Prisjakt

markus1234

Medlem sen 2007-03-11
10
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Outdoor Xtrem Örebro
Bra
(15)
m
markus1234
10 omdömen
Usel8 månader sedan

Jag tänkte chansa och förlita mig på texten som de skriver på sin hemsida: "Ordrar före 14.00 skickas samma dag" Kan informera alla att det bara är snack. Kostnaden för returer är också oproportionerligt hög.

Stadium webbshop
Dålig
(435)
m
markus1234
10 omdömen
Usel8 månader sedan

Lång leveranstid, ena varan var öppnad sen tidigare, andra varan var defekt.

Netgear Nighthawk AX12 RAX120
Full Star 1
5
(2)
2 325 kr
m
markus1234
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 5 år sedan

En router som fungerar föredömligt och gör det den ska. Jag övervägde en Asus GT AX11000 men valet föll på AX12 enbart på grund av designen. Min recension får ni ta med en nypa salt eftersom jag inte har speciellt höga krav på en router utan köpte denna för att få Wi-Fi 6 och framtidssäkra. Jag kommer från en Asus router i 1000kr-klassen som inte klarade av mängden klienter jag har hemma. Tidigare router behövde startas om ibland och mina Nest protect inte fungerade vilket AX12 löste. Räckvidd och överföringshastighet märker jag ingen större skillnad på (den fixar 2 vångsplan utan problem) - möjligen att det är lite bättre signalstyrka på 5GHz-bandet. Några minus: *Nätadaptern är väldigt stor och det är inte riktigt lyckat att ha den hängandes i ett eluttag i väggen. *Jag hade hoppats att mina mekaniska hårddiskar skulle spinna ner vid inaktivitet (ena en WD och andra Seagate 2TB 2.5") men det gör de inte. Detta är dock vanligt för routrar. *Inställningsmöjligheterna är inte på topp och mobilappen saknar en hel del inställningar som tack och lov finns via webbinterfacet.

Jollyroom
OK
(500+)
m
markus1234
10 omdömen
Usel6 år sedan

Lagersaldo uppdateras flera dagar försent.

Allocacoc PowerBar 2-Way 2xUSB 1,5m
Full Star 1
1
(1)
m
markus1234
10 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Jag köpt totalt två stycken av dessa och rent funktionsmässigt fungerar de väl. Det stora problemet är att man hör ett konstant högfrekvent ljud som är väldigt irriterande. Det är alltså ett klassiskt coil whine eller "spoltjut" man hör. Mitt första exemplar var aningen värre än det andra men 2/2 låter så jag antar att det dålig design och inte två måndagsexemplar. Om man planerar att ha PowerBaren inkopplad i ett rum med normal ljudbild kommer den garanterat höras. T.ex sovrummet är bara att glömma. Jag vet inte om man kan dra kopplingen till att det är dåliga komponenter men personligen skulle dra mig för att driva eller ladda värdefull elektronik. Framför allt skulle jag vara orolig att lämna denna inkopplad och obevakad. Ska tillägga att jag även har Allocacoc's Powercube med USB-uttag och denna är knäpptyst.

Logitech Wireless Keyboard K270 (Nordisk)
Full Star 1
3.9
(12)
327 kr
m
markus1234
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 10 år sedan

Har haft tangentbordet ett tag och är väldigt nöjd. Det fungerar precis som det ska. Det är skönt att skriva på och har en nano-sändare så man kan parkoppla flera Logitechenheter till samma sändare. Med tanke på priset så känns allt annat än toppbetyg fel.

Salomon X Max 120 13/14
Full Star 1
3
(2)
m
markus1234
10 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

Jag har nu snart använt denna pjäxa två säsonger och kan erkänna att jag aldrig i mitt liv ångrat ett köp så mycket som jag ångrat detta. Tidigare har jag haft pjäxor med varierande kvalitet och sakta men säkert närmat mig styvare och bättre pjäxor. När jag nu skulle uppgradera lät jag mig övertalas om hur bra Salomons Custom Shell skulle forma sig efter mina fötter och hur fantastisk denna pjäxa var. Nåväl, efter "formgjutning" och ett falskt leende som avsked från försäljaren på Intersport trodde jag att jag nu funnit en pjäxa som kommer vara tillsammans med mig under många år. Tyvärr så kände jag mer eller mindre direkt att den här pjäxan är mest marknadsföring och väldigt lite verklig glädje. Pjäxan är fruktansvärt obekväm att ha på sig. Custom Fit i all ära men ena pjäxan klämmer åt i mitt fall över ena vristen. Om man spänner åt pjäxorna det minsta så tappar jag snabbt känseln i tårna och bägge fötterna börjar domna (konsekvensen blir att man förfryser tårna p.g.a. dålig blodcirkulation). Att vicka på tårna lite då och då kan man glömma för det löser inte det fundamentala problemet med att de spänner åt överallt. Inte ens när man knäpper upp dem helt så blir de riktigt lösa. En annan negativ del, dock inte så stor, är att pjäxorna har hårda plastsulor och inget gummi alls under. Det kan bli väldigt halt inomhus och de slits nog snabbt om man behöver gå lite längre sträckor i dem. Har du läst hela vägen ner hit och tycker att jag bara låter bitter så kanske du har rätt. Men jag hade väldigt stora förväntningar på de här pjäxorna. Visst, det kanske har mycket att göra med mina fötter och lite med pjäxorna men jag har aldrig tidigare haft problem med varken pjäxor eller skor och tycker att jag har normala fötter. Finns det något positivt alls då? Ja, säg såhär, om du kan ta på dig pjäxorna på toppen av backen och ta av dem i botten så är det här en fantastisk pjäxa. Men om man ska ha dem på sig hela dagen så tappar iaf jag glädjen med att åka skidor väldigt snabbt och då känns det som det kan kvitta hur bra de kan förmedla kraft ner i backen och allt annat vackert som man kan läsa om i produktbeskrivningen.

Audia X DGT-301
Full Star 1
3.7
(21)
m
markus1234
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 16 år sedan

Använder den i bilen som har antennen bak och fungerar klockrent. Bra ljud och jag är helnöjd. Förstår inte varför en del klagar.