Budjavi

Medlem sen 2007-02-20
12
Bidrag
20
Hjälpsamröster
Huawei Watch GT 2 46mm Classic Edition
Full Star 1
4
(31)
1 190 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Har du inte Huaweis egna telefon och deras mjukvara då är denna klocka inte för dig. Läste alla positiva omdömen och alla positiva recensioner och valde att beställa denna klocka. Efter några dagar kommer den fram och jag i all min lycka öppnar klockan och är imponerad av vilken lyxkänsla det är över hela paketet. Jag börjar med att installera all mjukvara på min Samsung Galaxy S10. Efter några försök med Huawei Health appen så märker jag att det inte fungerar, telefonen säger att appen kraschar hela tiden. Väljer att kontakta Samsung supporten som gör allt för att hjälpa mig och åtgärda problemet. Efter 15 minuter så konstaterar supporten att det är Huaweis och inte Samsungs mjukvara eller hårdvara som felar. Kontaktar Huawei beskriver hela problemet och vad jag gjort, det de frågar mig är vad jag använder för hårdvara. Jag svarar att jag använder Samsungs och en lätt suck dras från supporten. Det var problemet enligt de, hade jag haft Huaweis mjukvara och hårdvara hade det ju varit lugnt. Jag skulle dock vara lugn då detta var ett känt problem sedan tidigare och de var på väg med en lösning. De kunde dock ej svara på hur lång tid det skulle ta. Skickar tillbaka eländet och lovar att aldrig ens snegla åt era produkter igen!

Detroit: Become Human (PS4)
Full Star 1
4.3
(13)
199 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Gillar du spel där du får styra hur allting ska sluta då är detta ett spel för dig. Har nu hunnit med att spela två omgångar med olika scenarion men har inte öppnat allting än. Älskar hur spelets story tar dig in i framtiden och får dig att begrunda över din moraliska ställning och din etiska ståndpunkt. Plus: Spelet har en grym story, blir som en film som kan sluta på olika sätt. Det tre karaktärerna som man spelar är så jäkla bra skrivna att du uppslukas av deras värld. Många timmar av skoj helt enkelt. Negativt: Det enda negativa sakerna som jag hittar är att man inte kan roama i världen för att upptäcka hela staden. Man blir styrd av spelet vart man ska, man kan inte utforska allting som är omkring.

Conrad.se
OK
(500+)
Usel
Redigerades 6 år sedan

Beställde ett cykelställ från hemsidan verkade vara superbra pris, sökte på prisjakt och Pricerunner efter ställ med 5 platser och hittade min på Conrad.se. Allting verkade bra och alla mått stämde, var supernöjd med min beställning och priset var ju kanon. Bilden visade ställ med 5 platser och kollade igenom allting noga. 10 dagar senare Leveransen i tid allting var smärtfritt tills jag öppnade kartongen. Döm till min förvåning när jag öppnade kartongen (den var stor!) så var det bara två ställ. Letade igenom hela kartongen och hittade inget mera. Läste kvittot och där stod det att det var två platser. Ingen annan stans på sidan fanns det info förutom på bilden. Tips inför köp: Kolla noga om ni ska köpa jämför de andra med deras priser för de var inte billigast med denna produkt då jag hittade två platser för två hundra kronor billigare hos andra butiker. Kundtjänst, existerade endast via mejl, har varken tid eller lust att bemöda mig med lång vänte tid och mejl konversationer utan ände för 800 kr. Accepterat mitt och kommer ej beställa mer från de.

Skalhuset
OK
(500+)
Utmärkt
Redigerades 6 år sedan

Riktigt bra grejer, kvalité och snabb leverans. Har beställt flertalet gånger och är supernöjd. Fortsätt på samma sätt.

Tretti
Bra
(500+)
Utmärkt
Redigerades 6 år sedan

Bara plus från min sida. Bra priser och snabba leveranser. En extra stjärna för den perfekta kundservicen som var tillmötesgående och gjorde allt för att vi skulle vara nöjda med våra köp. Kan inget annat än att rekommendera tretti.se då de verkligen tar hand om sina kunder.

Klockson
Dålig
(94)
Usel
Redigerades 7 år sedan

Beställde i slutet på december, inget svar på leveranstid eller någon möjlighet att ringa kundtjänst då de inte svarar. Min upplevelse är att det tar för lång tid att få klockor levererade och att de inte hört av sig trots att klockorna fanns i lager. Är besviken och kommer inte att handla där fortsättningsvis!

Rehab-Shop
Utmärkt
Redigerades 7 år sedan

Skulle köpa en spikmatta via min telefon men något blev fel?! Fyllde i kontaktformuläret och beskrev problemet, dröjde inte längre än en halvtimme innan jag blev uppring från kundtjänst som ville veta vad det var som hände! Bra kundservice enligt mina krav! Självklar så beställde jag produkten igen, med bra kundservice kommer man långt! Beställde på fredagen fick levererat på tisdagen, skickade paketet samma dag som beställningen gjordes! Bara ++++++++++ till denna affär!

Fyndiq
OK
(500+)
Usel
Redigerades 8 år sedan

Totalt värdelöst bolag som backar ifrån ansvar och skyller på butik. Tilläggas bör att Fyndiq är ett bolag som säljer saker åt andra butiker. Vill du handla kvalité, handla inte här. Kundtjänsten är under allt kritik och varorna beskrivs som bra varor är dock varor av sämre eller värre kvalité än på den Thailändska marknaden!

LG G2 D802 32GB
Full Star 1
4.4
(114)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 9 år sedan

Hittar inget mer att tillägga än det som har nämnts tidigare i omdömen. Telefonen funkar utmärkt! Köpt på SIBA för 3490 kr inklusive LG:s egna skärmskydd! Har haft Iphone 4S och HTC Legend tidigare och kan verkligen inte annat än att förvånas över vilken skillnad det är! Snäppet vassare än Iphone 5s i mina ögon!

Philips 47PFL6877T
Full Star 1
2.7
(6)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

Jag har haft den nu i ca 3 veckor och av det jag kan märka så är det en tv som är värd sina 9990kr på Webhallen! Plus i kanten för ambilighten och för de snygga menyerna, MEN det jag har märkt av är att den inte riktigt hänger med i svängarna när man ska byta source och att den nu några gånger har visat en bild som liknar på ett grafikkort som har kraschat! TVn är uppdaterad till senaste mjukvaran men ändå känns det som att det fattas mycket saker! Som sagt plusen är många men minusen är där också, ibland känns det som att den vill leva sitt eget lilla liv. Den lilla datorn som är där känns seg! Bildinställningarna är många och 3D:n är inte att klaga på heller! Apparna som finns på marknaden är inte många så förvänta dig inte mycket av SMART tv! Vill påpeka att då jag bara använder tv:n till spel och titta på vanliga filmer så är den riktigt bra, trots de små skavankerna så kan jag faktiskt rekommendera tv:n till dig som är sugen på en ny!