Prisjakt

torrone

Medlem sen 2007-03-23
22
Bidrag
57
Hjälpsamröster
POWER
Utmärkt
(500+)
t
torrone
22 omdömen
Utmärkt2 månader sedan

Vill ta chansen o ge full pott till Power i Växjö och detta tack vare den anställda Carolina som gav mig trevligt mottagande och löste en knivig situation. Gällde ett erbjudande som jag hade blivit utlovad av kundtjänst (av misstag) då rabatten inte gällde produkten jag köpte. Power stog för sitt ord och jag fick det till det utlovade priset.

LG OLED65C3 65" 4K C3 OLED evo TV
Full Star 1
5
(2)
22 555 kr
t
torrone
22 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 månader sedan

Har både haft LG C1 och C2 tidigare. Små ändringar emellan versionerna men svårt uppgradera något som redan är perfekt ;)

LG OLED55A1 55" 4K Ultra HD (3840x2160) OLED Smart TV
Full Star 1
4.3
(4)
12 180 kr
t
torrone
22 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 2 år sedan

Jag har ingenting att klaga på med denna tv, speciellt med tanke på priset jämfört med andra Oleds. Har en GX modell hemma som jag kan jämföra med. +Samma svärta (kol svart även i mörka rum) +Bilden otrolig klar och jämn, speciellt med 4k material, skarpa färger. +Mindre kända appar som tex HBO Max, SVT play, Disney plus osv +Bra fjärrkontroll, samma meny som GX modellen +- Recension tidigare klagade på att tv:n är seg. Visst den är inte super snabb, men jag finner inget att klaga på. Går igång snabbt, jag scrollar igenom menyer i stadig takt. Det som tv:n inte har är: -120hz, denna har 60hz vilket egentligen passar flesta tv tittare och många gamers som inte behöver 120hz, som jag. Spelar mest äventyr och cinematiska spel. -Saknar VRR som är nya tekniken där ute för spelare och konsolägare. -Ljudet är inget att hänga i julgranen, men inget jag förväntar mig heller. Kör ändå alltid förstärkare med högtalare. Är dessa två, + små andra ting värda dubbla priset? Det är frågan du får ställa dig. Jag är iaf otroligt nöjd!

MaxGaming
Utmärkt
(500+)
t
torrone
22 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Kort version: supersnabba leveranser och bra support! Längre version: köpte en Xbox wireless adapter till Windows. Snabb leverans och hade den redan dagen efter. Tyvärr verkade jag ha fått ett måndagsexemplar som stundtals fungerade. Kontaktade då supporten och de gav mig lite mjukvarotips för att lösa problemet. Men tyvärr verkade problemet vara hårdvarurelaterad. Så jag fick en fraktsedel av dem för att skicka tillbaka adaptern för undersökning. Tyvärr lyckades postnord tappa bort sändningen... Kontaktade då MaxGaming åter igen och lyckligtvis så har de spårbar kolli-id så support kunde reklamera sändelsen till postnord. Samtidigt köpte jag ny adapter då jag inte hade lust att vänta in postnord ärendet. Fick lika snabbt hem den nya adaptern (som nu fungerar utmärkt) och den första jag köpte har nu blivit återbetald av Max. Tack för er tålamod och support!

Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 4K
Full Star 1
4.5
(2)
16 312 kr
t
torrone
22 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 5 år sedan

Kan inget annat än ge fullpott, så mycket kamera för det priset!

Retrospelbutiken
Bra
(500+)
t
torrone
22 omdömen
OKRedigerades 5 år sedan

UPPDATERAD: Har nu skickat in begagnade spel två gånger, men tagit Points på Spelbutiken.se istället och har då fungerat som det skall! TIDIGARE: +Ideen är god, köp begagnade spel från ett företag och känn dig trygg. +Fri frakt +Chat på hemsidan -Vid inbyte av spel hos dem, tog jag points som man sen kan omvandla till rabatt vid köp av spel hos dem. Bra va? Problemet är att 5 gånger i rad nu som jag varit i kontakt med dem, då mina points alltid försvinner. Väldigt irriterande när man väl skall slå till på ett spel... Senast nu så fick jag igenom en beställning och drog av 320kr i points. Märkte senare att de dragit bort 770kr för mig istället... Så åter i kontakt med deras mindre hjälpsamma kundtjänst. -Priser har någon gång varit högre vid köp av begagnat än vid köp av nytt, jämfört med deras egna butik (spelbutiken.se) -Leveranstid 1-4 dagar, men ligger alltid på 4 ibland 5 dagar till mellersta Sverige.

