Kategorier
Prisjakt

-SH-

Medlem sen 2007-09-27
369
Bidrag
92
Hjälpsamröster
Apotea
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
5 år sedan*
Detta företag borde få en extra bonusstjärna utöver högsta betyg. Att nu, mitt under Corona-epidemin, lyckas leverera från ena dagen till nästa trots att de skriver att de har extrem belastning och markant längre leveranstid. Det imponerar! Mycket bra jobbat! Detta funkar så bra att jag numera endast använder traditionella apotek om behovet är akut. Bra priser och mycket snabba leveranser. Enkelt att hitta det man letar efter. Såhär ska ett apotek vara! Ett tillägg. Vid ett tillfälle (av över 100 beställningar de senaste åren) kom ett paket inte fram. Jag väntade i över en vecka innan jag ringde till Apotea. Kom fram rimligt snabbt och de lovade omgående att göra en omleverans, som kom på två dagar. Inga problem alltså. Notera att jag kunde ringt dem tidigare - inte deras fel. Det går dessutom att ringa till dem och få hjälp! Cdon mfl - se och lär...
*Redigerades 7 dagar sedan
Footway
Utmärkt
(470)
OK
7 dagar sedan
Denna butik har varit toppen! Blixtsnabba leveranser och en bra webbsida med utmärkta filtreringsfinktioner och sorteringsmöjligheter. Har varit... Nu har de gjort om webbplatsen och allt är katastrof. Hur kunde någon tyckas att det blev bra? Du kan inte ens sortera det du lyckats filtrera fram. Skulle köpa vinterkängor. 16 sidor med träffar när jag filtrerat fram kängor i rött färg och storlek. Utan ytterligare möjlighet till att sortera. Innan ni gjorde om webbplatsen har ni en solklar fullpoängare. Nu? 5 av 10? Ni är ju seriösa och levererar men det är hopplöst att hitta något att köpa...
The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Switch)
4.5
(55)
549 kr
18 dagar sedan
Full pott enligt grabben. Har inte spelat själv men tittat på en del när han spelat, känns som ett stämningsfullt och riktigt trevligt open world-spel.
Microsoft Wireless Mobile Mouse 3500
3.8
(5)
186 kr
22 dagar sedan
Liten och smidig. Funkar ypperligt med Chrome OS. Mycket bra batteritid. Köp den inte om dina händer är medelstora eller större. Inte superergonomisk i sitt utförande.
Deltaco ARM-459
4.4
(4)
111 kr
en månad sedan
Enkelt att montera och känns riktigt stabilt. Med tanke på att det bara kostade 199 kr är det svårt att sätta annat än full pott.
Dove Men + Care Clean Comfort Deo Stick 50ml
3.8
(1)
30 kr
2 månader sedan
Tycker detta är en riktigt bra antiperspirant där effekten sitter kvar i mist ett dygn. Inte särskilt stark lukt heller och upplevs inte irriterande för huden.
SteamOne S-Nomad Black SN50SB
3.8
(1)
790 kr
3 månader sedan
Som en handsteamer för 1000-lappen är den toppen och värd full pott. Har du inget strykjärn och funderar på denna? Tänk om - detta är ett komplement. Du ångar inte en bordsduk slät. Kragen på en skjorta är inte heller något jag vill fixa med denna. Däremot är den perfekt för att fixa till skjortan som legat vikt i en väska eller som du använde igår och som ser lite skrynklig ut idag.
Varmilo VA88M Cherry MX Brown (Nordisk)
4.2
(2)
1 437 kr
3 månader sedan
Kör detta hemma fast varianten Ink Rhyme (endast färgen på keycaps som skiljer). Gillar det väldigt mycket, skönt att skriva på och inte särskilt stort på skrivbordet. Känns otroligt robust och ser ut att vara riktigt välbyggt.
TRESemme Botanique Nourish & Replenish Conditioner 400ml
3.3
(1)
39 kr
3 månader sedan
Tydligen toppen om man har väldigt mjukt vatten. Önskar dock att någon gjorde något åt den trista, syntetiska, kokosdoften,
Microsoft Surface Mouse
4
(2)
468 kr
5 månader sedan
Toppbetyg i kategorin designade tvåknapparsmöss med scrollhjul.
Sida 1