Prisjakt

casanovan

Medlem sen 2007-05-13
10
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Fotbutiken
Usel
(8)
Utmärkt
ett år sedan*
+ Kundservice - Produktkvalitet Skiftande kvalitet på produkterna MEN du kan handla tryggt hos denna butik. Jag beställde tre produkter och fick problem med två. Efter mejlkontakt fick jag möjlighet att byta till andra produkter eller att få pengarna tillbaka. De är både trevliga, snabba och kundvänliga i sin kommunikation.
*Redigerades ett år sedan
Nexa LEST-701
Full Star 1
2
(1)
179 kr
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan*
Jag har inte använt produkten, då jag fann handhavandet så undermåligt att jag omedelbart lämnade tillbaka den. För att lägga till eller ta bort en sändare måste du ta bort bakstycket samt skruva bort 8 (ÅTTA) skruvar! Därtill klarar den bara av att lagra 6 sändare. Det är med andra ord ingen förstärkare som automatiskt vidarebefordrar alla signaler. Den kan därmed inte heller användas med termometrar och liknande enheter.
*Redigerades 2 år sedan
IKEA Solsta (2-sits)
Full Star 1
1.5
(1)
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Detta betyg är enbart satt utefter färgen på soffan som inte alls stämmer med beskrivningen på IKEA's hemsida. Jag köpte hem denna soffa utan att ha sett den i verkligheten. Jag utgick från bilder på IKEA's hemsida och deras produktbeskrivning som sa "grå". I verkligheten är soffan blå-lila och har inget grått i sig. Den är inte ens i närheten av IKEA's bilder. Färgen är hemsk och har inte varit modern på många många år. Mitt råd är att du först köper denna efter att ha sett den i butik.
*Redigerades 4 år sedan
Helly Hansen Warm Ice Crew LS Shirt (Herr)
Full Star 1
2
(1)
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan*
Min recension baserar sig enbart på att jag har provat tröjan och INTE aktivt använt den. Jag har läst mycket gott om tröjan och den får nästan full pott i alla användarrecensioner på andra ställen, så den gör säkert sitt jobb med fukttransport och värme. Anledningen till mitt låga betyg är att merinoullen ligger mot kroppen i halsringningen och KLIAR. Det finns bra merinoull som inte kliar och så finns det dålig. I detta fall är tanken att merinoullen skall ligga på utsidan av Lifamaterialet och inte mot kroppen, något de verkar ha glömt i och med halsringningen. Jag returnerade produkten omgående efter en första provning. Är ni lite känsliga i huden så rekommenderar jag absolut inte denna tröja.
*Redigerades 5 år sedan
Huawei Y6II Compact
Full Star 1
3.6
(3)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
5 år sedan*
För priset av 1000-1200 kr är det inget att tveka på. Bra prestanda utan lagg (har dock inte testat tunga spelappar). Tillräckligt bra upplösning. Har även tappat den rejält tre gånger utan att den har gått sönder (jag har inget extra skydd). Den har dual sim som gör att du kan använda den för både jobbet och privat. Jag har jämfört kameran mot iPhone SE och den tar tom skarpare bilder när det är ljust, dock viss färgskillnad. Inomhus och mörkare ute så vinner iPhone SE. Det som i mitt fall sänker betyget är att den har samma ljud för alla typer av meddelanden. Du vet med andra ord inte om du får t.ex. SMS, kalenderpåminnelse eller något systemmeddelande. + Dual SIM + Batteritid + Snabb och bra prestanda + Fotokvalitet - Samma ljud för ALLA typer av meddelanden (SMS, system, kalender, appar osv.) - Saknar fysisk mute-/tystknapp - Lååång tid för att ladda batteriet fullt
*Redigerades 5 år sedan
Philips HTL9100
Full Star 1
3.7
(14)
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
7 år sedan*
Efter att ha läst alla andras positiva recensioner samt proffsbetyg, så inhandlade jag denna produkt. Jag är förvånad över att ingen har uppmärksammat de brister som hade gjort att jag hade avstått från denna produkt. Jag är nöjd med ljudet i soundbaren, men måste sänka betyget pga att det saknas standardfunktioner som finns på de flesta andra ljudprodukter. Startvolymen går inte att ändra. Den är inställd på 36 av 100. Jag behöver själv nivå 86 för TV och måste höja varje gång jag skall se på TV. Ytterst frustrerande. Jag kör via HMDI ARC på en ny Samsung och jag har inte lyckats att styra soundbarens startvolym via ljudinställningar i TV:n. Därtill går det inte att styra volymen på de löstagbara bakre satellithögtalarna, varken individuellt eller tillsammans. Volymen är samma som på fronthögtalarna, så du måste ha MINST lika långt till satellithögtalarna som fram till TV:n, annars hör du bara de bakre högtalarna. Jag har 4 meter till TV:n, så för att kunna höra även fronthögtalarna, så måste de bakre högtalarna stå minst 8 meter från varandra (med mig i centrum). Som ni inser så går det inte, så jag får strunta i äkta surround och köra virtuellt surround med satellithögtalarna inkopplade i soundbaren :( - Startvolymen sänks automatiskt ned till nivå 36 av 100. Går inte att ändra. - Mååånga tryck för att höja/sänka volymen = tar tid att sänka eller höja. - Ej möjligt att styra volymen på de löstagbara bakre satellithögtalarnas. - Istället för display på soundbaren så används små dioder som indikatorer. + Bra ljud. + HDMI ARC (startar och stängs av med TV:n) + Inga sladdar till satellithögtalarna samt sub. + Bluetoothinkoppling av ex. smartphones.
*Redigerades 7 år sedan
Samsung UE46F5505
Full Star 1
3.8
(8)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
8 år sedan*
Bra: + snabb med nya processorerna (för appar och dylikt). + mycket bra ljus och ljusinställningar. + ytterst kompetent för sin prisklass (WiFi, inspelningsvar USB etc.) + vridbart ställ. Dåligt: - Clouding. OBS! Behöver inte uppträda i samma grad på alla. Jag hade dock så mycket att jag lämnade tillbaka den. - rörig fjärrkontroll med för många knappar. Om jag skulle slippa clouding, så hade jag inte tvekat på att köpa den på nytt. Betyget baserar sig på just cloudingfenomenet, som finns i mer eller mindre grad på alla Samsung LED.
*Redigerades 8 år sedan
Logitech AV Stand for iPad
Full Star 1
3
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
9 år sedan*
Gör allt som jag har behov av: + laddar. + ger bättre ljud. + många olika vinklar och ställningar, både för visning och arbete. (-) laddar långsammare än originalladdare. (-) inget superljud vilket inte kan förväntas för detta pris. Det STORA MINUSET som gör att den inte får 10 stjärnor: Med ett displayskydd, i mitt fall Copter Screenprotector, så blir det trögt att stoppa i och ur samt gör att displayskyddet lossnar i kanterna. Jag skall nu sätta på ett nytt displayskydd och först skära bort några millimeter på kanterna så att det hamnar utanför klamrarna på AV Stand.
*Redigerades 9 år sedan
Sida 1