Prisjakt

andermas

Medlem sen 2007-02-04
22
Bidrag
11
Hjälpsamröster
Sonos Roam WiFi Bluetooth Högtalare
Full Star 1
2.4
(28)
1 914 kr
a
andermas
22 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 3 år sedan

Lysande liten högtalare som överträffade mina förväntningar. Överraskande liten, men riktigt bra ljud. Har en ”1”:a sedan tidigare. Gillar röststyrningen som fungerar bra. Använder denna på altanen och i köket. Har även beställt ladd plattan för att slippa sladden.

POWER
Utmärkt
(500+)
a
andermas
22 omdömen
OKRedigerades 3 år sedan

Paketet som beställdes kom aldrig fram. Trist, men Power hanterade det ändå bra utan krångel och betalade tillbaka pengarna. Dock hade jag hellre fått mitt paket.

Garmin Vívosmart 4
Full Star 1
3.5
(6)
999 kr
a
andermas
22 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Problem med synkningen under en längre tid innan sommaren 2020. Nu verkar allt vara fixat och klockan fungerar utmärkt. Lång batteritid och en väldigt bra app med mängder av information och träningsutmaningar. GPS med synk via telefonen fungerar bra och jag använder den på alla rundor. Man kan "levla" och tjäna poäng vilket jag tycker är kul. Nu väntar jag på nästa version vilket är ett givet köp för mig. Jag är mycket nöjd

Kjell & Company
Utmärkt
(500+)
a
andermas
22 omdömen
UtmärktRedigerades 3 år sedan

Kompetent personal som oftast har koll på det som säljs. Trevligt proffsigt bemötande.

Ostlunds.se
a
andermas
22 omdömen
UselRedigerades 4 år sedan

Trist och icke kundvänligt bemötande. Min upplevelse av att ha en dialog med detta företag samt att göra en retur är det är krångligt och kostsamt. Kundtjänst är inte heller trevliga att ha att göra med och uppdaterade i mitt fall hemsidan för att sedan kunna hävda att jag hade fel så att de inte skulle behöva betala kostnaden för returen. En av mina sämre upplevelser vid köp på "postorder". I korthet: Efter ett köp på deras internetsajt så fick jag en snabb leverans. På grund av bristfällig information på hemsidan så passade inte produkten. Trevlig som man är bad jag företaget att uppdatera hemsidan vilket de gjorde. När jag sedan skulle reklamera/returnera varan så påstod de att hemsidan hade korrekta uppgifter (vilket ju var sant då företaget uppdaterat densamma på mitt förslag). Returen skulle bekostas helt av mig och returen fick bara skickas så att det budades till deras lokaler. Ingen retur-fraktsedel fanns med i leveransen. Detta blev dyrt. Man har vant sig vid att de flesta företag har en bra hantering av support och returer. Kanske bra att man ibland blir påmind om att detta inte är en självklarhet och att man gör en Google sökning på företaget innan beställning. Hade jag gjort det hade jag valt en annan leverantör. Företaget rekommenderas inte! Försök hitta en annan leverantör! Det finns många! Uppdatering: Jag har delat min orderbekräftelse till Prisjakt (på begäran av Prisjakt) där det framgår att jag var kund och har beställt varor av företaget.

Acer B277 (bmiprx) 27" Full HD IPS
Full Star 1
5
(1)
5 960 kr
a
andermas
22 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 4 år sedan

Använder skärmen i mitt kontor. Den känns stadig och stabil. Inställningsmöjligheterna för stativet är mycket bra; vridbart, höj och sänkbart. Jag ser inga uppenbara brister med skärmen. Jag har kört ett "pixel" test, men hittade inga döda/felaktiga pixlar. Jag har inte provat att spela med skärmen, men sonen kör Fortnite och han har inte klagat.

Siemens EQ.6 Plus S100
Full Star 1
3.8
(9)
7 279 kr
a
andermas
22 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Jag har tidigare haft EQ6 serien (700) och varit nöjd med maskinen. Efter några år gick den dock sönder och verkade inte klara av att reglera värmen. Jag köpte då denna på rea hos mediamarkt; EQ6 S100. Jag är en kräsen kaffe drickare och valde mellan flera märken och modeller, men denna maskin fortsätter att leva upp till mina förväntningar. Det finns fler modeller i serien, men för min del räcker funktionerna som finns på S100. Det är ingenting jag saknar. + Förhållandevis tyst (framförallt jämfört med min äldre maskin) + Värmer snabbt upp och första koppen kan man få efter någon minut. + Ger VARMT kaffe vilket är viktigt för mig. Kör ändå inte högsta inställningen. - Man får tömma spillbrickan ofta. Antar att det beror på att den rengör sig själv vid uppstart och när den stängs av. För 5 999 var denna maskin ett kap!

Linksys EA7500
Full Star 1
3.1
(9)
a
andermas
22 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 år sedan

Bra täckning i hela huset (155 kvm). Streamar stora mängder data till en mängd devices hemma; TV, barnens och fruns mobiler m.fl. Appen är lätt att använda och möjliggör en mängd olika inställningar. Jag har inte behövt starta om denna Router vilket var fallet med mina förra router. Jag är mycket nöjd.

LG OLED55B7V 55" 4K Ultra HD (3840x2160) OLED Smart TV
Full Star 1
4.8
(53)
a
andermas
22 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 år sedan

Efter mer än 1 års användande av denna OLED TV kan jag konstatera att jag gjorde rätt val. Aldrig mer tillbaka till en LED TV igen. Bilden är helt enkelt otroligt bra. Det enda jag saknar är HBO som APP i Tv:n.

Withings Steel HR Sport 40mm
Full Star 1
3.5
(15)
2 185 kr
a
andermas
22 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 5 år sedan

Efter att ha läst många recensioner om ett antal s.k. Smarta klockor föll valet på denna klocka från Withings (vit urtavla). Jag letade efter en diskret smart klocka som som ska se ut som en analog klocka, men även klara av att mäta puls, steg och hantera olika former av träningspass. Batteritid var viktigt eftersom jag inte vill behöva ta av mig och ladda klockan flera gånger i veckan. Länk till en recension: https://www.digitaltrends.com/smartwatch-reviews/withings-steel-hr-sport-review/ Efter en veckas användning är jag riktigt nöjd. Förväntningarna, baserat på de höga betyg denna klocka fått i många tester, infriades. Jag går fortfarande på fabriksladdningen och ligger, efter en veckas lekande och användning, på 56% (från 75% när jag startade klockan). Det blir nog inga problem att nå de utlovade 25 dagarna (+ 20 extra dagar med endast klockan). Fantastiskt! Skönt att slippa ladda i tid och otid. Den kontinuerliga pulsmätningen fungerar bra och GPS spårningen via länk till mobilen är helt ok (ingen GPS inbyggd, vilket ger den fantastiska batteritiden). Sömnmätningen fungerar också väl och ger intressant data samt ett sömn ”betyg”. Klockan är snygg i den vita utformningen. Jag har fått positiva reaktioner på klockans utseende. Inga problem att utläsa tiden, vilket verkar vara fallet med den svarta modellen. Bytte armbandet mot ett brunt kalvskinns armband på Ur och Penn (standardmått). Notifieringarna fungerar bra och det är skönt att inte behöva titta i telefonen hela tiden. Notifiering samt väckning sker med en eller fler vibrationer. Den lilla displayen har dock sina begränsningar på grund av storleken och kan t.ex. inte jämföras med en Apple Watch, men det är fullt tillräckligt för mig