Prisjakt

mattte

Medlem sen 2006-12-06
3
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Remington HC5600 Pro Power
Full Star 1
4
(3)
455 kr
m
mattte
3 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Jag har returnerat denna trimmer eftersom att när jag klipper mitt hår så fastnar nästan allt avklippt hår mellan kammen och trimmern. Detta gör att man under en klippning flera gånger behöver ta bort kammen helt för att kunna ta bort håret och fortsätta klippa utan att hår ska hamna överallt i rummet. När jag har använt andra trimmers så lägger sig det avklippta håret uppe på kammen så att det är enkelt att ta bort det, lägga i en skräppåse, och fortsätta klippa. Jag använde kammen som är 3-21 mm och justerar längden till att bli 6 mm. I övrigt var jag under 1 månads tid nöjd med produkten.

Worx Landroid M WG791E
Full Star 1
3.4
(23)
m
mattte
3 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

Grymt besviken på denna klippare efter att ha läst så många positiva omdömen! Min tomt är ca 800 m2 och gräsmattan går som en hästsko runt huset, där tomten bara lutar några grader bort från huset (handlar om ca 2-3 grader), så jag trodde verkligen inte det skulle bli några problem. Köpte Worx Landroid 2.0 (oranga däcksidor) med mjukvaran 0.62 och lät den gå ett antal veckor. Resultatet blev en gräsmatta med många oklippta fläckar och nästan helt oklippt gräsmatta närmast huset! Ändå ställde jag in klipparen på att gå från 08.00-22.00 alla dagar i veckan vilket är väldigt mycket mer än vad som ska krävas för min tomt. Jag noterade ganska snabbt att klipparen nästan alltid kör i en båge åt det hållet som tomten lutar vilket gör att den sällan kommer i närheten av huset. Dessutom klipptes ena sidan på tomten betydligt sämre än den andra, så jag testade funktionen för driftområde som gör att man kan ställa in var längs kabeln den ska börja klippa, men dock ingen större skillnad. Jag testade även att kalibrera om klipparen, men inte heller det gjorde någon skillnad. Missnöjd som jag var felanmälde jag detta till Clas Ohlson och lämna jag in den för att få det åtgärdat. Efter några veckor på deras verkstad fick jag tillbaka den och det ända man gjort är att kalibrera om den (vilket jag redan hade gjort). Testade några dagar för att konstatera att problemet kvarstår! Felanmälde klipparen på nytt och lämnade in den och då skickades den vidare till Worx i Tyskland. Denna gången fick jag en låneklippare som var en Worx Landroid 2.0 (gråa däcksidor) med mjukvaran 0.60. Om möjligt funkade den klipparen ännu sämre, fastnade väldigt ofta i mindre lutningar samt hörn. Den stod ofta och slirade så att den förstörde gräsmattan vilket slutade med att jag ställde klipparen i garaget och klippte på gammalt traditionellt sätt istället. :( Nu har jag 3 månader senare fått tillbaka min Worx Landroid 2.0 med en uppgraderad mjukvara, version 0.64. Testat några dagar och tycker fortfarande att klippresultatet är riktigt dåligt! Jag avråder alla som inte har en helt plan tomt från att köpa denna budgetklippare! Åker och lämnar tillbaka skräpet imorrn!

Apple AirPort Extreme Base Station V2
Full Star 1
4.6
(37)
m
mattte
3 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 17 år sedan

Hade väldigt höga förväntningar, vilket den inte nådde upp till. Jag hade tänkt att använda denna tillsammans med en extern hårddisk för att kunna dela denna mellan alla användare. Tyvärr verkar det som att usb porten på Airporten bara stödjer usb 1.0, för det gick skitsegt att tanka över filer (knappt 1MB/s). Testade även att ladda filer från en statinär dator som var inkopplad via en LAN port till min MacBook trådlöst, tyckte även detta gick rätt segt (ca 2-3 MB/s). Dessutom saknar jag möjligheten att kunna streama ljud till stereon via Airporten. Jag kommer lämna tillbaka denna imorrn.