Kategorier
Prisjakt

andermas

Medlem sen 2007-02-04
18
Bidrag
16
Hjälpsamröster
Kjell & Company
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
16 dagar sedan*
Kompetent personal som oftast har koll på det som säljs. Trevligt proffsigt bemötande.
*Redigerades en dag sedan
Ostlunds.se
Bra
(7)
Usel
3 månader sedan*
Trist och icke kundvänligt bemötande. Min upplevelse av att ha en dialog med detta företag samt att göra en retur är det är krångligt och kostsamt. Kundtjänst är inte heller trevliga att ha att göra med och uppdaterade i mitt fall hemsidan för att sedan kunna hävda att jag hade fel så att de inte skulle behöva betala kostnaden för returen. En av mina sämre upplevelser vid köp på "postorder". I korthet: Efter ett köp på deras internetsajt så fick jag en snabb leverans. På grund av bristfällig information på hemsidan så passade inte produkten. Trevlig som man är bad jag företaget att uppdatera hemsidan vilket de gjorde. När jag sedan skulle reklamera/returnera varan så påstod de att hemsidan hade korrekta uppgifter (vilket ju var sant då företaget uppdaterat densamma på mitt förslag). Returen skulle bekostas helt av mig och returen fick bara skickas så att det budades till deras lokaler. Ingen retur-fraktsedel fanns med i leveransen. Detta blev dyrt. Man har vant sig vid att de flesta företag har en bra hantering av support och returer. Kanske bra att man ibland blir påmind om att detta inte är en självklarhet och att man gör en Google sökning på företaget innan beställning. Hade jag gjort det hade jag valt en annan leverantör. Företaget rekommenderas inte! Försök hitta en annan leverantör! Det finns många! Uppdatering: Jag har delat min orderbekräftelse till Prisjakt (på begäran av Prisjakt) där det framgår att jag var kund och har beställt varor av företaget.
*Redigerades 2 månader sedan
Acer B277 (bmiprx)
3.8
(1)
2 260 kr
8 månader sedan*
Använder skärmen i mitt kontor. Den känns stadig och stabil. Inställningsmöjligheterna för stativet är mycket bra; vridbart, höj och sänkbart. Jag ser inga uppenbara brister med skärmen. Jag har kört ett "pixel" test, men hittade inga döda/felaktiga pixlar. Jag har inte provat att spela med skärmen, men sonen kör Fortnite och han har inte klagat.
*Redigerades 8 månader sedan
Siemens TE651319RW
3.8
(1)
10 månader sedan
Jag har tidigare haft EQ6 serien (700) och varit nöjd med maskinen. Efter några år gick den dock sönder och verkade inte klara av att reglera värmen. Jag köpte då denna på rea hos mediamarkt; EQ6 S100. Jag är en kräsen kaffe drickare och valde mellan flera märken och modeller, men denna maskin fortsätter att leva upp till mina förväntningar. Det finns fler modeller i serien, men för min del räcker funktionerna som finns på S100. Det är ingenting jag saknar. + Förhållandevis tyst (framförallt jämfört med min äldre maskin) + Värmer snabbt upp och första koppen kan man få efter någon minut. + Ger VARMT kaffe vilket är viktigt för mig. Kör ändå inte högsta inställningen. - Man får tömma spillbrickan ofta. Antar att det beror på att den rengör sig själv vid uppstart och när den stängs av. För 5 999 var denna maskin ett kap!
Linksys EA7500
2.8
(9)
1 090 kr
2 år sedan
Bra täckning i hela huset (155 kvm). Streamar stora mängder data till en mängd devices hemma; TV, barnens och fruns mobiler m.fl. Appen är lätt att använda och möjliggör en mängd olika inställningar. Jag har inte behövt starta om denna Router vilket var fallet med mina förra router. Jag är mycket nöjd.
LG OLED55B7V
4.7
(53)
2 år sedan
Efter mer än 1 års användande av denna OLED TV kan jag konstatera att jag gjorde rätt val. Aldrig mer tillbaka till en LED TV igen. Bilden är helt enkelt otroligt bra. Det enda jag saknar är HBO som APP i Tv:n.
