-SH-

Medlem sen 2007-09-27
398
Bidrag
134
Hjälpsamröster
Sonos One Gen 2 WiFi Högtalare
Full Star 1
3.9
(22)
2 331 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
en månad sedan

Otroligt nöjd med denna högtalare, går som ena halvan av ett stereopar i köket tillsammans med en One SL. Klart godkänt ljud men framför allt är det grejer som bara fungerar. Google Assistent funkar helt ok den med.

Sonos One SL WiFi Högtalare
Full Star 1
4.1
(6)
1 989 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
en månad sedan

Otroligt nöjd med denna högtalare, går som ena halvan av ett stereopar i köket tillsammans med en One Gen 2. Klart godkänt ljud men framför allt är det grejer som bara fungerar.

Teva Elzada Leather (Dam)
Full Star 1
3.8
(1)
445 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 månader sedan

Frun har dessa. De sägs vara mycket sköna att gå på och tillräckligt snygga för att komma till användning.

LEGO Friends 41450 Heartlake Citys galleria
Full Star 1
3.3
(1)
826 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
5 månader sedan

Fint bygg med väldigt många detaljer. Tycker dock att det blir lite trångt och plottrigt - lite svårt att faktiskt leka med det.

LEGO Friends 41449 Andreas familjevilla
Full Star 1
3.3
(1)
544 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
6 månader sedan

Trevligt bygger med många fina detaljer. Kan tycka att ordinarie pris på cirka 900 kr är i högsta laget men för ca 700 kr är det ett bra köp

Sensative Strips Comfort Sensor
Full Star 1
2.3
(5)
449 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
7 månader sedan

Användes tillsammans med Telldus Znet Lite v2 och fungerar utmärkt. Efter drygt 2 år säger den fortfarande 100% i batteristatus. Att det krävs en förändring av en viss storlek för att värdet ska uppdateras är en del av konceptet med den långa batteritiden. Ibland skulle man dock vilja ha snabbare uppdateringar av värdena.

Miele WCR 870 WPS (Vit)
Full Star 1
4.2
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
7 månader sedan

Dyr men fantastisk tvättmaskin. Otroligt tyst och tvättar mycket bra. Mängder av specialprogram och olika tillval men samtidigt väldigt enkel att använda. Mieles tvättmedel är dyrt men när man använt det ett tag blir det uppenbart - det är otroligt effektivt mot alla former av fläckar. Har aldrig tidigare varit så enkelt att få ren tvätt. QuickPowerWash är också en grymt bra funktion - bra tvättresultat för 4 kg tvätt (vilket är mer än du tror) på 49 minuter utan att energiförbrukningen är särskilt hög.

Webhallen
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
Redigerades 8 månader sedan

Snabbleverans och bra pris. En kundtjänst som svarar på e-post inom rimlig tid.

MikroTik Wireless Wire RBwAPG-60adkit
Full Star 1
3.8
(1)
2 193 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
8 månader sedan

Otroligt bra produkt! Det är just en "wireless wire" - skruv upp på fasad eller mast, se till att du har fri sikt till den andra enheten och koppla in. Sedan är det som att du hade en kabel mellan punkterna, ingen konfiguration behövs för att uppnå detta.

iRobot Roomba j7+
Full Star 1
3.8
(1)
8 599 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
9 månader sedan

Ok, här kommer ett första intryck av vår iRobot Roomba J7+. Att komma igång är verkligen en “barnlek”. Packa upp, ställ allt på plats, installera appen på din telefon och följ instruktionerna i appen. Det tog bara någon minut innan dammsugaren var uppkopplad och redo. Lät den dock ladda de rekommenderade 3h innan den fick visa vad den gick för. De första gångerna dammsugaren är på en våning skapar den en karta som sedan kan användas vid exempelvis schemaläggning eller för att kunna säga “Ok Google, dammsug köket”. Vi bor i ett enplanshus med källare (2*98 m2) och det behövdes två vändor innan kartan för entréplan var klar. När vi startade den första gången behövde det verkligen dammsugas. När den var klar kändes det också som om det var dammsuget. Körde en andra gång dagen efter och nu var det riktigt bra. Visst, det fanns lite damm bakom en uppställd dörr och något liknande ställe men det tog jag enkelt med en skaftdammsugare. Inför första rundan gjorde vi inget särskilt för att förbereda hemmet, annat än att plocka rent på golvet. Det räckte alltså väldigt bra i vårt fall. När kartan för ett våningsplan är klar kan man justera rummen som dammsugaren upptäckt och namnge dem. Det går även ställa in förbjudna zoner och zoner där den ska städa extra noga. När man kör på en våning där ladd- och tömningsstationen inte finns (orkar inte bära runt den klumpen) kommer dammsugaren jobba tills batteriet tar slut, tills behållaren är full eller att den är klar. Oavsett anledning kommer den köra tillbaka till den plats där du startade den. För att påskynda processen med att skapa en karta kan du även skicka ut roboten på en kartläggningsrunda. Den dammsuger inte då utan kör endast runt och kollar av omgivningen. Jag har nu skapat tre scheman för entréplan där jag dammsuger måndag, onsdag och fredag. På fredagar dammsugs allt och de andra dagarna har jag ställt in att endast vissa rum ska städas. Funkar toppen såhär långt. Är också imponerad hur bra den hittar, ställde den i källaren och bad den dammsuga grabbens rum. Det tog bara några sekunder för den att orientera sig och sedan köra iväg till rätt rum och börja städa där. En lite kul funktion med just denna robot är att när ett städjobb är klart får jag möjligheten att titta på bilder på sådant som roboten bedömt som problematiskt. I mitt fall har det varit sladdar av olika slag, laddkablar, lampsladdar, en grendosa mm. Du kan berätta om det är ett tillfälligt hinder, om det är något som ska undvikas i framtiden eller också kan du meddela att det inte var något. Jag fick exempelvis en bild av en kabel som är klamrad längs med en list, bara att meddela att det inte är något. Dammsugaren ska sedan lära sig av din feedback.