Kategorier
Prisjakt
Knifeo.com
 • Expert på knivar
 • 120 dagars öppet köp
 • Snabb leverans från eget lager
Utmärkt
3 år sedan
Fantastisk personlig service! Grymma produkter och priser. Kommer garanterat handla från Knifeo igen. Rekommenderas!
f
frystkanin

4 omdömen

Utmärkt
3 år sedan
Allt snabbt och bra; supertrevlig, kvick och hjälpsam support! 10/10 utan tvivel. Beställde ett rabatterat knivset (som inkluderade en knivväska) en lördag men ångrade mig och gjorde därför en ny beställning på söndag kväll och skickade samtidigt iväg ett mail om att jag önskade makulera första ordern. Fick mail måndag morgon att de noterat detta och skickar med väskan som bonus med nya ordern, vilken skickades med posten lite senare samma dag.
c
cjal

1 omdöme

Utmärkt
4 år sedan
Jag tror aldrig att jag fått en sådan personlig och otrolig service som jag fått av Thomas som är ägare av Knifeo. Jag var på jakt efter några köksknivar och hittade ett par Miyabi knivar jag var intresserad utav. Jag skickade iväg ett mail via "Kontakta oss" med lite frågor och fick svar inom 5 minuter. Efter några mail fram och tillbaka så känner jag att jag är väldigt intresserad men skulle vilja känna på knivarna jag kollat på, inga problem! Visar sig att Thomas ibland jobbar i Göteborg där jag bor och erbjöd sig att ta med dem så jag kunde känna på dem vilket jag gladeligen tackade ja till. Sagt och gjort så tog Thomas med knivarna, lät mig känna på dem och svarade på allt jag kom på att fråga om. Glad och nöjd beslöt jag mig för att köpa knivarna. Handtagen var i trä och jag hade fått rådet att olja in dem i paraffinolja vilket jag även gjorde. Då märkte jag att 2 utav knivarna hade sprickor i trät (tillverkar fel). Skickar då iväg ett mail och berättar detta med bilder på sprickorna och 3 minuter senare får jag svar att detta skulle ordnas men att 1 utav knivarna inte fanns i lager så han skulle beställa nya. Mötte för någon dag sedan upp Thomas igen och fick ena kniven bytt till en ny som inte hade någon spricka dock hade den nya han beställt också en spricka så vi kom överens om att han skulle försöka en gång till och beställa en ny. Jag har nu fått den sista kniven och fick till och med en kompensation för att det tagit sådan tid trots att felen på knivarna varit från leverantör och inget Knifeo kunnat styra över. Jag tycker att Thomas varit så otrolig professionell genom det hela, så otroligt trevlig och alltid blixtsnabb med att svara på ens mail. Jag kommer helt klart att handla på Knifeo igen nästa gång jag behöver något.
Utmärkt
4 år sedan
Perfekt! Fick mycket god vägledning och råd innan köp, och leveransen kom dagen efter. Kniven är fantastisk! Fick även med en giveaway skalkniv som var mycket bra!
w
wsemme

1 omdöme

Utmärkt
6 år sedan
Bra produkter, bra priser och en fantastisk kundtjänst. Kommer handla här igen.
Betyg köpupplevelse

Om butiken

Knifeo.com

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaVisaMasterCard
 • Kortbetalning
 • Faktura
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Förskottsbetalning
 • SMS-betalning
 • Postförskott
 • Bitcoin
 • Betalning via telefonräkning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

knifeo.com

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Knifeo AB

Organisationsnr: 559004-3849

Information hos allabolag.se