Prisjakt

Thomaz

Medlem sen 2007-01-08
4
Bidrag
3
Hjälpsamröster
AEG L99695HWD (Vit)
Full Star 1
3
(2)
T
Thomaz
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 9 år sedan

Det här är en fantastisk maskin som har allt. Framförallt den senaste effektiva tork-teknologin med värmepump. Ett stort steg framåt jämfört med min gamla kombinerade tvätt/tork med kondens-torkning. Den är lätthanterad och tyst. Sväljer mycket tvätt. Torkar effektivt. Den tar lång tid på sig vilket ska vara energi-effektivt, men tiden går att korta ner om man har bråttom eller om tvätten bara är lätt smutsig. Ångfunktionen var en bonus som oväntat visade sig väldigt användbar. Priset är förstås högt. Och om jag ska säga något negativt så är det displayen, touchpanelen och interfacet som AEG kunde lagt ner lite mer energi på. Och kanske bruksanvisningen.

Melitta Optima Timer
Full Star 1
4
(4)
996 kr
T
Thomaz
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 9 år sedan

En fantastisk bryggare, nätt och smidig, men ändå för 8 koppar. Har allt man behöver: Genialiskt drop-stop, avtagbar vattentank för lätt påfyllning, timer, automatisk avstängning, avkalkningsprogram. Framförallt: Kaffet blir gott och varmt. Temperaturen är bra. Specen säger 93 grader. Jag mäter upp 88 med min ugnstermometer (som kanske inte har så hög noggrannhet) i filterhållaren, vilket är 10 grader högre än min förra bryggare jag returnerade. Jag är jättenöjd! Inget locka att lyfta på, så den går in bra under köksskåpet. Om jag ska vara lite petig och noga: Det är lättare att ställa om klockan än att ändra in timer-tiden. Vattnet droppar ner ur bara ett hål på kaffet, kanske inte så viktigt. Saknar möjligen att kunna justera drophastigheten och styrkan på kaffet som vissa bryggare har _____________________________ Uppdatering efter ett halvår: Sitter just nu och avkalkar. Otroligt smidigt avkalkningsprogram. Jag är fortfarande mycket nöjd med bryggaren.

Samsung Xpress SL-M2835DW
Full Star 1
2.8
(6)
T
Thomaz
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

Bra men ful printer, så den gör sig bra i ett skåp :-) Har allt man behöver. Bra gråskale-utskrifter, wifi, nätverksuttag, nfc, google-print, airprint etc. Tycker möjligen att wifi-räckvidden är något svag. Om skrivaren inte hittar nätverk väljer den själv 10.xx.x..x. ip-adress och lyser blått som om den var uppkopplad mot nätverket så man tror den är uppkopplad. Set-up kan vara lite knepig. Tips: *Använd samsungs installationsprogramvara: http://www.samsung.com/us/support/owners/product/SL-M2825DW/XAC# *Och wps-knappen på skrivaren och din router *Och ev usb-sladd Default inloggning till http://ipadressen för skrivaren: admin - sec00000 Att tänka på: Papperslådan sticker med A4 ut 3.5cm på baksidan och ökar djupet på printern. Å andra sidan sticker strömsladden ut med 6cm också. Bra recension här: http://thewirecutter.com/reviews/best-cheap-printer/

Andersson CEM 2.4
Full Star 1
2
(1)
T
Thomaz
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

En bra bryggare på alla fronter utom brygg-temperaturen: jag har 77 grader på min bryggare, vilket borde vara 90-95. Och varmhållningen ligger på 75 grader, vilket borde vara kring 80-86. Så dricker man sitt kaffe med mjölk blir det nästan kallt. Det kan vara lite svårt att fylla på vattenbehållaren med kannan då locket är lite i vägen. Och locket tar i mitt överskåp i köket, så jag måste dra fram bryggaren för att fylla på vatten. Bryggaren har timer samt auto-avstängning efter 2h.