markabbawi

Medlem sen 2006-10-26
202
Bidrag
128
Hjälpsamröster
Apple Clear Case with MagSafe for iPhone 13 Pro Max
Full Star 1
2.8
(1)
499 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades en månad sedan

Uppdatering: Det blir bättre med tiden, inte like halt efter 1 månads användning, men så började skalet få sprickor på undersidan.. Fint skal. Men den är riktigt hal. Det känns som att man håller i en tvål. Vet inte om jag hade köpt den om jag visste detta innan.

Manfrotto PIXI Smart Mini
Full Star 1
3.3
(1)
259 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 månader sedan

Letade en hel del efter ett stativ till min iPhone 13 Pro Max och fann denna som enligt Manfrotto's egna specifikationer skulle passa till min mobil. Det gör den också, men du ska verkligen spänna ut mobilhållaren. När mobilen kommer på så sitter den ju riktigt gott.

Fitbit Charge 5
Full Star 1
3.4
(3)
1 159 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 3 månader sedan

Uppdatering: Efter 5 veckor bytte jag ut min Charge 5 till en annan enhet, då jag behlövde starta om den flera gånger i veckan för att den skulle registrera puls. Fungerar fint. Gick från en Charge 2 i mer än 5 år till Charge 5. God batteritid och gillar att man både kan se notiser från mobilen och att displayen är i färg.

Apple iPhone 13 Pro Max 5G 6GB RAM 256GB
Full Star 1
4.1
(6)
13 249 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 5 månader sedan

Så en uppdatering efter 2 månaders använding. Batteritiden är okay. Icke mer än så. Mobilen räcker kanske mer än en dag efter normal användning. Gick från iPhone XS Max till 13 Pro Max 256gb. Displayen har gått från 6,5 tum till 6,7. Displayen är en oled-skärm med 120 Hz uppdateringsfrekvens. När man scrollar igenom mobilen så känns det betydligt snabbare och mjukare i övergångarna mellan appar, när man bläddrar upp och ner eller hoppar mellan sidor/appar. Kamerorna är 12 megapixlar. Jämfört med fullformatskameror, mäter ultravidvinkeln 13mm, vidvinkeln (standard) 26mm och telefoto mäter 77mm. Medans XS Max har en kapacitet på 3179 mAh, har 13 Pro Max ett batteri på 4352 mAh, alltså en batteritid som enligt många tests skall räcka i mer än en dag. Jag är super nöjd med mobilen. Var skeptisk till storleken och priset men tycker den är absolut värd det. Kommer att uppdatera denna recension ju längre jag använt mobilen.

Siemens SX858D04TE
Full Star 1
3.8
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades ett år sedan

Har nu bytt ut hela maskinen efter 3 serviceärenden hos Siemens. den nya enheten fungerar felfritt. Men att det skulle gå dryga ett år med problem som icke Siemens kunde lösa var extremt lång tid. Var super nöjd med maskinen och riktigt tyst, MEN efter bara 3 månader så började den läcka. Beställde service hos Siemens och det visade sig att man missat att sätta en innerlist korrekt vilket i sig resulterade i läckage. Fick det löst på plats och den fungerar fint. Det enda negativa är väl att jag önskar att det tysta läget hade varit tystare än de andra lägena. Kan gott rekommendera.

Logik L23WDF17E
Full Star 1
3.8
(1)
129 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan

Lilla versionen av L30WDF17E. Stabil och fungerar super. Har två hastighetsinställningar.

Logik L30WDF17E
Full Star 1
3.8
(1)
149 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan

Riktigt god. Fungerar som den skall. Har tre hastighetsinställningar. Stabil.

Nedis FNTB10CWT30
Full Star 1
1.8
(2)
159 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Köpte den hos Elgiganten. Satt ihop den, dessvärre gick den icke igång när jag tryckte på 1. kunde gott få igång den på 3 och ibland på 2. Reklamerade den samma dag och köpte en annan.

Apple AirPods (2nd Generation) Wireless In-ear med trådlöst laddningsetui
Full Star 1
3.7
(93)
1 290 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 2 år sedan

Lätt att koppla upp mot både iPhone och Macbook Pro. Sitter skönt i örat och ljudet är gott. Stötte på ett problem där så fort jag använde mina airpods med mobilen för att ringa facetime så slocknade wifi anslutningen efter ett par sekunder. Det har med att göra att både routern och airpods använder sig av samma Ghz. Problemet löstes genom att flytta över enheterna som iPhone och dator till 5 Ghz uppkopplingen mot routern.

Philips AC0819
Full Star 1
3.4
(3)
1 309 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 2 år sedan

Uppdatering 30/11-20: Filter har varit svårt att få tag på, dels på grund av att det inte hade kommit på marknaden samtidigt som produkten, men också för att den varit slutsåld. Philips rekommenderar att filtret som sitter i skall bytas upp till 12 månader. Mitt filter räckte i 6 månader. Men filtret i sig är inte så speciellt dyrt. Jag önskar dock att den hade funktion där man manuellt kunde ställa in uppsugningshastigheten. Dessvärre kan man bara ställa in den på automatisk (den väljer själv hastighet), högsta och tyst läge. Men tycker annars att den fungerat fint och gör vad den ska. Stilren och modern. Riktigt tyst. Har sedan tidigare Electrolux EAP150 och EAP300. Denna är betydligt modernare och passar lätt in i miljön. På ovansidan finner du en knapp där du ställer in de olika lägena du vill att fläkten ska köra i. Den har ett automatiskt mode som går igång i flera lägen mellan tyst och turbo. Den har också ett turbo mode som precis som det låter, kör igång riktigt fort, och sedan har den ett tyst eller (sleep mode), som dimmar lyset på ovansidan och kör i lägsta läget. Omkring knappen på ovansidan sitter en färgad cirkel som visar 4 olika färger, en åt gången, beroende på luftkvalitén i rummet. Filtret (HEPA) som sitter i skall bytas efter 12 månader. Det kommer upp en symbol på displayen när detta skall bytas. Philips rekommenderar att man dammsuger filtret 1 gång om månaden. Filtret byts lätt ut genom att man öppnar luftrenaren på botten. I jämförelse med andra smarta luftrenare kan du INTE koppla upp dig mot denna via bluetooth eller någon app. Så du kan inte hålla styr på någon typ av data, mer än vad den färgade cirkeln talar om för dig. Denna är dessutom till för ett rum till storlek av max 49 kvm, vilket är mer än Electrolux EAP150 som går upp till rum på 32 kvm. Prismässigt i det lägre nivån i jämförelse med andra luftrenare. Rekommenderar en luftrenare för alla som har allergi eller andra bekymmer, som mycket damm eller liknande. Ersättningsfilter FY0194 passar till denna modell.