Jonce

Medlem sen 2015-05-31
12
Bidrag
9
Hjälpsamröster
Elgiganten
OK
(500+)
J
Jonce
12 omdömen
BraRedigerades ett år sedan

Nästan alltid väldigt bra butiker med väldigt kunnig och trevlig personal. Där man nästan alltid får det man beställer från deras hemsida för att hämta i butiken. Men jag har blivit besviken vid ett antal köp av produkter från dem. Då man kan få som SMS efter beställning av produkter, som det stod vid köpet att de har i butiken. Kom in och få "likvärdig produkt eller motsvarande produkt". Därför tycker jag att de bör se över sitt lager lite oftare så att det inte händer. Jag har även råkat ut för att uthämtnings SMSet inte kommer och av en slump, när jag har vägarna förbi och går in bara för att se om de har mer information. Har lyckats hämta ut beställningen av varor de normalt inte har i butiken. Det finns också tillfällen då jag har stött på otrevlig personal i Elgiganten butiker, med ovilja att hjälpa till även om man har blivit hänvisad till dem av annan butikspersonal. Men det är få tillfällen det händer.

Webhallen
Utmärkt
(500+)
J
Jonce
12 omdömen
UtmärktRedigerades ett år sedan

+ Lätt att hitta det man söker efter, så länge de har produkten. + Möjlighet att betala med flera trygga betalningsalternativ som Paypal och Klarna. +Man kan också betala med Swish, Webhallen delbetalning eller (Bitcoin). Har inte använt Swish, Webhallen delbetalning eller (Bitcoin) hos webhallen. +Väldigt snabb leverans med många bra alternativ. +Deras variant av medlemskap gör att man får en känsla att man får riktiga fördelar av att vara medlem. Vilket gör att man vill återkomma. +Mycket kunnig och hjälpsam personal, om man behöver hjälp eller om det uppstår problem.

NetOnNet
Utmärkt
(500+)
J
Jonce
12 omdömen
UtmärktRedigerades ett år sedan

Snabb och smidig leverans, Oftast smidig köpprocess. När jag köpte från dem senast så hade dem bästa möjliga leveransaltenativ och betalningsaltenativen passade jättebra för mig.

CDON
Bra
(500+)
J
Jonce
12 omdömen
UselRedigerades 2 år sedan

Ganska enkelt att hitta det som man letar efter. Snabbt och enkelt att lägga beställning hos dem eftersom de har flera betalningsalternativ, paypal, kortbetalning, bankbetalning, Qliro faktura och Qliro delbetalningar. Det negativa med CDON är att de ofta har långa leveranstider på beställningar. De ger inte heller så bra svar på produktfrågor när man kontaktar kundtjänsten. Allra mest om man har frågor kopplat till ett köp där de själva står som säljare.

Mordkommissionen - Box (DVD)
Full Star 1
4.8
(5)
299 kr
J
Jonce
12 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Mycket bra TV-serie som man kan se väldigt många gånger utan att bli uttråkad. Stor rekommendation att köpa denna serie, om man tycker om kriminalserier.

Ginza
Bra
(500+)
J
Jonce
12 omdömen
UtmärktRedigerades 2 år sedan

Man hittar mycket spännande och oväntade saker på ginza som exempelvis lite äldre tv-serier. Vilket ger mig möjligheten att köpa dessa grejer tryckt och säkert. De har bra betalningssätt till exempel PayPal vilket ger trygghet och visar även på att de vill att vi kunder ska vara trygga samtidigt som de kan känna sig trygga. Negativt är att om man glömmer logga in på sitt konto innan köp så finns risken att det inte läggs till, även om man använder samma information som på kontot.

Asus TUF Gaming FX505DT-AL087T 15,6" Ryzen 5 3550H 8GB RAM 512GB SSD
Full Star 1
4.1
(500+)
J
Jonce
12 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Jag har haft min dator ca 1 år nu och allt fungerar mestadels bra. Jag tycker att tangentbordet fungerar riktigt bra att skriva på med stora tangenter. Det som man bör känna till innan man köper denna datorn, är att den håller sig ovanligt sval, jämfört med andra datorer som jag har haft tidigare. Men fläktarna låter en hel del när datorn blir ansträngd. - Jag har behövt byta nätverkskortet i datorn, då jag tappade internetuppkopplingen väldigt ofta eller fick väldigt dålig internethastighet jämfört med andra enheter.

Sennheiser CX-400BT True Wireless In-ear
Full Star 1
4.2
(170)
1 753 kr
J
Jonce
12 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Min bedömning av hörlurarna: +Tydligt och bra ljud +Bra mikrofon +Bra passform +stabil uppkoppling - Om man använder hörlurarna till mobilen så kan man behöva återställa mobilens Bluetoothinställningar för att få stabil uppkoppling/par koppling. -Ingen brusreducering

Sony Xperia XZ3 H9436 Dual SIM 4GB RAM 64GB
Full Star 1
4.6
(146)
J
Jonce
12 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Det som talar för att man ska ha denna mobil är att den är oftast snabb och smidig, med tydlig skärm. Det som talar mot denna mobil är att den blir varm efter bara ett fåtal vanliga bilder. Eller några få minuter på lägsta videokvalitet. Om man tycker om att spela spel på sin mobil, så skulle jag inte rekommendera denna mobil. Då det är en av det få tillfällena som du kan låsa mobilen. Men skulle annars säga att jag är ganska nöjd med mobilen.

Apotea
Utmärkt
(500+)
J
Jonce
12 omdömen
UtmärktRedigerades 2 år sedan

+Alltid snabb leverans (utifrån det leveransaltenativ som man väljer själv) +Flera leveransalenativ +Stort sortiment av varor +Klarna betalning +Enkelt at beställa receptbelagd medicin som man har fått av läkare eller annan behörig vårdpersonal.