Prisjakt

Matsen

Medlem sen 2003-08-21
48
Bidrag
13
Hjälpsamröster
Nespresso Vertuo Next
Full Star 1
1.5
(12)
836 kr
M
Matsen
48 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Skulle inte ta emot en även ens om jag fick betalt. Min fungerad bra i 2-3månader sedan fungerade den från och till (mest från) i 8-9månader innan den dog helt. Supporten var sådär, men när den väl hade dött så var det ett fel som även de visste innebar att maskinen skulle bytas ut. Dock så var det problem med att få den utbytt med då min maskin var licensbyggd och inköpt på NetOnet men till slut fick jag pengarna tillbaka. Dessutom dyra kapslar och kaffet blev jag inte så imponerad av heller. Numera står en Jura-maskin i köket - råder alla att investera i riktig kaffemaskin!

Klipsch The Three GVA WiFi Bluetooth Högtalare
Full Star 1
2.8
(5)
4 790 kr
M
Matsen
48 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Jag gav 2290:- (demoex) och för det tycker jag den är prisvärd. Men för uppåt 5000:- som verkar vara ordinarie pris tycker jag man ska få bättre ljud för pengarna. Tycker ljudet är lite anonymt och bumligt på lägre volymer, det släpper lite om man vrider på lite men inte tillräckligt för att jag ska vara helt nöjd med ljudet. + Snygg, bra finish - Anonymt ljud och rätt stor (vilket kanske kan vara ett plus också...)

Hifi Experience
M
Matsen
48 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Alltid lika serviceinriktade och mer intresserade av att tillgodose kundens behov än av att sälja på kunden något. En butik man återkommer till!

RDEBUTIK
Utmärkt
(500+)
M
Matsen
48 omdömen
BraRedigerades 3 år sedan

Har handlat 2 gånger av RDE. Första gången en mikrovågsugn som de var billigast på och den andra gången en Airfryer som de också var billigast på. Första gången gick köpet helt friktionsfritt. Den andra gången fick jag efter ett par dagar meddelande om att artikeln jag beställt inte gick att leverera och de tog bort min order. Det var inte så förvånande då den artikeln inte fanns i lager någon annanstans heller. Däremot hörde de av sig igen efter någon vecka och sa att de hade fått tag i tre stycken av den vara jag ville ha. Så jag beställde och fick varan inom en vecka från det jag lade ordern. Det är inte ofta man ser den typen av service, positivt överraskad. Betalade med Klarna så risken att betala utan att få varan är ju då obefintlig.

Kolink Satellite (Svart)
Full Star 1
4.3
(7)
449 kr
M
Matsen
48 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan

Ger denna en 5:a i prisvärdighet. Köpte chassit för 279:- på kampanj hos Webhallen och för de pengarna får man väldigt mycket. Det är ett billigt smäck, tunn plåt och inte den bästa byggkvaliteten kanske. Men för de pengar som den betingar så är det väldigt bra. Byggde en HTPC med ett mATX kort och i3 6100 med stockkylare samt m.2-SSD. Dock så var jag tvungen att gå på en SFX-PSU då mitt moderkort vvar 4mm för långt för att jag skulle få plats med en vanlig PSU. Så det blev lite onödigt dyrt för mig - men så är det när man köper saker spontant - man kollar inte upp allt... ;) Den medföljande chassifläkten är förvånansvärt tyst, trodde jag skulle behöva byta ut den med den får sitta kvar. Chassit är rätt stort och har bra med expansionsplats, men för mig som varken kör separat GPU (inte än iallafall) och inga lagringsdiskar så blir chassit nästan onödigt "luftigt". Men summa summarum, ett prisvärt chassi som inte sticker ut designmässigt men det gör inte gör bort sig funktionellt heller. Men ha koll på hur djupt ert moderkort är, för det är begränsat om du vill få plats med ett ATX-nätaggregat.

Onkyo TX-NR3008
Full Star 1
5
(7)
M
Matsen
48 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 år sedan

kraftfull och musikalisk, men utrymmeskrävande!

Kjell & Company
Utmärkt
(500+)
M
Matsen
48 omdömen
Utmärkt5 år sedan

Trevlig och snabb service.

Linksys RE6500
Full Star 1
5
(1)
M
Matsen
48 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 år sedan

Gör det den ska till ett bra pris. Enkelt och intuitivt gränssnitt!

Wharfedale Diamond 220
Full Star 1
4.6
(7)
1 699 kr
M
Matsen
48 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Grymt prisvärda högtalare. Konstigt att de inte säljs av några butiker i Sverige! Importerade mina från Danmark, grundade inköpet på vad man kunde läsa om dom på nätet - dvs bara välord. Och jag är mer än nöjd, de skulle bara fylla träningsrummet med ljud - men jag kan komma på mig själv att istället för att träna så lyssnar jag på musik. De fixar de flesta musiksorterna bra, ibland kan de spreta lite men det tror jag är bara att de är känsliga för kvaliteten på källan. Får de bra kvalitet så spelar de detaljrikt och balanserat - och de är lättlyssnade! Förstår att de blivit utsedda till bästa budgethögtalare! Ser man på ljud per krona så kan de inte få annat än full pott!

Adidas Olimpic Barbell 20kg 210cm
Full Star 1
5
(1)
M
Matsen
48 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 år sedan

350Kg maxvikt för 830:- inkl frakt hos GoalInn, väldigt prisvärt! Stången var rak och vikterna passar - så mycket annat kan man ju inte säga om en skivstång. Dock så tog frakten 4-5 veckor men det är ju inte produktens fel!