• outl1

    (500+)

  • se
Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
en månad sedan

Köpt en elcykel, kommer en med nycklar till batteriet i låset, går ej vrida om, uppenbarligen så är det testat att det inte fungerar, ändå skickar dom cykeln, går ej få tag i efterhand, endast automatiska mail .

Usel
en månad sedan

Köpte en Pergola 3 x 3 m paviljong i senhöstas av Outlet 1 för att vara beredd när sommaren 2022 kom. Hade monterat upp den och sedan kom ett LÄTT men långvarigt regn. Vattnet rann inte av utan samlades i stora vattensamlingar på insidan av ramen så man måste trycka upp dessa så att vattnet rann av. FAST den ska vara vattenavvisande Jag mailade dom för det går INTE att nå dom via telefon hur länge man än väntar. Får mailsvar av en Katja att det står tydligt att den tål lätt regn, och jag svarade med att visa foton samt att jag vill ha pengar tillbaka eller en ny annan modell till bra pris, men hon vägrade hur mycket jag än visade på att det är en klen stomme och att tyget INTE håller för en svensk sommar. Samt att tyget måste vara för stort. Det går inte att spänna det mera. Tillslut stängde hon av och avslutade min mailkonversation. OPROFFESIONELLT BEMÖTANDE när jag köpt denna för över 3000 kr. Kommer ALDRIG KÖPA NÅGOT AV DENNA BLUFF FIRMA IGEN.

n
nova85

116 omdömen

Usel
2 månader sedan

Deras telefon är avstängd, de svara på mail inom 3-10 dagar samt har en leveranstid på 2-3 veckor och riktigt låg kvalitet på levererade varor. Undvik!

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
2 månader sedan

Kundservice är den absolut sämsta jag upplevt. Skickar fel grejer och svarar inte på frågor på mail. Om du orkar stå i telekö så blir du bara informerad om att dom ska fråga någon annan och återkomma, vilket dom inte gör.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
2 månader sedan

Vi köpte utemöbler från Otl1. Läste i efterhand alla omdömen och blev oroliga hur det skulle gå med varorna vi köpt men vi blev glatt överraskade. Leveransen fungerade bra och allting var med i paketen. Och resultatet blev vi väldigt nöjda med. Inget att klaga på!:)

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
2 månader sedan

Totalt värdelöst företag när det gäller kundservice! Suttit i 1tim o 40 minuter i kö två gånger för att inte få någon hjälp alls. Skickat mail, inget svar. Gräsklipparen vi beställde kom i ett oljigt paket som vi inte hämtade ut. Någon kreditering har vi inte fått. Aldrig mer outlet1.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
2 månader sedan

Köpte robotklippare tyvärr. Den rymmer och sist fick jag hämta den 2 kvarter bort där den klippte asfalt på en parkering. Har kontaktat kundtjänst men dom svarar inte. Köp inte kinaskit från detta BLUFFÖRETAG.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
2 månader sedan

Sämre kundservice får man leta efter! Under all kritik!

Betyg köpupplevelse

1.1Dålig
36 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(1)
(0)
(0)
(0)
(34)

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Arc E-commerce AB

Organisationsnr: 556945-4274