Prisjakt

MrDre75

Medlem sen 2015-10-21
31
Bidrag
56
Hjälpsamröster
CyberPhoto
Utmärkt
(500+)
M
MrDre75
31 omdömen
Utmärkt6 månader sedan

- Korrekt lagerstatus. - Från beställning till leverans tog det ca 32 timmar. Mycket bättre än så kan det inte bli! - Goda betalningsmöjligheter. Full pott!

Google Pixel 7a 5G 8GB RAM 128GB
Full Star 1
3.7
(13)
4 508 kr
M
MrDre75
31 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 månader sedan

Gör allt som den ska men batteri-tiden är kass. Vissa dagar ligger batteriet på 10-20% redan efter 12 timmar. Och jag är verkligen ingen "power-user" utan använder telefonen ganska sparsamt. Andra dagar kan det vara bättre. Men hittills (efter två veckors användning) har den inte klarat en hel dag (från 0530 till 2200) utan att behöva stöd-laddas. Idag, efter väldigt sparsam användning, har batteriet sjunkit från 100% till 23% på bara 13 timmar. Inte ens min gamla iPhone med 85% batterihälsa hade så dålig kapacitet. Det som stör mig mest är att telefonen laddas ur så oregelbundet. Vissa dagar kan det gå ganska bra men andra slukar den batteri. Några gånger har jag känt hur den blir tok-varm i fickan och så får man stänga ner alla appar. Det är något Android-användare är van med sedan tidigare (tror jag) men som en gammal iPhone-användare så känns det väldigt avlägset. Ljudet vid samtal är rätt så dåligt. Man måste hålla örat precis rätt vid högtalaren annars hörs typ ingenting. Ingen annan telefon jag använt har varit så känslig för örats placering. Glaset som täcker kamerorna är väldigt känsliga för repor. Jag är vanligtvis väldigt försiktig med mina telefoner och kör sällan skal, men jag har lyckats få några mindre repor. Android 14: Efter uppdateringen så är batteritiden påtagligt bättre. Inte bra. Men bättre. Höjer betyget en stjärna (till tre) pga av det.

Google Case for Google Pixel 7a
Full Star 1
2
(1)
293 kr
M
MrDre75
31 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
9 månader sedan

Helt ok skal med skön känsla. Knapparna känns kvalité. Men... skalet är "klibbigt". Bra med det är att det känns skönt att hålla i. Dåligt är att skalet fastnar i tyg så det är motstånd att dra ur jeansfickan.

NetOnNet
Utmärkt
(500+)
M
MrDre75
31 omdömen
UselRedigerades ett år sedan

Dåligt kundbemötande och vilseledande information. En vara jag köpte slutade fungera och blev garantiärende. Varan fanns ej längre i deras sortiment och från deras kundservice fick jag ett klart besked om att jag hade två alternativ: Byta till annan vara eller få ett presentkort. De utelämnade medvetet alternativet att jag har rätt att häva köpet. Inte förrän jag själv påtalade den möjligheten utifrån Konsumentköplagens formulering kunde jag häva köpet. Dessutom... när jag returnerade varan gjorde jag misstaget att skicka produkten i ett "transportlåda" jag köpt separat (värd 800 SEK). Istället fö gott kundbemötande och ge mig möjligheten att returnera lådan fick jag svarat att "dom tar inte ansvar för sånt". Skäligt hade varit att erbjuda sig skicka tillbaka lådan och att jag fick betala frakten. Sammantaget känns hela företaget ohyggligt oseriösa.

Microsoft Surface Book 2 dGPU 13,5" i7-8650U (Gen 8) 8GB RAM 256GB SSD
Full Star 1
3
(1)
M
MrDre75
31 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades ett år sedan

Datorn är riktigt trivsam att jobba med. PLUS + Snabb uppstart. + Smidigt lösning för att ta loss skärmen. MINUS - Fläktarna går extremt mycket vid spel. Och jag kör gamla spel som Total War: Atilla eller Civilization 6. Fläktarna driver på så hårt så jag är orolig. - Min dator ger ifrån sig ett svagt, elektriskt missljud som låter synnerligen ohälsosamt. UPPDATERAT OMDÖME: Fem år senare kan jag konstatera att datorn funkat ganska bra. Inget strul och den håller både batteri och prestanda. Skulle kunna tänka mig samma modell igen. Men... nu har kopplingen mellan den löstagbara skärmen och datorn börjat krångla. Den tappar kopplingen och så måste man ta lös den, koppla på och vanligtvis starta om datorn. Jag skulle nog inte köpa en liknande modell med löstagbar skärm igen. Drar ner betyget från 4 till 3 pga av det.

Tactical Store
Utmärkt
(23)
M
MrDre75
31 omdömen
UselRedigerades 2 år sedan

Beställde ett softairgun-kit där det på hemsidan framgick att det skulle vara biologiskt nedbrytbara kulor. Men istället skickade dom vanliga plastkulor. När jag påtalade felet menade dom att jag skulle ha granskat leveransbekräftelsen när jag fick den. Min invändning var att på hela bekräftelsen var det bara ordet "bio" som skiljde och att dom svårligen kunde lasta kunden för den missen. Kundservice vägrade returnera och men menade att jag skulle få 10% på de nya kulorna jag beställde. Riktigt dåligt bemötande. Och dom svarar inte på mejl så ring direkt om ni har klagomål.

Citizen BM8180-03E
Full Star 1
4
(1)
M
MrDre75
31 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Klockor nu för tiden är ganska stora och den här går emot den trenden. Den är liten. Men inte för liten för normalstora handleder. Den känns lätt och smidig men utan att tappa känslan av att vara välbyggd. Andra har vittnat om att sekundvisaren inte tickar exakt på sekundmarkeringarna men min klocka träffar rätt varje sekund. De självlysande detaljerna ("lume") är kassa och är helt odugliga om du inte matar klockan med kraftigt ljus precis innan mörker. Dag/datum-komplikationen är i minsta laget och nedsänkt under urtavlan och därmed lite svår att läsa av. Armbandet är skönt och sitter bra runt handleden men det är få hål och därmed färre möjligheter att reglera utefter personliga preferenser.

Returhuset
Bra
(23)
M
MrDre75
31 omdömen
Bra2 år sedan

Beställning 21/12 och leverans den 27/12. Det är riktigt bra med tanke på storhelgen. Bra hemsida med enkla betalningsmöjligheter. Jag är nöjd.

Nintendo Switch 2019 32GB
Full Star 1
3.9
(43)
3 430 kr
M
MrDre75
31 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Efter 6 månader slutade båda kontrollerna att fungera. Reklamerade ärendet till Nintendo som vägrade se det som ett garantiärende. Nu är det mina barn som hanterat kontrollerna och hur de "misshandlat" prylarna är väl svårt att säga. Men andra saker har överlevt i vårt hem och jag kan inte göra en annan bedömning än att det är väldigt tveksam kvalité på Nintendos grejer. UPPDATERING: Efter 18 månader dog helt plötsligt enheten. Helt utan förvarning. Helt stendöd. Produkten är rena skräpet!