Prisjakt
Annons
Returhuset
 • 12 månaders garanti
 • Snabba leveranser
 • 14 dagars ångerrätt
Vinnare 2021 - Årets medvetna butik
2.8OK
2 omdömen
Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
Gästanvändare
Utmärkt7 månader sedan

Köpte 2 Bose utomhushögtalare , den ena var öppnad och den andra helt ny , dock båda i nysklick.. leverans tog 2 dagar så inget o klaga på.

Gästanvändare
Uselett år sedan

Akta, undvik, handla inte här. Jag beställde en Iphone 11 pro. Det började med att kameralinserna och glas satt löst och att kameralinserna sedermera trillade bort. Vi kontakt så hävdar de att de inte lämnar garanti på externa skador - trots att telefonen lät som en maracas efter en vecka. Efter 2 månader slutade skärmen att fungera, och de tar inte det heller på garanti - de skyller på att skärmen slutat fungera på grund av externa skador som i sin tur inte täcks av garanti. Deras utlovade garanti är inte värt något - finns flera seriösa alternativ till detta bluff-företag.

N
Niels_Msson
2 omdömen
UselRedigerades ett år sedan

Riktiga skojare. Obs! Läs dom positiva recensionerna också (så himla konstigt att man kan ha så olika upplevelser av företaget *lol*) Bedrägeriverksamhet för bla. Länsförsäkringars räkning (och sin egen såklart). Det funkar såhär. Du tappar luren, du betalar din självrisk på 500-1500 kr, returhuset slänger på piratdelar för ett par hundringar och säger att telefonen är i nyskick. Detta hände mig personligen

Gästanvändare
Usel2 år sedan

Vägrar reparera telefonen fastän den hade uppenbara fel. Skärm trasig samt var kanten skadad på telefonen. Kundtjänsten är ett skämt.

Gästanvändare
Utmärkt2 år sedan

Köpte en bärbar dator. Utmärkt skick och bra kundservice!

Gästanvändare
Utmärkt2 år sedan

Detta var andra gången jag beställde en telefon från returhuset. Bra och ärlig information om telefonerna. Eftersom det oftast inte är fabriksnya telefoner får man läsa ordentligt innan man köper. Hållbart tänk att se till att använda och fullt fungerade telefoner får ett nytt hem. När har varit i kontakt med kundtjänst har det varit serviceinriktat med kunden i focus, snabbt och tydligt. Jag rekommenderar starkt denna butik och vet var jag köper mina telefoner i framtiden.

s
sweden721127
208 omdömen
Usel2 år sedan

Felaktiga priser, fel lagersaldo. Bör inte synas här!

m
mikael1212
5 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Smidig webbshop och snabb leverans. Den rekonditionerade mobilen jag köpte var graderad till "A+ (Nyskick)" vilket stämde väl in på telefonen jag fick - inga tecken på användning och skyddsplasten satt fortfarande kvar. Det enda som avslöjade att det inte var en ny mobil var att den kom utan originalförpackning (vilket angavs på sidan när jag köpte den) samt att det fanns damm runt kanten av skyddsplasten vilket tydde på att den legat på en lagerhylla ett tag.

Gästanvändare
Usel2 år sedan

Fick fel telefon som dessutom var trasig. Inkompetent kundtjänst via Mail. Dock löste ärendet sig med ett telefonsamtal. Efter att ha varit utan telefon i två veckor fick jag pengarna tillbaka

A
Alkazzi
15 omdömen
Dålig2 år sedan

De lurar bara en Riktig kasss sida

Om butiken

Returhuset

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK på butikens sida.

Betalningsalternativ

KlarnaSwishVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Förskottsbetalning
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.returhuset.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Godsinlösen Nordic AB

Organisationsnr: 556791-2356

Information hos allabolag.se