Prisjakt

Dino Larsson

Medlem sen 2019-03-25
16
Bidrag
12
Hjälpsamröster
Rajala Pro Shop SE
OK
(282)
OK
2 år sedan*
Har oftast fungerat bra då jag inte behövt kontakta service efter mina köp. Spenderat tiotusentals kronor hos dom på både ny och begagnad utrustning. Mitt första ärende i kontakt med kundservice gav mig ej någon hjälp. Detta då butiken ej kunde förbise egna satta "regler", vilket andra butiker erbjuder 6 gånger bättre (exempelvis cyberphoto och scandinavian photo). Dom har en fin butik inne i Stockholm med kompetent personal. Orimlig fraktkostnad på 150kr oavsett om du handlar från lagret i Finland eller Sverige. Borde finnas en fri frakt gräns vid en viss summa. Har oftast bättre priser än konkurrenterna. Helt okej svarstid via mail, aldrig lyckats komma fram över telefon.
*Redigerades en månad sedan
Teknikdelar
Bra
(500+)
OK
2 månader sedan
Riktigt bra priser, finns ofta någon rabattkod att ta del av men den jämnas ändå ut av deras fasta fraktkostnad. Har handlat ungefär 5 gånger men aldrig har leveranstiden hållt vad som utlovats. Brukar alltid ta någon extra dag för paket att skickas trots man valt snabbt leveransalternativ. Förrförra gången tog det över en vecka att få hem paketet, medans det tog 3 dagar förra gången. Inkonsekventa leveranser alltså.
CyberPhoto
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
2 månader sedan
Riktigt bra att ha att göra med. Snabba på svar vid frågor och har konkurrenskraftiga priser. Alltid fått utmärkt service och snabba leveranser.
Samsung Galaxy Watch 4 44mm
Full Star 1
3.5
(2)
2 529 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 månader sedan
Köpte denna då jag tyckte det lät riktigt häftigt med mätningen av kroppsfett för mig som styrketränar väldigt mycket. Samsungs egna siffror utlovar 98% träff. Men jag kunde få allt mellan 11-17% kroppsfett i olika mätningar. Otroligt inkonsekvent på den punkten. Lämnade tillbaka den och köpte gamla Galaxy Watch Active istället, då den har det mesta denna redan har, och fungerar både på ios och android. Så bryr du dig inte om att mätningen av kroppssammansättning ska vara korrekt, så är detta en riktigt fin klocka designmässigt, fullspäckad av andra bra funktioner och batteritid.
Apple MacBook Air (2020) - M1 OC 7C GPU 8GB 256GB 13"
Full Star 1
4.3
(16)
11 387 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
6 månader sedan*
Har innan denna laptop kört en 2015 apple macbook pro, 2018 huawei matebook x pro, 2020 dell xps 15 9500. Denna upplever jag som snabbare än alla tidigare, touchpaden är den bästa jag kört med hittills och gör en så stor del av användarupplevelsen. Tangentbordet är även toppklass det, men skulle inte säga någon av alla nämnda har bättre tangentbord än den andra. Det enda jag önskar var bättre på denna är ljusstyrkan på skärmen som apple säger ska vara 400 nits, men den når som mest ca 395. Fungerar bra inomhus men blir svårt att se ordentligt om man vill sitta på balkongen och jobba. För jämförelse så gav matebook x pro över 450 nits ljusstyrka, dell xps 15 gav över 500 nits (nästan 600 nits inkopplad med strömadapter). Hur som haver, när det kommer till prestanda kan jag ha massvis av flikar i chrome uppe, samt flera adobe program (lr, id, ai, xd, ps) som rullar utan problem. Känns som att en motsvarande windowsmaskin behöver ca 32gb ram för att rulla i samma takt. Enbart stött på problem 2 gånger, då ville inte photoshop starta upp, men alla andra adobe program fungerade, omstart av datorn löste det. En annan gång slutade knapparna för att höja/sänka ljusstyrkan att svara, samma sak där, omstart av datorn löste det. Har haft den i precis 2 månader nu och är helnöjd baserat på priset. Köpte den för 10 616kr från elon. Kommer definitivt köpa 16 tummaren när den kommer ut då 13 tum är för litet för mig som jobbar med designprogram mm. Just det, stor tumme upp till apple för toppenbra batteritid, och att datorn har väldigt svårt för att bli varm och inte drar mer än 30w vid full belastning.
