Prisjakt

EuropeanBob

Medlem sen 2007-01-13
8
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Outdoor Xtrem Örebro
Utmärkt
(15)
E
EuropeanBob
8 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Väldigt snabb leverans, beställde på söndag kväll och kunde hämta ut från DHL-ombud tisdag förmiddag! Väldigt bra priser och trevlig kundservice - helt enkelt smidig. Precis som tidigare påpekat, ett minus är att det endast går att betala via Swish eller DHL-postförskott (det senare mot avgift). MEN, med det sagt, betallösningar som Klarna etc. tar hutlösa avgifter för handlarna, så går det att hålla nere priserna är det helt OK enligt mig. Det känns även fint att kunna stödja mindre och lokala shoppar, så här kommer jag med största sannolikhet beställa igen ifrån!

Sportamore
Bra
(500+)
E
EuropeanBob
8 omdömen
Usel3 år sedan

Har länge beställt från Sportamore (överlägset ex. Stadium i e-handel) MEN, den nya plattformen är horribel! Har inte beställt något därifrån sedan dess och väldigt otroligt att jag inte kommer göra det heller. Det är synd för Sportamore hade en väldigt gedigen plats, men vet du inte exakt vad du vill ha är den helt värdelös. Gör om och gör rätt!

Footway
E
EuropeanBob
8 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Svinsnabba leverans. Min sambo beställde på morgonen och fick leverans dagen efter. Hemsidan är under all kritik om du inte vet exakt vad du ska ha. Vet du det är det överlägset!

Addnature
Utmärkt
(500+)
E
EuropeanBob
8 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Alltid svinsnabba och smidiga, bra priser och riktigt bra med returer!

Outnorth
Utmärkt
(500+)
E
EuropeanBob
8 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Jag har beställt härifrån ett flertal gånger och alltid smidiga att handla ifrån. även smidiga returer. Nu senast fick jag både en stor notis vid köptillfället och i bekräftelsen att de kan ha längre leveranstid pga lagerflytt men fick paketet under en vecka.

Skistarshop
Bra
(68)
E
EuropeanBob
8 omdömen
Dålig3 år sedan

Jag har beställt flera gånger, otroligt smidiga och snabba MEN när det gäller returer är de helt värdelösa. Det har tagit över en månad att få iväg en retur med PostNord, enl. Skistars shop är det pga att jag inte tejpat över fraktsedeln ordentligt. Efter att ha hämtat ut och skickat om står det att de aldrig bemödat sig att hämta ut paketet. Katastrof om du ska försöka ha grundläggande service.

FotoKungen
Bra
(302)
E
EuropeanBob
8 omdömen
Utmärkt6 år sedan

Jag har både beställt från dem samt köpt direkt i deras butik. Dem är otroligt trevliga, serviceminded och snabba. Jag kommer definitivt handla här igen.