Prisjakt

nipe

Medlem sen 2007-08-21
105
Bidrag
36
Hjälpsamröster
Motorola Home VIP 1510
Full Star 1
2.7
(12)
n
nipe
105 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 15 år sedan

Hade tidigare gett en 3'a i betyg men då Telia uppdaterade firmwaren och fixade de största problemen, framför allt responsen i menyerna, så omvärderar jag det till en 6'a då jag tyckte den funkade bra på slutet. Valde dock att hoppa av Telias digital-TV efter gratisåret. GAMLA OMDÖMET: Som tidigare nämnts är menyerna sega som sirap och det är väldigt begränsat med in/ut gångar medans snabbväxling mellan kanaler faktiskt går godkännt snabbt. Boxen är ganska liten, lättplacerad och ser väl ok ut, fjärren där emot både känns och ser billig ut. Jag fick denna i samband med Telia IPTV, numera har de gått över till 1910 boxen som har HDMI men i övrigt verkar ha samma brister som denna.

Antec P182 (Svart)
Full Star 1
4.7
(96)
n
nipe
105 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 15 år sedan

Helnöjd! Har den silvriga SE modellen men utgår från att det bara är färgen som skiljer. Har inte orkat byta så kör med fläktarna som följer med och de kyler tillräckligt och jag tycker ljudnivån är helt ok. Men ger ändå 9 i betyg för att den såklart kunde varit ännu tystare. Instämmer med tidigare positiva omdömen. Genomtänkt, kvalitet, stilig, osv. Förstår inte hur man kan tycka att det är ett jättechassi? Jag tycker det är ganska litet och smidigt med sin stilrena design. Jo föresten som någon annan också påpekade, en dum grej är att Power-knappen sitter bakom frontluckan. Märkligt då de annars tänkt genom allt så bra.

Logitech MX1000
Full Star 1
4.7
(65)
n
nipe
105 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 15 år sedan

Utan tvekan den bästa musen någonsin! Har använt den i snitt minst 8h/dag i flera år och den har aldrig svikit. Använder den både i arbete och till att spela FPS spel (framgångsrikt vill jag påstå) och det är inga problem. Visst tillhör man top100 i världen kanske man är duktig nog att påstå att man lider av att det inte är en renodlad gamermus men annars är det mest wannabe skitsnack. Men det är ändå pga detta jag bara ger den 9 i betyg, den kunde ju tydligen haft ännu bättre respons om man ska tro eliten. Efter alla dessa år så börjar det dock märkas att batteritiden sjunker. Från att ha klarat flera dygn non-stop så är den nu nere på kanske 15 timmar. Men det funkar ju det också om man kommer ihåg att ställa den på laddning över natten. Har funderat på att köpa en ny ett tag men inte hittat någon som känns som en uppgradering. MX Revolution eller nya MX1100 ligger väl närmast till hands men de har ju knapparna placerade helt knasigt och scrollhjul o trams vid tummen.

Elgiganten
Utmärkt
(500+)
n
nipe
105 omdömen
OKRedigerades 17 år sedan

En torsdag köpte jag en plasma-TV som de inte hade hemma men den skulle kommit dagen innan så den borde komma på fredagen eller senast veckan efter. Jag ringde kundtjänst dagen efter och de sa den hade kommit och glad i hågen åker jag 5 mil till butiken för att få reda på att det var fel! Jag fick körersättning men det kändes ändå trist då jag hade släpat en bekant med mig som ställde upp med större bil och bärhjälp. Efter att ha kontaktat dem varannan dag i ytterligare 3 veckor tröttnade jag och beställde jag från en internetbutik som levererade TV'n blixsnabbt! Det är inte El-gigantens fel att leverantören inte gör sitt, men däremot tycker jag det är dåligt att jag som kund ska ligga behöva på dem hela tiden istället för att de via telefon, mail eller sms meddelar när produkten kommit. Samt att under alla mina samtal så fick jag bara ett enda erbjudande om alternativ lösning och det var att hämta TV'n i en annan butik betydligt längre bort. De kunde inte flytta den till min butik eller erbjuda någon ersättning för den längre körningen. Jag utgår ifrån att sådana leveransproblem ska vara undantagsfall när man handlar hos elgiganten och tycker därför att de borde kunna erbjuda bättre kompensation vid de fåtal tillfällen kunder drabbas. De borde t.o.m kunna sälja varor med liten förlust om nödvändigt för att göra kunden nöjd. Att de ändå får en 6'a i betyg beror på deras mycket bra villkor med framför allt 30 dagars öppet köp på använda varor, vilket är lika ovanligt som bra.

Ullared Digital
n
nipe
105 omdömen
UtmärktRedigerades 17 år sedan

Efter att Elgiganten inte kunde leverera min TV på 3 veckor tröttnade jag och kontaktade UD efter att ha läst alla positiva omdömen här. De hade verkligen en personlig och trevlig service, det var som att prata med en kunnig kompis! På fredag kvällen beställde jag TV'n och betalade i förskott, måndag morgon fick jag mail att de skickat TV'n och ett kollinr så jag kunde följa paketet. På tisdag såg jag att paketet fanns på DHL's central så jag ringde dem och bestämde leverans på onsdag. Onsdag förmiddag kommer DHL och hjälper mig bära upp TV'n till lägenheten. Jag är så grymt nöjd med hur smidigt allt gick. Deras underbara service ser jag som mycket viktigare än lägsta pris, men faktum är att de var nåstan billigast också! Det är precis såhär en liten butik ska konkurera med stora kedjor, rekomenderas varmt!