Gucci

Medlem sen 2006-12-20
62
Bidrag
53
Hjälpsamröster
Apple MacBook Pro (2019) - 2,6GHz HC 16GB 512GB 16"
4.2
(2)
27 489 kr
8 månader sedan
Fantastisk bärbar dator med prestanda som få. Äntligen är tangentbordet så underbart som MacBook alltid har varit innan butterfly skräpet...
Austin and Barbeque AABQ 3.3
3.8
(1)
ett år sedan
Lätt att bygga ihop och blir varm extremt snabbt. Tycker inte den drar onödigt med gas. Finns reservdelar att köpa för en billig peng vilket betryggar köp. Allt jag har grillat hittills har verkligen fått mig att undra varför jag inte gick över till gas tidigare.
Samsung U28E590D
3.2
(13)
2 791 kr
ett år sedan
Extremt missnöjd med prestandan på denna skärm. Använde den med min MacBook Pro och fick aldrig till bilden på något tillfredsställande sätt. Färgerna är helt fel och avmattade. Enda sättet att få någorlunda ok bild är med något autoläge och den gör något extremt märkligt med video. FreeSync drar ner uppdateringsfrekvensen till 30 eller 25hz vid film tittande. På tal om filmtittande, på grund av att denna skärm saknar dhcp 2.2 så kan ni glömma 4k på Netflix etc... Nä... det finns bättre alternativ. Tex LG med IPS panel som kostar lite mindre tillochmed.
Inno3D GeForce RTX 2080 Ti Jet HDMI 3xDP 11GB
4.1
(3)
2 år sedan
Mycket trevligt och snabbt kort. Blåser min förra 1080 ur vattnet med nästan dubbel prestanda. Var lite rädd över att denna modellen skulle väsnas mycket men det är helt ok. Inte hårfön men inte supertyst heller men någonstans mittemellan. Det finns överclockningspotential men inte mycket. Kanske mer om man monterar efterhands kylare. För lägsta priset just nu och att jag sålde mitt gamla kort så blev uppgraderingakostnaden 6500 vilket jag absolut tycker detta kort är värt! Nu o spela Metro exodus med RTX på :D
Bathlife Rum 1200x800
2.7
(2)
5 500 kr
2 år sedan
Håller inte med att fel delar e på fel plats. Allt var perfekt här. Se till att ha grymt med plats när du bygger ihop den här besten. Rätt så lätt manual. Lite segt bara när man inte vet när man ska borra egna hål. Men när allt faller på plats så är det lätt som en plätt. Byggde ihop den på ca 5h. Håll koll på skruvarna då det finns 3 olika sorter. OCH det är INTE 6mm borr som behövs utan 3mm. Slangarna bak känns lite sådär men funkar det så funkar det (typ armerad trädgårdsslang). När den är uppbyggd så känns den stadig och gedigen. Liiiite kina känsla kanske men sköna tak duschen kompenserar allt. Lite spa känsla på den. För 5000 så är nog detta ett riktigt kap. Blev sjukt snygg i vårt badrum.
Harman Kardon Onyx Studio 5
4.1
(18)
1 490 kr
2 år sedan
Hmmm tror jag har köpt en damväska med inbyggt ljud utan förvaringsutrymme, eller så är det en ultraportabel högtalare som känns som en damväska... svårt det här. Har precis packat upp den och börjat köra in den och det är riktigt trevligt ljud i den. Fyller ett vardagsrum rätt bra. Läste någonstans att dom tyckte den är basig men det är inget jag har märkt av när jag spelar ABBA och A-Ha... Testade lite Armin Van B och där kom basen fram. Har inte många andra bärbara högtalare att jämföra med men den låter bättre än både Urbanears stammen som jag fick med en telefon och Exibel DM96c som jag fick i present. Jätte nöjd! Gav 1450:- på blackfriday.
Sida 1