! De kunde väl ha skickat ut ett mejl till mig och informerat mig om att de saknar betalning för en returfrakt istället för att bete sig på det här skurkaktige sättet. De borde även redovisa med stora bokstäver högst uppe på deras sida att det kostar 49:- för returer så att deras kunder vet om det. Men de inser ju såklart att då skulle ingen handla hos dem. Istället så göms det djupt inne i deras FAQ långt nere på sidan. Uselt beteende!

  Ynkligt att inte ha fria returer som många andra konkurrenter har. Det här gör att jag kommer att leta mig någon annanstans. Jag brukade rekommendera Outnorth, det gör jag inte längre efter senaste faktura från dem. Det finns andra ställen som har lika stort utbud, snabb frakt och framför allt fria returer med sjysst kundservice som passar mig bättre. Tack och adjö Outnorth, ni biter er själva där bak med denna s.k. kundservice!
  2 dagar sedan
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Mkt erbjudande o proffs sortiment. Snabba svar på meijla frågor
 • Perfekt
  Varit nöjd med alla beställningar hittills!
  Senaste beställning var extra viktig av olika skäl, och jag fick otroligt snabb och bra respons av kundtjänst, samt snabb hantering av min order. Mycket bra!
  5 dagar sedan
 • Acceptabel
  Fria returer gäller tydligen inte längre vilket drar ner betyget för min del.
  1 år sedan ( Uppdaterat: 5 dagar sedan )
 • Utmärkt
  Inga som helst problem med mitt köp. Snabb leverans. Bra hemsida.
  7 dagar sedan
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  bra med faktura som är rimlig.
 • Perfekt
  Inga problem.
  Billigt, lagom i frakt och skickar snabbt.
  1 mån sedan
 • Bra
  Inget att klaga på.
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Köpte en Douchebag väska ifrån OutNorth. Kanon pris, snabb leverans
  3 mån sedan ( Uppdaterat: 2 mån sedan )
 • Perfekt
  Två par handskar levererades ca ett dygn efter beställning. Kan inte bli annat än toppbetyg. Lite synd att det ej gick att få leveransen direkt i brevlådan, då det var ett ganska ringa värde och en liten försändelse. Litet minus för filtret på hemsidan som jag inte upplever fungerar optimalt.
  2 mån sedan
 • Usel
  Köpte en jacka på rea. Har väntat en vecka på den trots att det stod 2-3 dagars leverans. Ringer till Outnorth och får ingen hjälp med att få reda på var den är. De säger att det är postens fel. Det är inte min uppgift som kund att vänta på att dom reder ut problem med sina leverantörer utan de borde erbjuda mig att skicka en ny istället. Det roliga i det hela är att deras lager det är skickat ifrån ligger ca 10km från min adress. Hur lyckas man ens?
  2 mån sedan
 • Hej!
  Det var tråkigt att höra att du är missnöjd med vår leverans. Tyvärr var du en av våra kunder som drabbades av ett felskick i måndags kväll vilket vi ber om ursäkt för. Att du inte blev erbjuden att få en annan jacka istället är naturligtvis också beklagligt. Jag ser att vi kontaktade dig igår då din order hade kommit till rätta och du bör kunna hämta ut den under dagen. Återkom gärna till oss om du har några mer funderingar.
  Bästa outdoorhälsningar från oss på Outnorth

 • Utmärkt
  Har beställt flera olika saker ifrån den här återförsäljaren. Väldigt snabba leveranser! Och väldigt bra kundbemötande när man ringer supporten.

  Tummen upp!
  3 mån sedan
 • Perfekt
  Fick min beställning snabbt och tycker utbudet och priserna är bra.
  3 mån sedan
 • Perfekt
  Beställde ett par byxor tisdagkväll och hade dem i postlådan på torsdagförmiddag. Snabb leverans m a o.
  Erhöll 20% rabatt dessutom då jag registrerade mej som ny kund.
  Ett enormt stort utbud och mycket fördelaktiga priser.
  4 mån sedan
 • Utmärkt
  Juletid är den tid när jag som kund får reda på vad vilka leverantörer som håller måttet och vilka som fallerar.
  Outnorth var enkelt att beställa ifrån och leveransen var snabb. Jag behövde göra ett byte och använde då den färdiga returfraktsedeln. Snabbt, smidigt och pålitliga. Det enda som inte ger full pott är möjligheten för att hemleverans till dörren kvällstid. Men annars utan anmärkning.
  4 mån sedan
 • Bra
  Levererade som utlovat.
  4 mån sedan
 • Utmärkt
  Bra. Leverans - som utlovad.
  10 mån sedan ( Uppdaterat: 4 mån sedan )
 • Usel
  de har bra priser ja men kundservicen är usel! jag köpte en fjällräven ryggsäck från outnorth och den hade lite fläck på och att det var trådar som hade gått löss.( vilket jag märkte efter två veckor och den var tydligen så från början).
  kontaktar kundservice och de direkt försöker påstå att det är jag som har gjort det och annars varför började jag använda den och dubbelkollade inte att den ska vara hel, sen påstår han att det är mitt ansvar att kolla om allting är i original och perfekt skick och inte deras, alltså det är inte deras ansvar att skicka en produkt som är hel och fel fri.
  en annan kommentar jag fick av kundservicen var att eftersom jag såg att det var en liten fläck på ryggsäcken så måste jag gått igenom ryggsäcken "Ordentligt"(så skrev han på riktigt), men snälla! fläck är nåt man ser direkt. på produkten så fort man lägger ögonen på ryggsäcken. man behöver inte gå igenom någonting för att upptäcka det!( med det kommentaren så förstår man att de tror att man ljuger!)

