Prisjakt

jhf

Medlem sen 2007-08-11
4
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Google Pixel 4 Dual SIM 6GB RAM 128GB
Full Star 1
3
(1)
j
jhf
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

Bytte från en pixel 2. Gillar den rena android upplevelse som man får med pixel telefoner. Pixel 4 är en telefon som ger en väldigt blandad känsla. Bäst på en del saker och underkänd på annat. + Kameran. Stillbilder är helt otroligt bra, speciellt i dåligt ljus. + Fin skärm med bra flyt. + Rätt storlek, ligger fint i handen + Google assistenten fungerar äntligen + Motion Sense är riktigt bra men tog en stund att vänja sig vid - Batteritiden, klarar inte en hel dag - Den svarta är väldigt glansig. Stor risk att den halkar ur handen. - Batteritiden, v* f*n - Batteritiden, hur tänkte dom... Vi har en Pixel 3 i familjen. Googles bäst balanserade telefon hittills. Den är bra på allt.

Kenwood Limited JE290
Full Star 1
4
(2)
442 kr
j
jhf
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Klart prisvärd med stark motor. Bäst är att den verkar robust och utan några rörliga delat som går sönder. Har inbyggd kanna så man slipper spill med glas eller tillbringare som måste stå rätt placerat vid en pip = inget spill och kladd på arbetsbänken utan rent och snyggt utan extra rengöring när man är klar. Går snabbt att ta fram och sätta ihop, pressar tio apelsiner på någon minut, allt in i diskmaskinen. Tre glas juice klart på två minuter.

leiljung
j
jhf
4 omdömen
UtmärktRedigerades 16 år sedan

Mycket snabb leverans, kameran fanns att hämta på posten dagen efter beställning! Snabb och bra service via telefon. Inte billigast men ok pris på min kamera. Rekomenderar leijung.se helhjärtat, en mycket bra webbutik.