4.5 / 5
(14 omdömen)
5
(11)4
(2)3
(0)2
(0)1
(1)
Sorterat efter datum
2020-08-08
Fantastisk kundsupport och service.
2020-07-15
Fin hjälp med köpråd, snabb leverans och när jag hade lite problem med luftgeväret fick jag direkt förstklassig teknisk support. Varm rekommendation!
2020-07-10
Seriöst företag 👍 Grym kundtjänst och snabba leveranser
2020-05-12
Jag har haft kontakt med flera liknande butiker. Blev både irriterad och ledsen över deras kundsupport och låga servicenivå tills jag kom i kontakt med Tactical Store. Det sitter två fantastiska människor i kundtjänsten. Det första är Viktor och när Viktor inte kan svara i telefonen då kommer David in. Viktor har väldigt hög servicenivå plus han bjuder på respekt och kunskap så man känner sig trygg för att bli av med sina pengar där. David har ett underbart skratt och gott humör. Deras sätt och hur de tog hand om mig gjorde att jag handlade från dem många ggr på en ganska kort tid. De skickar paketet inom en timme. Inga trassel och problem. Allting löser sig, finns det problem då löser de problemen så du känner dig nöjd. Jag har redan rekommenderat dem till flera av mina bekanta. Måste säga att jag även hade äran att prata med en annan anställd som heter Sebastian. Han hoppar in och hjälper till med telefonsamtal när Viktor och David är upptagna. Hans sätt att svara i telefonen var väldigt proffsigt och högklassigt. Så summa summarum, Det måste finnas en anledning att jag sitter här och skriver en uppsats om Tactical Store. Jag är nöjd, väldigt nöjd. Ni gör ett underbart arbete där, snälla fortsätt med det ty det är enda sättet att vinna kundens hjärta samt förtroende. Jag är ledsen bara över en sak, varför kan jag ge er bara fem stjärnor och inte sex eller sju? men men fem får duga. /Mindland
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2019-03-13
Har handlat många gånger. Tacticalstore har många kvalitativa produkter, hyffsade priser. Något längre leveranstid än andra liknande butiker, åtminstone till södra Sverige. Varorna kommer dock alltid fram utan krusiduller.
2018-08-13
Har haft flera interaktioner med personalen på Tacticalstore och wow vilken fantastisk butik måste jag säga! Köpte två airsoft-produkter i julas som de frontade med erbjudande på deras hemsida. Båda levererades hem till mig på 2 dagar (boende i Svealand). Tyckte mycket om pistolen men geväret var inte det jag hade förväntat mig. Skickade tillbaka geväret och fick inom en vecka pengarna tillbaka på kontot, super smidigt! Efter ca 5 månader började min pistol att strula (en glock). Tog kontakt med verkstaden och fick för första gången prata med Harry. Harry är helt fantastisk, trevlig och tillmötesgående. Beskrev problemen och han fattade snabbt beslut att detta rörde sig om ett garantiärende och fick en gratis returfrakt på eposten och pistolen skickades direkt till Tacticalstore. Återkoppling kom efter ca 4 dagar. Pistolen skulle bytas ut och istället skulle jag få en helt ny skickad till mig. Var dessvärre inte så nöjd med kvalitén på pistolen och ville istället ha en annan. Detta var helt okey och jag betalade mellanskillnad och fick en Tokyo Marui Glock skickad till mig istället. Även tillbehören byttes ut kostnadsfritt (bla 50 skott magasin). Fick efter 2 veckor problem med pistolen igen och samma visa som förra gången, telefon med Harry, returfrakt och nu sitter jag och väntar på att få tillbaka pistolen som Harry så snällt fixade dagen innan han skulle på semester! Så jag slapp vänta på att han skulle komma tillbaka. TLDR Söker du en seriös butik som vill se dig som kund nöjd? Look no further! 10/10. Önskar jag kunde skicka er en tårta för det är ni alla värda! Stort tack och ser fram emot att köpa fler saker från er. Kevin Juneskans Uppsala
2018-05-15
Snabb och bra service! Inga problem alls, vilket är väldigt skönt! :)
2017-09-20
Mycket bra kundsupport, mycket bra bemötande från personal via telefon och mycket bra produkter. Dock så är priserna ibland dyrare (ca 100-200kr ibland) än andra sidor från vad jag har märkt och tappar därför en stjärna, men priserna är helt okej antar jag. Jag hade nämligen en produkt som var på väg till fel uthämtningsplats, men de ringde DHL och fick det ändrat korrekt och försöker även få dem att ändra så att det inte händer igen. Mycket bra support som sagt.
2017-07-01
Mycket nöjd! Skickade mitt paket 1 timme efter beställning. Bra paketerat! 10/10 rekommenderar
2017-06-13
Beställde 2 luftgevär + ammo. Välpaketerat och leverades i tid. Inget att klaga på, pålitliga! Notera att de skickar från norra Sverige med DHL, så det kan ta nån dag eller 2 extra om man bor i södra Sverige pga paketet fraktas genom 3-4 DHL postcentraler innan det kommer fram.
2017-04-04
Köpte en ansiktsmask som skulle vara en viss tillverkare och saftigt pris därefter. Med produkten hemma ser jag att det är en billig kopia. Visst jag får returnera den och får en ursäkt men det är inte okej någonstans att sälja varor som är kopior.
2016-11-25
Beställde lite ovanliga prylar som inte fanns att finna på särskilt många ställen. Leverans inom 4 arbetsdagar. Saldorna stämde och det går att ringa butiken helt utan problem. Trevlig tillmötesgående personal. Skulle besöka dom live om det inte var så väldans långt härifrån :)
2015-11-21
Beställde en ryggsäck och fick en LifeStraw på köpet. Snabb frakt trots att det skickas från Skellefteå.
2015-07-05
Har beställt en slöjdkniv utan problem.