Prisjakt

fredriklamell

Medlem sen 2017-03-12
5
Bidrag
5
Hjälpsamröster
Roborock S6 MaxV
Full Star 1
4.5
(56)
f
fredriklamell
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
3 år sedan

Min första robotdammsugare, extremt imponerad över dess funktioner och användarvänlighet. Ett minus är egentligen att de valt fel namn på en knapp i appen, för att byta karta ska man trycka RESTORE, det för mig är en konstig översättning som fick mig googla en kvart för att förstå hur man bläddrar bland våningarnas kartor. Fick köpa denna lite billigare än nuvarande pris så därför tog jag steget upp till en S6 istället för S5. Känns toppen! Moppar bra och dammsuger bra, man bör hålla koll och rensa för långa hårstrån som fastnar i borstarna. Önskvärt vore större behållare för damm men samtidigt svårt att hålla storleken nere. Att fylla på vatten i tanken var enkelt, mindre lätt var det att få ut allt vatten efter städningen. Jättenöjd med köpet! Sambon blev nöjd över sitt påskägg i år :)

Jabra Elite 75t Wireless In-ear
Full Star 1
4.2
(97)
f
fredriklamell
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Har nu ägt dessa hörlurar i några veckor nu för att få en känsla av vad dessa kan leverera. Jag köpte dessa med förhoppningen att Jabra skulle leverera på alla möjliga plan. Hade studerat många recensioner och YouTube. Ljudet gillar jag skarpt, speciellt den tunga basen. Batteritiden fenomenal och passformen faktiskt helt OK. När det kommer till det negativa så är det mikrofonerna, alla jag ringer säger att ljudet är burkigt och att hörlurarna plockar upp och förstärker förbipasserande ljud exempelvis bilar som åker förbi eller sorlet från kollegor som pratar i bakgrunden. Detta är en besvikelse då jag trodde jag skulle få det bästa av båda världar av dessa. Om någon som läser denna recension vet en lösning eller om jag har fel inställning för ni gärna skriva det. För jag fattar inte varför lurarna plockar upp alla yttre ljud istället för att få ljuset från mig att höjas. Men allt utom mikrofonen är fantasikt!

Xiaomi Mi Band 4
Full Star 1
4.2
(42)
134 kr
f
fredriklamell
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan

Sjukt imponerande att man kan få så många funktioner för så få kronor. Extremt prisvärd produkt. Batteritiden är överlägsen konkurrenterna och jag gick från en Apple watch till denna, ett annorlunda kliv men denna passar mig bättre.

Samsung Galaxy S10e SM-G970F/DS Dual SIM 6GB RAM 128GB
Full Star 1
3.9
(53)
5 290 kr
f
fredriklamell
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 år sedan

Min första android efter att kört iPhone hela livet men jäklar vad nöjd jag är. Det är en omställning att lära sig i början men det känns väldigt bra och formatet på telefon är klockrent. Smidig, snabb och extremt fullmatad! KÖP!

Apple Watch Series 3 42mm Aluminium with Sport Band
Full Star 1
4.5
(10)
2 685 kr
f
fredriklamell
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 6 år sedan

Fantastisk smartwatch! Älskar alla funktioner och att den är smidig att använda. Kul att följa upp träningen på ett enkelt och smidigt sätt. Motiverar mig mer i vardagen att ständigt röra mig och stå upp mer. Jobbar på kontor så denna klocka är klockren!