  Med det tanke inställning som deras kundsupport har får de det sämsta servicen från mig.
  Jag skickade varan tillbaka till de den 13 november med rekommenderad post och idag den 22 november får jag mejl om att de ska nu börja undersöka mitt ärende. EFTER 10 DAGAR! och nu får vänta och se när de kommer kontakta mig.
  jag är Väldigt besviken.
  5 mån sedan
 • Perfekt
  Har beställt härifrån 2-3 gånger. Det har alltid varit riktigt snabba leveranser, och nu senast fick jag prata med deras trevliga kundservice. Hade beställt en ryggsäck, och precis efter jag beställt insåg jag att jag hade beställt fel storlek. Mailade till dem, och de ringde upp mig för att dubbelkolla så att allt blev rätt med färg och storlek. Mycket trevliga att ha att göra med!
  6 mån sedan
 • Bra
  Lite besvärlig hemsida att navigera om du inte vet precis vilken produkt du är ute efter. Passade på att beställa friluftsbestick under deras kampanj. Fick ett bra pris och snabb leverans. Även köpt ett par Lundhagsbyxor under en av deras kampanjer och även då fungerade allt smärtfritt. Kommer säkerligen att använda dem igen.
  7 mån sedan
 • Perfekt
  Lägst pris
  Fri frakt
  Snabb leverans, 1 dag
  De skickar med returpapper
  20% välkomsrabatt
  Vad mer kan man önska?
  7 mån sedan
 • Dålig
  Uppgav leveranstiden till 3-7 arbetsdagar. Efter 13 arbetsdagar kontaktade jag dem och frågade var om de hade skickat varan? Två dagar senare får jag svar att leveranstiden tyvärr hade skjutits upp ytterligare 14 dagar. Inte OK att inte meddela detta, och inte heller OK att jag själv ska behöva påtala problemet.
  8 mån sedan
 • Perfekt
  Riktigt snabb frakt bra priser
  8 mån sedan
 • Utmärkt
  Har handlat från Outnorth två gånger och det har gått så smidigt som man kan räkna med.
  Jag har inte haft någon anledning till att kontakta deras kundservice, så den delen har jag ingen erfarenhet av.
  8 mån sedan
 • Ganska dålig
  Nja.. Vet inte om det beror på semestertider eller nåt annat men inte mycket som gick rätt vid byte.
  Varan jag skulle byta till skickades ej på grund av diverse bortförklaringar där felet var mitt enligt dom. Därför återbetalades pengarna, men med fel belopp och dom tycker jag istället ska göra en ny beställning på varan jag ville byta till. Njäee..
  9 mån sedan
 • Perfekt
  Outnorth har blivit en av mina favoritbutiker. Sortiment i min smak, väldigt trevlig och hjälpsam personal samt utmärkta priser och olika kampanjer. Rekommenderas varmt till andra!
  9 mån sedan
 • Utmärkt
  Mycket nöjd med varorna jag beställde, leveranstid och bemötandet från kundtjänst då jag missade använda en rabattkod jag hade tillgång till.
  9 mån sedan
 • Mycket bra
  Fick ett otroligt bra pris på 20st turmat från Blå Band.
  9 mån sedan
 • Utmärkt
  Mycket nöjd med denna butik, handlat lite här det senaste och kommer förmodligen att fortsätta, hyfsade priser och snabba leveranser.
  9 mån sedan
 • Dålig
  Tro inte på prisgarantin!

  Jag försökte använda prisgarantin som de har i sina köpvillkor. Eftersom hemsidan som jag hänvisade till även visade sitt tidigare pris (på precis samma sätt som outnorth gör) hävdade de att det inte var deras ordinarie pris och därför inte täcktes av prisgarantin.