*Redigerades 6 månader sedan
Samsung Galaxy Note 10 Plus SM-N975F/DS 256GB
Full Star 1
4.2
(10)
8 695 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
9 månader sedan
Har nu kört denna i över ett halvår. Finns inte direkt nåt att anmärka på, folk som nämner att hörlursutgången är borta, att skärmen inte är 120hz etc borde väl bara gått för en annan mobil? Med denna lur får man en otroligt snygg design, den är snabb som bara den, 12gb ram, 256gb lagring som går att utöka med micro sdxc kort till enorm mängd för en billig slant. En av marknadens bästa skärmar, det var trots allt den bästa skärmen av alla när den lanserades. Väldigt jämnt presterande kameror, färgerna är väldigt lika mellan alla tre, till skillnad från oneplus som ger olika vitbalans från alla tre i samma miljö på auto. S-pen är praktiskt och har många praktiska funktioner för den som gillar det. Var kul att pyssla i början, har avtagit lite med tiden för min del. Nu när luren fick Android 11 så uppdaterades även kameran igen, och exponeringen blev faktiskt jämnare så bildresultaten är bättre än innan! Det enda negativa jag kan säga om denna lur är väl att den inte riktigt är värd sin slant här i europa med exynos pga skillnaden i batteritid jämfört mot de som får snapdragon i usa.
Wilfa Classic CCM-1500S
Full Star 1
2.6
(8)
799 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan*
Riktigt bra kaffebryggare. Köpte denna först i augusti 2017 och den fungerade mycket väl för mig. Men den hade några problem med bland annat armen som vattnet rinner igenom, den sprack i materialet och såg riktigt dålig ut. Dropstoppet stannade ej heller upp ordentligt utan lät några droppar komma ut. Plattan som kannan stod på var slät så man fick se till att den stod rätt innan bryggning. Mycket vatten stannade kvar i maskinen efter en bryggning också. Samt att armen som vattnet rinner igenom inte stannade precis över hålet på filterhållaren. Men hur som helst så råkade jag förstöra kannan en dag genom att hiva in den i väggen bakom bryggaren, då blev det att leta en helt ny bryggare eftersom en kanna kostar 400kr, då hittade jag samma bryggare genom mediamarkt för 539kr. Till min stora förvåning när jag köpte den igen så var i princip alla de småsaker jag stört mig på innan nästan åtgärdade! Plattan som kannan står på är sänkt så att när man placerar kannan där så åker den på rätt plats direkt. Materialet på armen som vattnet rinner igenom samt övrig metall är nu gjort av borstat stål som ger en helt annan hållbarhet. Pumpen verkar vara lite starkare och får ur mer vatten jämfört med tidigare. Droppstoppet fungerar även bättre men inte 100%. Jag är säker på att detta är den bästa kaffebryggaren för under tusenlappen. Du som köper den får bara hålla tummarna att det är den nya uppdaterade versionen du får och inte den gamla!
*Redigerades ett år sedan
Audio Pro Addon T10 MK II
Full Star 1
4.2
(14)
2 495 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan
Otroligt klart ljud för pengarna, basen går att justera i tre nivåer med en knapp på baksidan. Den kan ladda mobilen eller annat genom usb, den har också en aux port, blir en rejäl skjuts i både kvalitet och volym genom den jämfört med BT. Lyckades knycka min för 1100 kr. Går inte att ge annat än fullt betyg på denna för det, även för det dubbla så skulle jag ge den full pott. Det är en riktigt fin pjäs att ha i hemmet!
Wilfa KW-4
Full Star 1
3
(10)
299 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Fin våg som mäter bra. Har ägt denna i några år nu och är nöjd med hur väl den håller. Inga problem med gummifötterna på undersidan som någon tidigare recensent haft problem med. Dock får jag säga att ytan blir repig väldigt lätt, även om man är försiktig med den. Sen att den drivs av 2 stycken CR2032 som den slukar upp inom 2-3 månader, även om man köper dyra batterier från energizer...
Proshop
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
2 år sedan
Handlat från proshop två gånger. Första gången var omkring efter jul då jag köpte en skärm från Dell, köpte den i slutet av en vecka, fick den i början på nästa. Bra för att vara julhandel och hets! Andra köpet gjorde jag denna vecka, åter igen en skärm från Dell, fick den dagen efter beställning! Otrolig leveranstid för att ha sitt lager i Danmark. Full pott för detta samt bäst pris
Sida 1