Kategorier
Prisjakt

Ramius

Medlem sen 2006-08-13
82
Bidrag
44
Hjälpsamröster
Eaton Powerware 3S 700 DIN
3.7
(2)
1 072 kr
2 år sedan*
Köpte 2 stycken för under 400:- på extrapris. Måste väl säga att det är ett klipp för det priset. Och de varit igång i snart 6 månader cirka så har jag inte haft några problem. Strömmen hemma har gått några gånger men inga problem. Dock så har strömmen inte varit borta så länge att den inkopplade enheterna stängt ner sig. Men Synlologyn hittade den direkt med storlek och minuter mm. Till Servern så fick man ladda ner ett program. Hoppas att den håller så inte jag också måste byta batteri. Men batteriet är ett standard Blyackumulator 12 V 7,2 Ah så det finns att få tag i lite var stans. Rekommenderar Update: efter ca 1år så gav mitt batteri upp också (troligen så var det laddningen till den som gav upp eftersom polspänningen aldrig gick upp) Men måste säga att jag är imponerad. Jag ringde Eaton och utan tjafs så skickade de en ny och jag skickade tillbaka min i "vändande post". Och denna har nu gått i ca 4-6mån utan problem. Verkar varit någon batch som inte var bra... Den andre jag har har gått utan problem.. Är fortfarande nöjd och rekommenderar den. P.S. Jobbet har några stycken också och dessa har gått några år utan problem...
*Redigerades ett år sedan
PNY CS900 Series 2.5 SATA III 240GB
3.8
(2)
348 kr
ett år sedan
Gav ett bättre skjuts än den enkla SSD jag hade innan. Fungerar som den skall och jag är nöjd.
EMTEC X150 Power Plus SSD 120GB
3.8
(1)
226 kr
ett år sedan
Köpte två från NordicMax för 229:- sitter och snurrar i windows 10 maskiner utan problem. Snabba som andra "snabba konsument-SSD" Förskruvning både på sidorna och undertill Har inte letat eller provat något program från EMTEC för optimering av SSDn mer än W10 egna verktyg Jag är än så länge nöjd
Nordicmax
Dålig
(75)
Utmärkt
ett år sedan
Handlat 1 gång och det fungerade utan problem. +Hade just då mycket bra priser på se saker jag letade efter (SSD, Väggfäste Skärm mm) +Snabbt ut från deras lager (Stod stod Ullared) +- Verkar ha varierat sortiment med varierande priser. Verkar vara en affärsmodell att komma över ett "litet" parti billigt och konkurrera med priserna där efter. Kan man ju tycka vad man vill om +- Skickades med DHL (Inget minus, mera information +- Ingen erfarenhet av hur en retur eller garantiärende hanteras av dem +- Paketeringen av objekten var som övriga nätbutiker. Får godkänt Inte jättedåligt men inte jättebra heller - Har inte Swish, men "men alla de andra alternativen genom Klarna"
Ronneby Bruk Maestro Exclusive Line Stekpanna 28cm (rund kant)
3.8
(1)
732 kr
ett år sedan
Köpte min på Ronneby Bruk Fabriksförsäljning för 300-400kr Snyggt med Ekhandtag Bra värmespridning Enkel att rengöra (som de flesta gjutjärnspannor) Bra med handtag för den är ganska tung Bra ,ed hängögla på handtaget Från Ronneby Bruks hemsida: Benämning: Exclusive Line Stekpanna 28 cm 120290 Beskrivning: Stekpanna Ø28 cm med rund kant. Exklusivt skaft av massiv ek. Förinstekt med svensk KRAV-märkt rapsolja. Bottenmått på undersidan Ø22,5 cm. Kanthöjd ca 5 cm. Vikt ca 3,1 kg.
Ronneby Bruk Inox Micarta Allkniv 12,5cm
3.8
(1)
299 kr
ett år sedan
Köpte min på Ronneby Bruk Outlet för 250kr Är vår nya favoritkniv "allround" Ligger skönt i handen Snyggt handtag som ser ut som trä (kompositmaterial ) Lite flexibel
WD Elements Portable USB 3.0 1TB
2.5
(9)
523 kr
ett år sedan
Tycker den fungerar alldeles utmärkt för att flytta filer. + Ganska liten + Gummifötter Har egentligen inget att klaga på.
Andersson KDW 2.0 (Nordisk)
3.3
(2)
199 kr
ett år sedan
Vill man ha ett billigt gaming-tangentbord så är sett ett bra alternativ. +Snygg belysning +prisvärt -lite högljud om man jämför med ett "tyst"
Iiglo MS300
3.5
(1)
699 kr
ett år sedan
+ Stabil + Enkel att sätta ihop (förutom att när man kommer till att montera skärmar 2, då får den slagsida :-) ) + ganska bra justeringsmöjligheter vad gällande höjd och rotation/vinkling mm. - Skulle vilja kunna ha den lite mera böjd. De yttre skärmarna har lite för flack vinkel. Det går att böja in dem men problemet är att mittenskärmen inte går att justera i djupled så då blir det ingen just "båge" - Lite klumpig (om än stabil) fot. Skulle vilja haft möjlighet med någon sorts skruvtving fästa den i bordet... Är nöjd. Den fyller sitt syfte.
Intenso 3.5" Memory Center 8TB
3.6
(5)
1 582 kr
ett år sedan
Jag har tagit en backup med den. Funkar. Jag är nöjd.
Sida 1