Kategorier
Prisjakt

Denilson_

Medlem sen 2006-06-30
22
Bidrag
11
Hjälpsamröster
Elgiganten
Bra
(500+)
Usel
8 månader sedan
Otroligt dålig service från butiken i Västerås
Shopping4net
Utmärkt
(500+)
Usel
ett år sedan*
Synd att det inte går att ge - (minus) stjärna. Kundservice under all kritik. Två dagar efter beställning får man ett mejl om att produkten utgått och ej går att få till annonserat pris. Tydligen var det även fel på sidan som gjorde att priset visades fel och det skulle jag som kund ha upptäckt. Min kontakt med företaget och kundtjänst så kan jag intyga många av det negativa omdömen. Otroligt dålig kundservice! Svaren från företaget på kommentarerna är också ett bevis. Det är alltid någon annans fel när det blir fel hos dem. EDIT EFTER SVAR: Nu är det så att ni får sätta ut vilket pris ni vill på era varor men du får det att låta som en osannolik rabatt. Vi är på prisjakt och här https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=498777 säljs produkten för strax över 200 kr. Ett jättebra pris när ni satt ner den till 40 kr och inget ovanligt vid utförsäljning. Vi hade förmodligen aldrig haft en diskussion ens om ert svar vid annullering hade varit att erkänna ett fel och erbjuda ett presentkort som good will. Det jag reagerade på var anklagan om att jag borde förstått att priset var felaktigt och därför inte skulle beställt. Ni fortsatt sen att förklara att det blev fel när varan skulle tas bort. Förstår inte riktigt hur en vara som ska tas bort elektroniskt istället ändrar pris och finns i lager för beställning. Hur som helst, jag är inte intresserad av att handla från er eller någon kompensation eller presentkort.
*Redigerades ett år sedan
Fyndiq
Bra
(500+)
Usel
2 år sedan*
Priser stämmer aldrig exempel https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=621843 boss bottled 369. Finns ej till det priset på hemsidan
*Redigerades 2 år sedan
Tretti
Utmärkt
(500+)
Dålig
10 år sedan*
4 stjärnor för bra priser och leverans. Däremot 0 stjärna för reklamation. Urdåliga på att hantera reklamationer och att komma i kontakt med deras reklamationsavdelning över telefon är lika lätt som att ringa Bill Clinton eller Obama. Det är vid kriser som ett företag visar sitt rätta ansikte och det har tretti gjort här. Ringer du kundtjänst får du möjlighet att välja, just reklamation, när du är framme får du veta att allt sköts via mejl. Varför ens ha det valet om den supporten inte kan sköta reklamationer och svara på enkla frågor om garanti och utbyte?
*Redigerades 10 år sedan
Dustin Home
Bra
(500+)
Utmärkt
12 år sedan*
Ja vad ska man säga... klockren butik att handla från och leverans på mindre än 22 timmar är inte fel det heller. Kan inte annat än ge en tia.
*Redigerades 12 år sedan
Seven (DK)
4.4
(292)
12 år sedan*
*Redigerades 12 år sedan
Sida 1