frystkanin

Medlem sen 2015-11-26
4
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Crema
Bra
(9)
Utmärkt
Redigerades 10 månader sedan

Bra utbud, snabba att skicka. Skickas från Finland med PostNord. Stod först att det skulle ta 4 dagar men tog 2-3 att leverera till norra Sverige. Mycket nöjd. Inte haft något med kundtjänst att göra. Obs att vid returer tar de ut 89kr (plus 49kr ifall ordervärdet för returen är <495kr). Lite ovanligt. Dvs inte värt att returnera något <138kr.

Knifeo.com
Utmärkt
Redigerades 5 år sedan

Allt snabbt och bra; supertrevlig, kvick och hjälpsam support! 10/10 utan tvivel. Beställde ett rabatterat knivset (som inkluderade en knivväska) en lördag men ångrade mig och gjorde därför en ny beställning på söndag kväll och skickade samtidigt iväg ett mail om att jag önskade makulera första ordern. Fick mail måndag morgon att de noterat detta och skickar med väskan som bonus med nya ordern, vilken skickades med posten lite senare samma dag.

PhoneLife
Bra
(443)
Utmärkt
Redigerades 5 år sedan

Beställde skärmskydd för LG G3. Skickades snabbt och var levererat inom någon dag. Allt klockrent, inget knussel. Ej haft kontakt med supporten.

Kopplat
Utmärkt
(500+)
Bra
Redigerades 5 år sedan

Ganska lång leveranstid (en kabel, beräknad leveranstid 2-6 dagar, skickad 4 vardagar efter beställning och ankom 7 (!) arbetsdagar senare. Oklart hur det kan ta 7 dagar från Jönköping till Umeå. Postnord dock.. I övrigt allt bra!

Friluftsland
Bra
(50)
Utmärkt
Redigerades 7 år sedan

Beställde ett klädesplagg som var slutsålt på andra ställen. Bra pris, skickades dagen efter och kom fram efter 2 dagar (från Danmark). Snabbt och smidigt! Har inte haft kontakt med kundtjänst. Man får ingen retursedel med paketet (då hade det blivit 10/10).