Sorterat efter datum
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2019-03-26
Mycket bra!
2017-06-06
En mysig lite butik mitt inne i Jönköping som verkligen är värt ett besök. Här har vi och flera av våra vänner handlat både vagnar, bilstolar, leksaker och barnkläder och alltid varit nöjda. Inte minst med det noga utvalda produktera utan även med den kunniga och serviceinriktade personalen.
2015-06-09
Vi är Jättenöjda med Lilla violen. Både vi och våra vänner har köpt barnvagn där och personalen är väldigt duktiga och kunniga. De gör allt för att sina kunder ska vara nöjda. Vi hade problem med vårt chassi och det löste de smidigt och enkelt. Butiken är dessutom super mysig och bara måste besökas om ni åker förbi Jönköping :) /Tobias Hermansson
2014-03-20
Grymt imponerad av denna butik. Fantastisk personal som tar sig tid och hjälper till med allt man behöver. Vi köpte vår Bugaboo Donkey vagn här och kan bara rekommendera lilla violen till alla som vill ha bra service. Dessutom en riktig mysig butik. Värt ett besök om ni passerar förbi Jönköping.
2011-06-03
En jättemysig butik i centrala Jönköping. Trevlig personal som är mån om sina kunder. Massor av roliga unika produkter att välja mellan. Jag rekomenderar alla att besöka denna butik. Jag har köpt min barnvagn där och jag är jättenöjd!