• Datagrottan

    (151)

  • se
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
2 månader sedan

Smidigt & enkelt! :)

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
8 månader sedan

Jag har personligen enbart jättebra upplevelser ifrån att handla ifrån Datagrottan. För mig fick jag supersnabb kontakt både via mail och telefonsamtal ang en produkt jag var uter efter. Jättetrevlig i telefonen och det tog någon timme ifrån att jag lade beställning online så fick jag mail att det var skickat. Ett par dagar senare hade jag produkten hemma. Jag är verkligen supernöjd och skulle rekomendera fler att handla ifrån dem!

Utmärkt
8 månader sedan

Leverans på en dag och utmärkt telefonsupport utan väntetid. Rekommenderas!

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
ett år sedan

Mycket bra service och snabb leverans

a
andreassenkjell

6 omdömen

Usel
ett år sedan

Kunde inte leverera, väntar fortfarande på mina pengar en månad senare. Ganska snabb på att svara på mail och telefon, men längre än så höll det inte tyvärr. Efter en hel del telefonsamtal och mail så har återbetalning lovats efter misslyckad leverans.

h
holss

2 omdömen

OK
ett år sedan

Köpte en mobilhållare p.g.a. det fördelaktiga priset men ångrade mig när det tog 15 dagar att leverera trots att de hade den i lager. Jag hoppas att det var ett enstaka olycksfall i arbetet.

h
hahnson

19 omdömen

Bra
ett år sedan

Detta var faktiskt en riktigt bra upplevelse, jag erkänner jag var lite småskeptisk speciellt som produkten jag ville ha , en Qnap NAS, var billigare här än hos en del vanligt förekommande mindre bra firmor, och en bra bit under lite mer kända återförsäljare, men allt gick kanon, samma kväll så behandlades ordern och jag fick min vara idag, som kom, hel, ren, ny, oskadad och komplett samt det jag beställt, det enda man kan anmärka på var dels att jag inte fick nån bekräftelse på leverans till mailen utan bara orderbekräftelse samt att den kom med bring och inte postnord

C
ChrisG

57 omdömen

Usel
ett år sedan

Hade inte beställd vara och allmänt röriga att få tag på.

Betyg köpupplevelse

3.7Bra
6 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(4)
(0)
(1)
(0)
(1)

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: DATAGROTTAN Aktiebolag

Organisationsnr: 556642-1904