pragma

Medlem sen 2007-06-01
3
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Philips SB300B Bluetooth Högtalare
Full Star 1
4.2
(2)
758 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Den här blåtandshögtalaren kan endast få 5 guldstjärnor. Köpte den från Webhallen för 222:-. Ljudet är sjukt bra för att vara så liten. Ljudet är fylligt och klart. Det är inget burkljud som det kan vara i såna här små. Jag har beställt en till, ska testa att koppla ihop dom. Om det inte går spelar ingen roll kan ha en i duschen. Blåtanden fungerar både med Iphone och Android.

Marin & Fritid
0
Usel
Redigerades 5 år sedan

Jag skulle köpa en båtmotor av årsmodell 2018 från Marin & Fritid via nätet. Mailar företaget innan beställningen för att vara 100% säker på att årsmodellen verkligen är 2018. Svaret jag får av Marin & Fritid är att årsmodellen är 2018. Affären görs via mail/telefon/hemsida. Hämtar båtmotorn och kör hem. Pedantiskt som man är upptäcker jag att några gummibussningar ser lite torra ut, båtmotorn ser ut att vara oanvänd men inte ny. Ringer upp Marin och Fritid och säger att jag har fått en gammal båtmotor. Får till svar att det är årsmodell 2018 men att CE-märkningen är 2014. Jag upptäcker sen att CE-märkningen är 2014 men jag känner mig inte bekväm med svaret. Nu börjar åtta timmar långt sökande. Går igenom instruktionsböckerna och där står det också Copyright datum © 2014. Den externa tankens streckkod hör till en 5Hk båtmotor och inte till den jag beställde. Då börjar jag söka på båtmotorns två sista bokstäver i serienumret och kommer fram till att årsmodellen är 2014. Nu är jag 100% säker på att årsmodellen inte är 2018. Använder 14 dagars ångerrätt som kund och häver mitt köp. Första gången jag köper en båtmotor över nätet och första gången jag inte kontrollerar omdömen om ett företag innan köp. Av det lärde jag mig en läxa att alltid kontrollera omdömen via prisjakt innan jag gör en beställning. Jag tycker inte om att skriva negativa omdömen om ett företag men nu känner jag att jag inte hade något val. Jag vill inte utsätta någon för det jag har fått lära mig. Marin och Fritid ser ut att ha ett bra utbud, bra produkter och trevlig kundservice men ägarna har mycket att lära. Om ni absolut vill köpa en båtmotor eller vad det nu är från Marin och Fritid. Kontrollera serienummer etc. innan köp så att ni vet vad ni får så att det inte kommer som en överraskning när ni skall försäkra varan.

Beautystore
OK
(98)
Utmärkt
Redigerades 9 år sedan

Hej Första gången jag beställde från Beautystore och jag är mycket nöjd. Kommer att beställa från dom igen. Köpte följande varor: * James Bond 007 Ocean Royale, Deostick 75ml (mycket bra pris och luktar som det skall göra) * Le Male, Deostick 75g (luktar som det skall göra) * The One for Men, Deostick 75ml/g (luktar som det skall göra) + Mycket snabb leverans + Säkert emballage + Betalning direktbetalning + Bra varor + Bra priser - Inget