Prisjakt

d-mag

Medlem sen 2007-01-16
49
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Mackie Thump Go (st)
Full Star 1
5
(1)
5 149 kr
d
d-mag
49 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 månader sedan

Perfekt högtalare för det mindre arrangemanget. Låter jättebra men inte så starkt. Smart att placera diskanthornet i nederkant. Lätt att bära med sig (8kg). Ström (220V) eller via det laddningsbara batteriet som räcker åtminstone 5-7 timmar, minst. Två professionella mikrofoningångar (XLR/48V), bluetooth, ducking, feedback elimination och enkla ljudinställningar. Finns även en app (gratis) som kan kontrollera en eller två högtalare. Jag har två länkade (bt) Thumb Go på stativ samt en Thumb subwoofer i de fall det krävs högre volym och mer tryck.

Holmerup Musik
d
d-mag
49 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Superbra beställning och leverans via webshopen. Bra förpackning och ett trevligt medskick. Rekommenderas.

CDON
Bra
(500+)
d
d-mag
49 omdömen
Utmärkt2 år sedan

CDON är en fantastisk webbshop i de allra flesta fall. Många gånger jag har blivit överaskad att det finns så många produkter till bästa pris.

NetOnNet
Utmärkt
(500+)
d
d-mag
49 omdömen
UtmärktRedigerades 3 år sedan

Köpte en glaskanna till Moccamaster och NetOnNet hade den i lager och var dessutom billigast av alla. Suveräna möjligheter till att välja leverans och betalning. Dessutom det klart snyggaste bekräftelsemejl jag sett hittills. Har webbshoppat, då och då, på NetOnNet sedan slutet av nittiotalet och det har alltid fungera bra.

Inet
Utmärkt
(500+)
d
d-mag
49 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Alltid bra sortiment och bra priser. Kunniga!

CDON
Bra
(500+)
d
d-mag
49 omdömen
BraRedigerades 3 år sedan

Bra priser, enkelt att handla, snabb leverans.

Bluesound Vault 2TB
Full Star 1
5
(2)
d
d-mag
49 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 6 år sedan

Musikstreamer som gör att jag slipper resa mig upp och byta cd. Tog en stund att rippa 400 cd men det blev jättebra resultat. Låter mycket bra. Bra anslutningsmöjligheter, även om de är få. Kör digitalt till hemmabiosystemet och analogt till stereoförstärkaren. Från början kopplade jag in den via en d-link lan power, dvs trådat via elnätet. Det funkade hur bra som helst men nu har jag fixat riktig nätverkskabel. Lite jobbigt med backup-disk. Den måste vara 2TB även om du inte har så mycket musik. Löjligt, och sedan vill Bluesound formatera den själv. Annat duger inte. Kör både Spotify och Tidal genom den och det funkar utmärkt. Tycker ändå att det här är en dyr men bra apparat. Rekommenderas.

Marantz PM8005
Full Star 1
5
(3)
14 000 kr
d
d-mag
49 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 6 år sedan

"Låter bra." Har lite svårt att definiera ljudet. Så olika alla tidigare förstärkare jag haft. Den har kraft och botten men jag saknar attack och transienter som får trummor att låta som de ska. Men eftersom jag använder den vardagsrummet ihop med hemmabio så funkar den bra nio gånger av tio. Både till film (slutsteg) och snällare musik. Använder den till att driva frontar på hemmabiosystemet. Surroundförstärkaren är också en Marantz. Synd att inte amp in finns på fjärren. Men 12 kg och diskreta komponenter är stabilt och kompetent. Härligt med analogljud ändå. Kommer nog att behålla den länge.

Marantz NR1608
Full Star 1
5
(1)
d
d-mag
49 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 6 år sedan

Bra hembioförstärkare med alla moderna format. Smidig och välljudande. Många anslutningar och särskilt bra med pre out för frontarna. Enkelt menysystem och bra kalibrering med möjlighet till egna justeringar. Rekommenderas!

Telemekano
d
d-mag
49 omdömen
UtmärktRedigerades 6 år sedan

Superbra pris på Marantz förstärkare, NR1608 och PM8005, varav den ena var ett demo-ex i mycket bra skick. Jag blev uppringd och vi kom överens om pris och delleverans, plus att jag fick tips om andra produkter. Mycket bra, kunnig och trevlig personal. Telemekano har över huvud taget ett stort sortiment och konkurrenskraftiga priser. Bra leverans- och betalningsmöjligheter. En stjärna minus för att webbshopen tidvis har varit otroligt seeeeg med långa svarstider. Rekommenderas varmt.