• Fotbutiken

  • se

Bli först med att skriva ett omdöme!

Vad tycker du om Fotbutiken?

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
m
maijkel
1 omdöme
Utmärktett år sedan

De levererar! Smidig hemsida. Snabba leveranser. Billigt att få paketet skickat direkt hem. Blixtsnabb support som agerar för att jag som kund ska bli nöjd.

c
casanovan
11 omdömen
UtmärktRedigerades 3 år sedan

+ Kundservice - Produktkvalitet Skiftande kvalitet på produkterna MEN du kan handla tryggt hos denna butik. Jag beställde tre produkter och fick problem med två. Efter mejlkontakt fick jag möjlighet att byta till andra produkter eller att få pengarna tillbaka. De är både trevliga, snabba och kundvänliga i sin kommunikation.

G
Utmärkt3 år sedan

Trevligt bemötande och god service.

e
edvinnilsson
1 omdöme
Utmärkt4 år sedan

Snabb service när jag ville byta ett hälinlägg som var för stort för min sko. Fick hem nya som passade och retursedel för att skicka tillbaka de som var för stora. Butiken rekommenderas!

s
skytten59
21 omdömen
Usel4 år sedan

Beställde fotinlägg för hälsporre, China skräp ... Hade mailkontakt när jag ville ha byte men när jag ångrade köpet så tystnade mailkontakten helt! har inte hört från dom trots påstötningar i en månad,, Min faktura ligger på Klarna"pausad" kommer aldrig att betala den.... mycket dåligt skött !

G
Usel4 år sedan

Köpte "Hälsporrestrumpor". Den enda skillnaden mot vanliga strumpor är att de är avklippta vid tårna. De sitter inte tajtare (inga stödstrumpor), har ingen extra dämpning, de gör inget. Dessutom paketerade i en plastpåse som tidigare innehållit innersulor. Troligen har de köpts in billigt från Kina och packats om. Känns som lurendrejeri. Jag tar det som lärpengar och hoppas att andra slipper göra samma upptäckt för sina egna surt förvärvade slantar.

a
asdfqwer
2 omdömen
DåligRedigerades 4 år sedan

7 dagars leverans är långt ifrån 1-2 dagar som utlovas.

A
Avregistrerad
1 omdöme
Utmärkt4 år sedan

Beställde skoinlägg och fick dem skickade till mig redan dagen efter. Postnord gjorde det dem gör bäst och slarvade bort paketet. Kontaktade fotbutikens kundtjänst och de skickade ett par nya skoinlägg utan några invändningar alls. Fantastisk service, snabb leverans och bra produkter! Rekommenderar starkt!

C
Christer
2 omdömen
Utmärkt4 år sedan

Måste vara de absolut bästa e-handlare hittills. Jag köpte två Hallux valgus tåseparerare. Första gången ville jag byta till en annan variant. Inga problem. företaget skickade direkt ett annat par, innan jag ens skickat tillbaka det första paketet. Sedan var det endast ett kardborreband som var lite snett och behövdes bytas ut, vilket jag enkelt påpekade i ett mejl. Till svar fick jag två helt nya separera skickade till mig, utan kostnad. Vilket företag gör så! Sedan har jag jämfört många siter och dessa är de med bäst priser, inte på allt men på det mesta. Kan bara stark rekommendera dem. Christer

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaVisaMasterCard
  • Avbetalning
  • Direktbetalning
  • Faktura
  • Kortbetalning
  • Betalning via telefonräkning
  • Bitcoin
  • Förskottsbetalning
  • Postförskott
  • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Philip Lexander

Organisationsnr: 559108-1905