Prisjakt

cyc

Medlem sen 2007-06-12
34
Bidrag
26
Hjälpsamröster
Shadows of the Damned (PS3)
Full Star 1
3
(2)
c
cyc
34 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Du spelar Garcia, demonjägare. Du har upprört demonkungen genom att ha dödat för många demoner, så han hämnas genom att ta din käraste ner till helvetet. du följer efter och ska försöka rädda henne. Rätt satirisk humor där grova ord används filtigt. Det handlar 100% om att skjuta dig igenom banorna. Men det är inte fullt så enkelt att bara skjuta rakt på. Helvetet fungerar genom att du använder ditt vapen, en demon som kan förvandlas, på olika sätt. Dödliga skott eller ljusskott. Det fungerar så att banorna i helvetet oftast täcks av mörker, så måste du alltid finna ett ljus innan du kan förgöra fienderna...för att förklara det enkelt utan större detaljer. Vad som lockar mest är att man vill ofta se mer spelutvecklarnas tolkning av helvetet, därför spelar man vidare. Spelet är inte lätt som du vanliga shooter. Jag upplever även att kameran kan bli lite vinglig när man får stryk. Ett extra plus att det är lite utmaning. Köp om du gillar blodig(?) humor, lite svårare spel där man behöver tänka ut vad man ska göra och sedan försöka göra det. Sept 2011: Har inte klarat spelet, läggs oftast ner för jag blir snurrig efter en halvtimme. Kan bero på att fienderna allting kommer så nära inpå så att man behöver snurra siktet så mycket. Har spelat de flesta spelen utan några som helst problem, t ex Infamous, Uncharted, Prototype, Dynasty Warriors, Gears of War...

Sports Champions (PS3)
Full Star 1
4.6
(12)
195 kr
c
cyc
34 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Öppnade spelet och började direkt på gladiator duel och spelade i 1½h för det var så sjukt skoj. Fick en fruktansvärd träningsvärk i svärdsarmen på axelfästsmuskeln (vad den nu heter) och nu fyra dagen senare sitter den i fortarande. I övrigt är spelet som Keisu beskriver det. Ett extra minus är laddningstiderna på ca 15-30 sekunder mellan karaktärerna (nivåerna). Man kan ju tycka att spelet kunde ha lagt sig på hårddisken istället.

Spelbutiken.se
Utmärkt
(500+)
c
cyc
34 omdömen
UtmärktRedigerades 12 år sedan

Snabbt och lätt. Pengarna bara försvann...om det är positivt.

Uncharted 2: Among Thieves (PS3)
Full Star 1
4.8
(89)
289 kr
c
cyc
34 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

Bra handling, bra karaktärer, ursnygga miljöer. Musiken och ljudet passar in perfekt. Spelet är en blandning mellan Indiana Jones och Da Vinci-koden. Du spelar Drake som är en blandning mellan Indiana Jones och Rambo som har fått parkourlektioner. Problemet med spelet är att det är för lätt...50% av spelet handlar om att hoppa runt i de tänkta klätterväggarna, tar du fel vägg som såg ut att kunna klättras på så antingen hoppar man där som ett fån eller så dör man beroende på situation. 45% handlar om att skjuta fiender och hela 5% är lösa problem som du redan får instruktion till (=inte svårt). Helt klart köpvärt.