Kategorier
Prisjakt

gladroger

Medlem sen 2007-01-30
23
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Vogels THIN 545
3.8
(1)
2 499 kr
2 år sedan*
Mycket bra, använder det tillsammans med KD-65EX9005 utan problem.
*Redigerades 2 år sedan
Danalock V3 BTZE Scandi
2.8
(12)
1 849 kr
2 år sedan*
Klockren idé till produkt men så galet buggig och känns inte alls pålitlig. När den fungerar så är man lycklig dock, skönt att slippa nycklar och det blir ju ingen åverkan på framsidan av låset. Fungerar faktiskt mycket bättre idag och uppdaterar därav mitt betyg.
*Redigerades 2 år sedan
ComputerSalg SE
Bra
(500+)
Utmärkt
2 år sedan
Fungerade mycket bra, blev överraskad. Snabbt förpackat, beställde fredag morgon och det var framme tisdag förmiddag.
Sony Bravia KD-65XE9305
3.8
(10)
16 378 kr
2 år sedan
Sjukt nöjd, android tv fungerar bra också.
Sony Xperia XZ2 Premium Dual H8166
3.8
(1)
2 år sedan
Sjukt nöjd än så länge, gillar att den är större och rundare än XZ premium, mycket skönare att hålla i. Kameran är väldigt bra med dubbla bakre objektiv.
Datagrottan
Utmärkt
(141)
Usel
3 år sedan
Beställde också SSD som alla andra. Inget har hänt med ordern och idag, en vecka senare har jag makulerat ordern via deras sidor. Får se om pengarna kommer tillbaka till kortet, annars får jag reklamera kortköpet hos kortutgivaren. Undvik!
XXL Sport & Vildmark
Utmärkt
(500+)
Bra
3 år sedan*
Gillar XXL, snabba leveranser och schyssta köpvillkor. Köp något, hämta ut det dagen efter. Är man inte nöjd kan man antingen skicka tillbaka det med returfraktsedeln som man får automatiskt eller gå till butik med varan och lämna tillbaka den där. Enda jag ogillar med XXL är att det tar ca 3-4 dagar innan man får svar på mail från kundtjänst och att de använder Klarna.
*Redigerades 3 år sedan
Apotea
Utmärkt
(500+)
Bra
3 år sedan*
Apotea har riktigt bra logistik, de packar ditt paket väldigt fort och skickar galet fort. Har handlat mycket hos Apotea och köpt diverse läkemedel och osv i flera år och det fungerar väldigt bra. Blev dock riktigt besviken när vi köpte ett babylarm från Apotea och det inte fungerade som tänkt och det passade inte oss alls. Utnyttjade ångerrätten och packade ner varan varsamt, kontaktade Apoteas kundtjänst för att få returadress och godkännande för retur. Apotea är stenhårda på returer och svarade med fetstil och understruken linje att "Du kan returnera din vara om den är oanvänd och produktens förpackning är obruten/oskadad. För varor med plombering kan vi inte godkänna returen om plomberingen är bruten. " Apotea har inte heller fria returer så du får betala returfrakten om du utnyttjar ångerrätten. Så lär inte handla annat än läkemedel från Apotea. Trist även att Budbee inte längre levererar till mitt område där jag bor som de tidigare gjorde.
*Redigerades 3 år sedan
Sony Bravia KD-65XE9005
4.1
(17)
3 år sedan*
Jättenöjd! Hade Nvidia Shield till gamla teven men känner inte att jag behöver koppla in det i denna då Android TV (Kodi/Netflix/Plex/Youtube) som är inbyggt i teven fungerar lika bra som i Shield gjorde.
*Redigerades 3 år sedan
Sida 1