Prisjakt
 • Sportamore

  (500+)

 • se
Vinnare 2019 - Sport
3.8Bra
1 omdöme
Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
N
Nikke040
1 omdöme
UtmärktRedigerades 4 månader sedan

Bra varor till vettiga priser

Gästanvändare
Usel2 år sedan

Sedan Footway tagit över har det blivit så dåligt. Hemsidan är usel. Alla artiklar och tester är på engelska. Dessutom är det inte längre fraktfritt!

Gästanvändare
Usel3 år sedan

Helt omöjligt att handla från Sportamore sedan den nya hemsidan lanserades. Omöjligt att navigera eller hitta produkter med hjälp av filter. Samma som Footways, har helt slutat handla från båda då det är så sjukt omständigt att hitta vad man söker. Herregud gör om bums, ni måste ha stora försäljningstapp jämfört med tidigare.

T
ThomasN
30 omdömen
Usel3 år sedan

Hemsidan har blivit så sjukt dålig. Och ingen information på t.ex. löparskor. Saknar den information som alltid måste finnas t.ex. vikt, drop osv. Plus dock för bra kundtjänst.

Gästanvändare
UselRedigerades 3 år sedan

Handlade ofta från webbshopen för par år sedan men nu är den en katastrof så unviker den oftast. Självspelande videos i storformat, på var och varannan sida. Svårnavigerat, förvirrat och sökfunktionen är krånglig. Mer irriterande sida får man leta efter, speciellt när den var bra förut.

E
EuropeanBob
8 omdömen
Usel3 år sedan

Har länge beställt från Sportamore (överlägset ex. Stadium i e-handel) MEN, den nya plattformen är horribel! Har inte beställt något därifrån sedan dess och väldigt otroligt att jag inte kommer göra det heller. Det är synd för Sportamore hade en väldigt gedigen plats, men vet du inte exakt vad du vill ha är den helt värdelös. Gör om och gör rätt!

Gästanvändare
Utmärkt3 år sedan

Fantastisk kundservice! Är supernöjd😊

B
Bluish
10 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Beställde ett par löparskor för ett par veckor sedan, tyvärr var det fabriksfel på ena skon så var besviken då jag verkligen gillade skorna. Kontaktat supporten och fått jättesnabb och bra hjälp ifrån en tjej som heter Sara. Kommer absolut fortsätta köpa mina skor hos Sportamore i framtiden! Snabb leverans och fantastisk kundsupport.

m
metzi
41 omdömen
OKRedigerades 3 år sedan

Jag hoppar på missnöjetåget mot den nya plattformen. Lite udda att footwaykoncernen valde att lansera denna version, mer än som ett valbart betatest. Sportamore gick direkt från en av Sveriges bättre internetbutiker till en onavigerbar djungel. Men få ordning på sidan, så kommer jag tillbaka som kund. Edit: De har lyssnat på kundernas gnäll och återinfört de filterinställningar jag saknade. Känns dock fortfarande som att produktinformationen var bättre tidigare. Jag fick nyligen fin hjälp av deras kundsupport.

Sportamore svarar:2020-11-20
Hej Metzi! Självklart vill vi ha kvar dig som kund hos oss och lyssnar på all feedback vi får! Det har kommit upp många nya förbättringar på sidan den senaste veckan och vi jobbar hela tiden med att göra den ännu bättre så hoppas att vi ses där igen inom en snar framtid :) Hoppas att du får en superhärlig helg! Vänliga hälsningar Nadia
Gästanvändare
Usel3 år sedan

Har handlat träningskläder exklusivt på Sportamore de senaste fem till sex åren. Det var en bra hemsida med logisk layout och snabba leveranser. Detta var ända fram tills dess att hemsidan förvandlades till en thailändsk marknad. Nu är det helt omöjligt att se hela utbudet av det man letar efter för stunden. Man måste veta exakt vad man ska ha och söka på det i hopp om att det finns. Eller spendera sina lediga timmar med att finkamma hemsidans utbud. De lovade förändringar men dessa har jag inte sett av. Gå tillbaka till den ursprungliga hemsidan och sluta vara så giriga. Jag vet att webdesign är svindyrt. Men ni tjänar garanterat mer på att behålla dem gamla och locka tillbaka de kunder som dragit. Jag tänker inte handla här så länge det ser ut på det där sättet. Jag handlar hellre på andra dyrare sidor där man direkt hittar det man letar efter. Tid är också pengar så man tjänar på det i längden.

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK på butikens sida.

Betalningsalternativ

KlarnaAmerican ExpressVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Förskottsbetalning
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Footway Group AB

Organisationsnr: 556818-4047