Prisjakt

fahlekorv

Medlem sen 2016-01-08
5
Bidrag
6
Hjälpsamröster
Bythjul
Bra
(500+)
Usel
3 månader sedan
Fullständigt opålitliga leveranstider. Ringde för att dubbelkolla att min order var levererad dagen före byte. Då visar det sig att den inte ens lämnat deras lager. En vecka efter betald order. Då börjar de prata om att de ska "maila" lagret. De kan inte ens ringa sina kollegor när det skitit sig och blivit akut. Ringde en lokal handlare som kunde erbjuda tid samma dag. Uppmanar alla att göra detsamma.
Elgiganten
Bra
(500+)
Usel
8 månader sedan
Otroligt långsamma.
XXL Sport & Vildmark
Utmärkt
(500+)
Usel
2 år sedan*
Fungerar säkert bra så länge man inte behöver få tag på kundservice. Fick en inkomplett order och har inte fått feedback på mitt ärende som skapades för 5 dagar sedan. Hittar inget telefonnummer. Och just det, butiken kan inte hjälpa till utan hänvisar till kundservice. Ärendenummer 436704, så xxl behöver inte besvära sig med att kommentera och be mig kontakta kundservice igen.
*Redigerades 2 år sedan
Garmin Fēnix 5
Full Star 1
3.9
(8)
3 470 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan
Riktigt bra klocka som inger en kvalitetskänsla. Många klockor har många funktioner men få har en tilltalande design och kvalitetsintryck. Rekommenderar att köpa den med silverboett få den svarta färgen kan släppa vid repor och slag som alla klockor drar på sig.
Proshop
Utmärkt
(500+)
Usel
2 år sedan
Levererade en produkt utan de tillbehör som visades på bilderna. Jag ringde till och med och dubbelkollade vilka tillbehör som följde med och fick till svar att allt på bilderna ingår. Inte då. Saknades två väsentliga delar. Leveransen var även längre än utlovat. Aldrig mer proshop.
Sony HT-NT3
Full Star 1
3.3
(15)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
6 år sedan*
Riktigt nöjd. Utan att vara ljudnörd så tycker jag ändå att det är galet bra. Installationen var väldigt enkel och den fungerar perfekt. Rekommenderas ihop med en apple tv samt skärm som har hdmi-arc. Då startar alla enheter på ett klick, oavsett om man startar tv:n eller apple-tv:n. Subben var ganska stor men den kan man ju gömma undan. Köpte mitt system för 3990:- i mellandagarna. Riktigt prisvärt. Har inte hunnit testa surrondeffekten ännu. Ett litet minus är att anslutning av kablar är lite på ena sidan samtidigt som strömkabeln sitter mer i mitten så om man vill ha upp den på väggen så blir det mycket sladdar som hänger ned. Men det bör man kunna fixa till hyffsat med lite tejp.
*Redigerades 6 år sedan
Nilfisk Elite ENERGY CLASSIC UK
Full Star 1
1.5
(1)
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
Fungerar ok, lite svag sugförmåga. Blir dock en etta då den i dagsläget är oanvändbar. Dammsugarpåsar finns ej att köpa i svensk handel. Inte ens dammsugarpåsar.nu hade påsar till den här. Efter att letat runt i några veckor, samt kontakt med Nilfisk support för att få hänvisning till någon som säljer påsarna så blev jag ombedd att själv be butikerna beställa in dessa. Ungefär där tar tålamodet slut.
*Redigerades 6 år sedan