Prisjakt

Waliant

Medlem sen 2006-11-19
15
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Takbox.se
Bra
(10)
W
Waliant
15 omdömen
Utmärkt10 månader sedan

Mycket bra köpupplevelse. Beställde räcke och box, billigast på prisjakt just då. Svängde förbi deras lokal i Skogås och gick grejerna monterade snabbt och lätt, gratis dessutom.

Battlefield 5 (PC)
Full Star 1
2.5
(42)
79 kr
W
Waliant
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 år sedan

Efter en skakig marknadsföringskampanj har DICE levererat det bästa Battlefield på många år. Jag har spelat BF sedan starten (BF 1942) och är definitivt av åsikten att detta är det bästa sedan Battlefield 2. I detta spelet ligger fokus på samarbete i gruppen, realistisk vapenhantering och begränsningar i hälsa och ammunition. Parametrar som verkligen höjer upplevelsen. Spelet dras med en del buggar i lanseringen, men inget överdrivet spelförstörande. Inga DLC utan allt kommer ingå vid köp (förutom valfria kosmetiska inslag). Har spelat ca 50 timmar och ser fram emot många fler. Kan verkligen rekommendera.

Dustin Home
Utmärkt
(500+)
W
Waliant
15 omdömen
UtmärktRedigerades 12 år sedan

Snabb, gratis och bra leverans till kanonpris. Kan inte bli bättre!

Panasonic Viera TX-P50G30Y
Full Star 1
4.5
(42)
W
Waliant
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 12 år sedan

Är mycket nöjd efter köpet av denna tv. Blev innan köp av tv mindre sugen på att köpa en LED-LCD på grund av alla problem som ofta drabbar dessa modeller. Valet föll till slut på denna tv som jag nog måste säga är otroligt prisvärd i dagsläget. Jag är mycket imponerad av den bildkvalité man får för pengarna. Jag ser på högupplöst material och spelar PS3 med fantastisk bild och utan eftersläpningar. Kalibrerat tvn efter rekommendationer hos faltpanelshd.com och blev om än mer nöjd med bilden. Jag har inga som helst problem med varken bussing eller inbränningar, trots att jag använder tvn som skärm till min stationära dator. Internetfunktionen är dock ett skämt om man är intresserad av den delen. För mig gör det verkligen det samma. Är du ute efter kvalité tror jag det är få apparater just nu som ger lika mycket för pengarna. Jag har haft tvn cirka en månad.

CareOfCarl
Bra
(500+)
W
Waliant
15 omdömen
UtmärktRedigerades 13 år sedan

Har gjort ett antal köp med mycket gott resultat. Dessutom har de studentrabatt. Kanonbutik!

Apple Store
Utmärkt
(253)
W
Waliant
15 omdömen
UtmärktRedigerades 14 år sedan

Det som många inte verkar förstå med detta företag är att de har optimerat sin distributionskedja i hela världen för att göra den så kostnadseffektiv som möjlig. Det innebär exemeplvis att de har ett stort lager för hela Europa i Belgien där iallafall alla leveranser till västra och norra Europa utgår ifrån. Detta gör att leveranserna tar lite längre tid. Dock återspeglar sig detta i priset på produkterna som annars skulle vara högre. I övrigt tycker jag att butiken fungerar bra med oftast rimliga leveranstider och priser. Att de erbjuder en stor studentrabatt på stora delar av sortimentet är ett mycket stort plus. Jag har haft problem med vissa leveranser men det beror på att TNT, som utfört leveranserna, är fruktansvärt inkompetenta.

Sennheiser CX 680 Adidas Sports
Full Star 1
2.8
(6)
W
Waliant
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 14 år sedan

Sennheiser CX 680 är en mycket bra ljudupplevelse samtidigt som de eliminerar ett av mina största problem vid träning: att svett förstör utrustningen. Mycket bra tryck i lurarna och de fen-liknande sakerna på hörlurarna gör ett utmärkt jobb att hålla dem på plats vid löpning och dylikt. Sluter inte helt tätt för mig men det brukar vara högst individuellt beroende på öronform. Rekommenderas starkt!

Dustin Home
Utmärkt
(500+)
W
Waliant
15 omdömen
UtmärktRedigerades 15 år sedan

Beställde en kamera på eftermiddagen och fick den dagen efter. Kanonbra priser på många saker och gratis frakt för studenter. Har tidigare köpt en 32" LCD-TV hos dem och där fungerade det lika felfritt. Snackat lite med supporten och de var också kanontrevliga. Rekommenderas starkt!

Webhallen
Utmärkt
(500+)
W
Waliant
15 omdömen
UtmärktRedigerades 15 år sedan

Bra butik som tyvärr inte har speciellt låga priser längre. Dock vet man helt klart vad man får.

Inet
Utmärkt
(500+)
W
Waliant
15 omdömen
UtmärktRedigerades 15 år sedan

Bra priser och snabb leverans. Inga konstigheter helt enkelt. Rekommenderas!