Sony PlayStation 4 (PS4) Pro 2016 1TB
Full Star 1
4.3
(100)
t
torrone
22 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 5 år sedan

+Playstation varianten som klarar följande: *4k upplösning, handlar om en uppskalad 4k, som fungerar väldigt väl. Ger skarpare texturer, bättre kantutjämning (anti-aliasing) speciellt på miljöer och distanta områden. *Ibland stöds även 60 fps, ger mer bilder per sekund, bilden upplevs smidigare. För priset av runt 4000kr så kan ni inte förvänta er att Ps4 Pro skall klara av alla dessa samtidigt (min high-end dator på 18k klarar det knappt). +HDR som ger mer verklighetstrogna färger och större spektrum i mörker och lyster. +Snabbare laddningstider. +USB på båda sidor (behöver inte längre ta fel!). +- Ny design på konsolen. För mig är det ett lyft, för andra inte. +- Priset. Du får mer ut av din konsol, men handlar egentligen mest om hur grafisk intresserad du är. -Inte alla spel som stöds. Vissa (äldre) spel kommer du inte få ut någon skillnad alls. UPDATE Ps4 har nu lanserat något kallat Boost-mode som skall ge bättre prestanda till äldre spel, utan att behövas patchas. -Valet att inte inkludera 4k blu-ray spelare ger den en stjärna mindre. De förväntar sig att man skall streama 4k filmer online, men utbudet är väldigt begränsat just nu och du behöver dessutom ha snabb bandbredd. -Kan lägga till en liten detalj, och det är själva knappen för mata ut skivan. Storleken och dennes placering är absurd. -Har på senare tid börja låta väldigt högt vid ansträgning. Det finns alltså förbättringar att förvänta sig för både FullHD och 4k användare. Uncharted 4 och Horizon är några av de snyggaste spelen jag spelat, (även jämfört med PC) från miljöerna in till minsta skäggstubb utan märkbar aliasing! 4k gör skillnad! Till PSVR finns det också förbättringar att finna. Har testat ett par spel och handlar mestadels om förbättrad Anti-aliasing och smått skarpare texturer. Slutligen: Helt klart nöjd med uppgraderingen!

Anthem (PC)
Full Star 1
2.9
(7)
199 kr
t
torrone
22 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

Håller med, spelet har fått mer hat än det förtjänar. Har själv haft det väldigt kul med det och rent grafiskt ser spelet otroligt ut. På minus sidan: repetivt gameplay samt krångligt upplägg med vissa buggar.

Until Dawn (PS4)
Full Star 1
4.8
(31)
149 kr
t
torrone
22 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 5 år sedan

Rent grafisk underverk med underbar atmosfär och drivande story, som man sent kommer glömma.

Gigabyte GeForce RTX 2080 Gaming OC HDMI 3xDP 8GB
Full Star 1
4.5
(2)
7 689 kr
t
torrone
22 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

Gör sitt jobb! Uppgraderade från ett 1080 kort. Är det värt uppgraderingen? Svårt att säga, är nog upp till var och en att bestämma om de extra 10-20 fpsn i spel, samt RTX och DLSS tekniken är värt det (just nu stöds bara en handfull spel). Denna låter även mindre än mitt 1080 Evga kort och håller sig mer kyld. Utan RTX spelar man lätt alla spel i 4K med högsta inställningarna. Med RTX blir det tyngre, men med lite tweaks i inställningarna fungerar det bra med.