Withings Steel HR Sport 40mm
3.3
(15)
1 605 kr
2 år sedan*
Efter att ha läst många recensioner om ett antal s.k. Smarta klockor föll valet på denna klocka från Withings (vit urtavla). Jag letade efter en diskret smart klocka som som ska se ut som en analog klocka, men även klara av att mäta puls, steg och hantera olika former av träningspass. Batteritid var viktigt eftersom jag inte vill behöva ta av mig och ladda klockan flera gånger i veckan. Länk till en recension: https://www.digitaltrends.com/smartwatch-reviews/withings-steel-hr-sport-review/ Efter en veckas användning är jag riktigt nöjd. Förväntningarna, baserat på de höga betyg denna klocka fått i många tester, infriades. Jag går fortfarande på fabriksladdningen och ligger, efter en veckas lekande och användning, på 56% (från 75% när jag startade klockan). Det blir nog inga problem att nå de utlovade 25 dagarna (+ 20 extra dagar med endast klockan). Fantastiskt! Skönt att slippa ladda i tid och otid. Den kontinuerliga pulsmätningen fungerar bra och GPS spårningen via länk till mobilen är helt ok (ingen GPS inbyggd, vilket ger den fantastiska batteritiden). Sömnmätningen fungerar också väl och ger intressant data samt ett sömn ”betyg”. Klockan är snygg i den vita utformningen. Jag har fått positiva reaktioner på klockans utseende. Inga problem att utläsa tiden, vilket verkar vara fallet med den svarta modellen. Bytte armbandet mot ett brunt kalvskinns armband på Ur och Penn (standardmått). Notifieringarna fungerar bra och det är skönt att inte behöva titta i telefonen hela tiden. Notifiering samt väckning sker med en eller fler vibrationer. Den lilla displayen har dock sina begränsningar på grund av storleken och kan t.ex. inte jämföras med en Apple Watch, men det är fullt tillräckligt för mig
*Redigerades 2 år sedan
Siemens TE603201RW
3.8
(9)
9 495 kr
3 år sedan*
Uppdatering 2018.07.04: Maskinen har sedan en tid läckt vatten internt och jag tvingades till slut skicka in den för reparation. Total kostnad för att byta ut "bryggenheten" blev 1850 kr. Surt att behöva reparera maskinen efter endast 1 600 koppar. Bristfällig kvalitet? Tar bort två stjärnor! Jag har provat maskinen under ett par månader nu och är mycket nöjd. Gick från Nespresso till denna på grund av att jag ville ha starkare kaffe och mer variation. Kaffet blir starkt och gott (beror naturligtvis även på vilka bönor som används.........) och det går att få det betydligt starkare än vad jag skulle kalla för drickbart. Maskinen är enkel att hantera och inställningsmöjligheterna är mer än tillräckliga. Kaffedrinkar med mjölk förenklas betydligt av att man kan ta mjölken direkt ur förpackningen. En nackdel är att man får tömma "dropp skålen" ofta. Jag har lite svårt att förstå varför den måste "läcka" så mycket vatten. Nöjd! /Kaffeälskare
*Redigerades 2 år sedan
Microsoft Surface Pro 4 m3 4GB 128GB
4.1
(10)
9 459 kr
3 år sedan*
Fantastiskt nöjd med min Surface Pro M3. Någon bar tidigare skrivit att en iPad känns som en leksak när man jämför. Jag instämmer i detta. En fantastik display på 12". Tillhörande tangentbord fäster på starka magneter och fungerar som skärmskydd. Det utvikbara stödet på baksidan som kan ställas in steglöst gör att det alltid går att hitta en skön position oavsett om man halvligger i soffan eller arbetar på ett skrivbord. Ljudet är över förväntan och betydligt bättre än på min iPad. Min Ipad använder jag inte längre trots det större utbudet av appar. I brist på en Windows app använder jag webben istället. Batteritiden upplever jag inte som något problem. Jag har optimerat den genom att stänga av bakgrundsappar, wifi slås av när jag stänger locket e.t.c. Inte lika bra batteritid som en Ipad, men man får så mycket mer med denna dator.
*Redigerades 3 år sedan
Linksys RE7000
3.8
(5)
999 kr
3 år sedan*
Fungerar som förväntat. Jag har tidigare Linksys produkter för mitt nätverk. Som router kör jag EA7500. EA7500 har en räckvidd som inte klarar av att täcka hela mitt hus på 155 m2. 5ghz signalen som jag vill använda för bland annat trådlös streaming till TV'n är på gränsen trots ett avstånd på max 7 meter och bara en gips vägg emellan. RE7000 har nu sett till att jag har bra teckning I hela huset, även för 5ghz bandet. Jag är mycket nöjd!
*Redigerades 3 år sedan
Sida 1