page03

Medlem sen 2006-08-22
5
Bidrag
4
Hjälpsamröster
Torebrings
Bra
(38)
Utmärkt
2 månader sedan

Handlat där två gånger nu, som privatperson. Bra priser på det jag velat ha, snabb frakt och mycket väl paketerat. (Köpt bla glas). Kommer med all sannolikhet handla där igen.

Power
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
Redigerades ett år sedan

Som vanligt var det en enkel köpprocess och snabb leverans. Hittade varan jag ville ha till ett konkurrenskraftigt pris.

Power
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
Redigerades ett år sedan

Jag gillar att handla på Power. De har ett bra utbud till bra priser och väldigt snabb leverans, med många alternativ för betalning och leverans. Har nog alltid blivit överraskad av hur snabbt jag fått hem mina saker. Har inte behövt använda mig av kundtjänst så jag vet inte hur bra de är på att hantera eventuella klagomål.

DeLonghi ECAM 23.460
Full Star 1
4
(5)
4 986 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Har haft den i ca en månad nu. Dricker 6-8 koppar om dagen, både malt decaf och hela bönor. Jag kommer från vanlig kaffebryggare och nespressokapslar. Måste säga att jag på det stora hela taget är mycket nöjd! Fördelar: Gör gott kaffe. Går att använda både bönor och färdigmalt. Rimligt lätt att ställa in ens egna preferenser vad gäller kaffe- och vattenmängd. Går dessutom att välja vattentemperatur. Jag själv har näst högsta temp och tycker det är lagom varmt. Lätt att göra en cappucino. OK resultat. Du kan skapa en (1) profil med dina egna önskemål vad gäller drycken, om ni har olika i familjen. Relativt tyst när den maler bönor. Men du kommer väcka hela familjen ändå. Tar liten plats på bänken. Ser bra ut. (är självklart ännu mer subjektivt än de andra punkterna) Kommer med vattenfilter. Lätt att komma åt innandömet för rengöring. Går att ställa in starttid så den är redo när du kliver upp ur sängen och darrande behöver en kaffe 😊 Nackdelar: Vattentanken hade gärna fått vara större, men det hade samtidigt gått ut över den smidiga storleken. Programväljaren, mittenknappen, är lite seg ibland. Man kan helt enkelt vrida utan att det registreras. Det är knepigt att göra nån annan mjölkdryck än förvald cappucino. Du kan ändra mängden skummighet men ska du göra nåt annat måste du vara på tårna lite grann.

Power
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
Redigerades ett år sedan

Power har ett brett utbud och bra priser. En enkel köpprocess men framför allt väldigt snabb leverans. Jag beställde mitt våffeljärn runt lunch och fick det levererat kvällen efter. Fantastiskt bra tycker jag. Har inte haft anledning att kontakta kundtjänst, så den servicen vet jag ingenting om.

Apotea
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
Redigerades 2 år sedan

Bra utbud, bra priser, bra betalsätt och olika fraktalternativ.

NetOnNet
Bra
(500+)
Utmärkt
2 år sedan

Bra utbud, priser, betalsätt och olika fraktalternativ. Kundservice har alltid varit hjälpsam

Temptech VWCR36DB (Rostfri)
Full Star 1
2.2
(2)
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Bra med två separata utrymmen. Det ger goda möjligheter till temperaturskillnad för vinerna. Trähyllor är alltid bra. Beroende på typ av flaska får man plats med tre flaskor per hylla. Mindre bra är ljudvolymen. Det ger ett lågfrekvent brummande ifrån sig hela tiden. Irriterande när det är tyst i övrigt, annars märks det inte så mycket. Men sämst är att jag har fått viner som fryst trots att den angivna temperaturen var långt över nollan. Så vill man inte ha det..

ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
OK
3 år sedan

Nja. Ok pris och rimligt snabb leverans. Men paketeringen var undermålig och jag skulle inte beställa något ömtåligt därifrån

AEG VL 5668 S
Full Star 1
2.3
(1)
795 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Otroligt bristande kvalitetskänsla i denna fläkt. Allt är gjort med tunnast möjliga material och det är svårt att se hur den skulle kunna hålla för att sättas i hop och tas isär över nån längre period. Motorn verkar svag och påverkas i hög grad av eventuell vind från öppet fönster, som om den inte orkar dra runt bladen då det är minsta "motvind". Fjärren fungerar som den ska, och det är skönt med timer.