  Uppdatering!
  Tro inte på leveransen heller!
  En vecka efter beställningen får jag meddelandet att de inte kan leverera eftersom det var en beställningsvara som de inte kunde få fram. Tidigare var leverans lovad efter 7-10 dagar.
  10 mån sedan
 • Usel
  De vägrar att säja produkter till det pris som står på deras egen websida och samma pris finns på Prisjakt. Trots detta säger de att detta pris inte funnits på deras website. Det tog dem en och en halv arbetsdag att skicka ett enkelt svar, när de väl orkade svara hade de redan kraftigt höjt priset på sin websida. Uselt. Jag trodde Outnorth var ett seriöst företag. Jag hade tydligen fel.
  10 mån sedan
 • Usel
  Har blivit sämre och sämre. Har beställt av dem tidigare, men nu tar det riktigt lång tid för dem att skicka prylarna. Så jag kommer inte handla av dem igen
  11 mån sedan
 • Perfekt
  Gjorde två separata beställningar under en vecka. Den ena betalade jag extra på för dagenefterleverans och den skickades och levererades som utlovat. Den andra beställningen jag gjorde betalade jag inte för snabbare leverans och den skickades inom 2 arbetsdagar vilket jag anser vara rimligt och prisvärt när man inte har bråttom. Varorna kom fram välförpackade och hela. Jag kommer att handla här igen!
  11 mån sedan
 • Usel
  Dåligt att inte erbjuda fria returer, kostar 29kr många har fri frakt/fri retur.

  Uruselt att det går att beställa varor som visar sig inte finnas i lager. Dålig leveranstid.

  Leta någon annan butik, internet är stort.
  11 mån sedan
 • 2016-05-01 - Ett år sedan. Omdömen innan denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Ganska dålig
  Bra beställning och leverans. Leverans på två dagar (eftersom jag betalade extra).

  Behövde dock byta storlek på skorna jag beställde. När jag såg att Outnorth tagit emot paketet så mailade jag och undrade när mina större skor skulle levereras. Efter två dagar fick jag till svar att de tar en vecka på sig att öppna mottagna returer.

  Avbeställde och fick snabb bekräftelse på detta.

  Att ta två dagar på sig att svara i kundtjänst på ett mail är inte särskilt imponerande. Att ta en hel vecka på sig att hantera byten är (som statsministern säger) inte okej.
  1 år sedan
 • Utmärkt
  Beställning Leverans
  Bra och hyfsat lättnavigerad sida på skrivbordsdator. Har aldrig handlat via mobilen men de gånger jag bläddrat så tycker jag att det är krångligare än via datorn.
 • Perfekt
  Mycket bra kundtjänst
  1 år sedan
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Hade en fråga om produkten och fick svar nästa dag. Var lätt att beställa från hemsidan.
 • Usel
  Dåligt Dåligt
  systemet inte uppdateras och det blev en differens i lagersaldot
  Kundtjäst bara skicka en mejl men inte TA HAND av besviken kund.

  Varför skulle jag beställ varor där nästa gång om dem kan inte uppfylla kund order när dem borde??
  1 år sedan
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Klockrent. Bra utbud, bra erbjudanden, bra priser, snabba leveranser...
  Handlat flera gånger och kommer fortsätta!
 • Ganska bra
  Har hittills fått vänta fem och en halv vecka på att få tillbaka min Haglöfs jacka från lagning efter en reklamation via outnorth (väntar fortfarande på jackan) vilket är dåligt. Dock har leveranser och priser varit okej tidigare.
  1 år sedan
 • Perfekt
  Kundtjänst i absolut toppklass. Jag lovades 10% i rabatt på mitt första köp om jag prenumererade på butikens nyhetsbrev. Jag lyckades inte få in rabattkoden när jag la ordern, men kundtjänst ordnade detta i efterhand. Smidigt hanterat. Tack Outnorth.

  Leveransen gick snabbt. Beställde söndag kväll. Paketet kom tisdag eftermiddag med posten.

  Definitivt en av de bästa webshopparna.
  1 år sedan
 • Perfekt
  har beställt ett tiotal gånger och allt har fungerat perfekt
  1 år sedan
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Allt gick enkelt och bra.
 • Perfekt
  Inga problem med vare sig varor eller leveranstider, jag är riktigt nöjd med mina köp på Outnorth.

  - Trevlig och kunnig personal
  - Snabba leveranser
  - Smidig och enkel returhantering

  Rekommenderas varmt!
  1 år sedan
 • Usel
  Beställde 2 par handskar 5:e nov. Skulle komma i början av dec fick jag veta. Otroligt lång väntetid egentligen men orkade inte ändra något så lät ordern stå. Dock så kom de aldrig i början av dec. Haft kommunikation med kundtjänst som ofta tar lång tid på sig att svara. De är ytterligare försenade men skulle få 10% rabatt. Dock så reserverar de nu fulla beloppet på mitt kort. Ytterligare tid går, inga handskar skickas. Reservationen står kvar på kortet. Fick inget svar om vad som pågick från kundtjänst men fick nu till slut ett svar där de säger att de kan makulera ordern. Ja tack... aldrig igen detta företag.
  1 år sedan
 • Perfekt
  Beställning
  Har handlat lite tidigare funkar jätte bra även med returer
 • Usel
  Har ett flertal gånger tänkt köpa saker som dyker upp i "deals" här på prisjakt.. Men konstigt nog så är varan alltid slutsåld eller har ett annat pris på sajten än det som syns på prisjakt...
  1 år sedan
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  snabb leverans.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Jag fick tag i det jag ville ha, snabbt och billigare än min lokale skoaffär.