Prisjakt
Outdoor Xtrem Örebro
 • Uteliv, sportfiske, barnkläder
 • Fraktfritt över 500kr
 • 30 dagars öppet köp
4.5Utmärkt
4 omdömen
Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
S
Smokebury
4 omdömen
Utmärkt2 månader sedan

Kändes lite märkligt upplägg med bara betalning med swish och att sidan kändes lite oproffsig, men grejerna kom inom ett dygn med kvittot bifogat så allt funkade kanon. Känns som det primärt är en fysisk butik som även kör näthandel som prio 2.

G
Gästanvändare
UtmärktRedigerades 3 månader sedan

Problemfritt köp och snabb leverans.

G
Gästanvändare
UtmärktRedigerades 6 månader sedan

Kunnig personal som kan rekommendera produkter utefter mina behov. Stort sortiment inom fiske och uteliv

G
Gästanvändare
UtmärktRedigerades 8 månader sedan

Bra pris och bra leverans. Vad mer behöver man 😁. Var lite skraj att handla på en okänd affär med inte så många omdömen. Så här är ett till.

C
Cribbe89
69 omdömen
Utmärktett år sedan

Bra butik med bra priser. Alltid lite skeptisk när nya butiker kommer med knappt några recensioner, betalningssättet var lite annorlunda också men fungerade bra! Jag valde Swish, då fick jag min order i mailen med summan man ska swisha deras nummer. Dom kontakta snabbt och varorna blev packade väldigt snabbt trots att det var helg. Leveransen sköttes av dhl och de gick snabbt Rekommenderas!

G
Gästanvändare
Utmärktett år sedan

Enkelt att handla. Alla har Swish idag så det gör inget att det är enda betalsättet om butiken levererar. Och det gör de. Otroligt snabb leverans utan krusiduller. (Köpte en Houdini Power Houdi på kampanj)

i
Utmärkt2 år sedan

Supersnabb leverans med DHL. Från beställning till uthämtning under 24 timmar. Jag är så klart även nöjd med produkten -> Aclima doublewool POLO, med halv zip färg:svart, strl:M, pris:1259:- Tack www.odx.se

E
EuropeanBob
8 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Väldigt snabb leverans, beställde på söndag kväll och kunde hämta ut från DHL-ombud tisdag förmiddag! Väldigt bra priser och trevlig kundservice - helt enkelt smidig. Precis som tidigare påpekat, ett minus är att det endast går att betala via Swish eller DHL-postförskott (det senare mot avgift). MEN, med det sagt, betallösningar som Klarna etc. tar hutlösa avgifter för handlarna, så går det att hålla nere priserna är det helt OK enligt mig. Det känns även fint att kunna stödja mindre och lokala shoppar, så här kommer jag med största sannolikhet beställa igen ifrån!

G
Gästanvändare
Utmärkt3 år sedan

Snabb leverans (beställningen skickades på dagen) och bra priser. Ett fel av mig vid beställningen åtgärdades snabbt och hjälpsamt av kundtjänst. Minus för en lite primitiv e-handelslösning: betalning är via Swish och man får manuellt fylla i mottagare, belopp och orderreferens.

k
kakno
5 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Ok hemsida. Beställde på en söndag, hämtade ut paketet på tisdagen. Bäst pris och smidig process. De erbjöd endast swishbetalning, lite minus för det.

Om butiken

Outdoor Xtrem Örebro

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

Swish
 • Direktbetalning
 • Avbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Faktura
 • Förskottsbetalning
 • Kortbetalning
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.odx.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Outdoor Xtrem Örebro AB

Organisationsnr: 556871-6764

Information hos allabolag.se