Prisjakt

Rausner

Medlem sen 2016-03-29
6
Bidrag
8
Hjälpsamröster
KitchenTime
Bra
(500+)
R
Rausner
6 omdömen
Usel5 månader sedan

Usla att ha och göra med. Beställde en vara som dagen efter kom på kampanj. Vid kontakt med kundservice där jag önskade justering av priset (varan hade inte ens anlänt till mig) så sade de att de ej justerar priset efter kommande kampanjer. Däremot kan jag returnera varan och köpa den igen för det nya, lägre priset. Korkat och uselt för miljön!

COSORI Dual Blaze Airfryer P583S
Full Star 1
5
(2)
2 080 kr
R
Rausner
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan

Stort lyft mot min tidigare Philips-modell som jag haft i fem år. Betydligt tystare och oerhört smidigt med värmeelement både uppe och nere - vilket leder till att man inte behöver vända på maten för att får jämn stekyta. Maten blir mycket krispigare och på kortare tid.

Creative Sound Blaster X3
Full Star 1
4
(1)
1 507 kr
R
Rausner
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Utseende och kvalitetskänsla: Relativt stor enhet, som ändå är clean på skrivbordet. Primärt gjord i plast, men som ändå känns gedigen. Volymjusteringshjulet känns lite sladdrigt, men inte så att den känns billig. Tyvärr ansluter man hörlurarna på framsidan vilket innebär att man måste ha sladdarna över skrivbordet, alternativt dra dem runt enheten och bak. Hade varit bättre med anslutningen i bakkant. Hade gett ett stilrenare intryck på skrivbordet. Funktioner: Riktigt nöjd med ljudet och inställningarna den erbjuder. Olika ljudprofiler för diverse stora spel, vilket är smidigt. Går att byta mellan ljudprofilerna med en knapp på DACen. SFXI låter riktigt imponerande när man har musik på. Känns som att man är mitt i ett stort rum med ljudet som slår emot dig från alla håll. Mindre lämpligt vid spel dock då det inte går att avgöra var ljud kommer ifrån. Effekt & Volym: Använder mina Sennheiser GSP600 till denna DAC. Utan DACen och bara drivet på moderkortets ljudkort så var ljudet för lågt även med all volym på max. X3 är jag sällan över 45% ljudnivå. Sammanfattningsvis: Prisvärd och clean enhet med bra kraft för spel och även musik (även om det finns bättre dedikerade DACar till just musik). Hade tidigare Asus Strix Raid Pro ljudkort och DAC. X3an är betydligt smidigare då man slipper internt ljudkort, den gör sig bättre på skrivbordet samt smidigare mjukvara.

Woods DS28F
Full Star 1
4.9
(29)
4 995 kr
R
Rausner
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 5 år sedan

Enastående maskin. Tuffar på och tog ner luftfuktigheten i vår källare på 104m2 från 80% till knappt 45-55% nu under augusti-september. Tog bort all unken doft av källare i samma veva.

TP-Link Deco M9 Plus Whole-Home WiFi System (3-pack)
Full Star 1
4.1
(45)
2 990 kr
R
Rausner
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan

Fick hem dem igår och inkopplingen var extremt smidig med instruktioner i appen. Har 500/500-lina och får ut dryg 300/300 trådlöst i andra änden av min lägenhet med betongväggar. Med gamla vanliga routern + wifi repeater så fick jag ut ca 40/20. Får se hur stabilt det håller sig framöver, men använder än så länge bara två av tre puckar och det har gått över förväntan.

Philips Sonicare DiamondClean HX9352
Full Star 1
4.1
(29)
R
Rausner
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Helt enastående tandborste. Bytte upp mig från en billigare (3-400kr) från Philips som jag haft i X antal år. Går inte att jämföra. Renlighetskänslan efter användning är som tidigare beskrivit nästan som att ha varit hos tandläkaren. Detta I kombination med ett trevligt resefordral (vari man kan ladda tandborsten) och en induktionsladdare man placerar under ett medföljande dricksglas inger ett högt intryck av kvalitet. Mycket nöjd för de 1111kr jag gav på rea!