Prisjakt

parazyte

Medlem sen 2006-03-28
155
Bidrag
39
Hjälpsamröster
Philips 65PUS7600 65" 4K Ultra HD (3840x2160) LCD Smart TV
Full Star 1
3.6
(14)
p
parazyte
155 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Bra bild, älskar ambilight. Långsamt OS, använder NVIDIA Shield dock så jag behöver inte deala med inbyggda AndroidTV.

ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
p
parazyte
155 omdömen
Usel5 år sedan

Urdålig köpupplevelse från 90 talet - fick helt seriöst baciller av att besöka deras sida! Checkouten är smärtsamt dålig, fast man kan betala med Klarna måste man fylla i alla sina uppgifter. Dessutom erbjuder de bara Klarna alternativ som kostar 29kr/mån dvs de erbjuder INTE faktura (få varorna först, betala inom 14 dagar). Har inte ens fått varorna än, det tar man ju för givet, utan ger 2 stjärnor pga skitdålig sida och som sagt skitdålig checkout.

Teknikdelar
Utmärkt
(500+)
p
parazyte
155 omdömen
UtmärktRedigerades 5 år sedan

Beställning 1 kom direkt. Topp! Beställning 2 dröjde ett par dagar, sen kom mail om att det skickats. Väntade i över 2 veckor, men inget kom. Kundtjänst återbetalade beloppet direkt, det hade kommit bort i PostNords hantering. Är inte direkt förvånad... Jag var såklart missnöjd men Teknikdelar skötte det superproffsigt.

Livekort.se
Bra
(500+)
p
parazyte
155 omdömen
Bra5 år sedan

Sidan ser taskig ut, det är inte 1998 längre. Men den funkade bra till att lägga en beställning på Overwatch, betalade direkt med Trustly, och fick ut en fungerande kod på en gång - snabbt och smidigt!

Sennheiser Epos PC 373D Over-ear Headset
Full Star 1
4.8
(4)
p
parazyte
155 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 6 år sedan

Efter att ha haft 4-5 "gaming" lurar så försökte jag köpa ett "lite dyrare" för 800kr förra året. Det blev ett par Kingston HyperX CloudX. Jag trodde att 800kr skulle ge mig "bra skrot" men ack så fel jag hade. Nu inser jag att allt under 1000kr och ser ut som ULTRA PRO GAMING GEAR SIGNATURE EDITION 4K UHD L337 CHAMPIONSHIP är fällor gillrade av Steelseries, Razer, Kingston o Logitech för att lura oss att köpa skräp. Tro mig, skit i allt det där och köp ett par Sennheiser för minst 1500kr så är du garanterad att vara nöjd och få den där känslan av toppkvalitet som du letat så länge efter. Ett par skor kan ju kosta 1500kr så varför inte ett par hurlörar? Epic wins: - Öppen konstruktion, du hör dig själv och andra i rummet utan att ta av lurarna. - Skön på huvudet - Brusfritt - Kvalitetsmic - Fold-up-mic to mute Övrigt: - Jag är neutral vad gäller Surround funktionen (det är nog mest en kul gimmick) Jag är äntligen SJUKT NÖJD!

Gigabyte GeForce GTX 1060 G1 Gaming HDMI 3xDP 3GB
Full Star 1
4
(1)
p
parazyte
155 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Tyst, men vid inspelning (instant replay via nvidia experience) så tycker jag att det ibland piper/viner högfrekvent om kortet...

King of Tokyo
Full Star 1
4.5
(2)
249 kr
p
parazyte
155 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Mina barn i 5-7 års åldern gillar detta spel men man får översätta korten hela tiden. Det är ett kul sällskapsspel för famiiljen samt även barnen och deras kompisar, ganska lätt att lära sig grunderna och komma igång. Det är dock lite för lätt att av misstag råka ändra sina victory points eller health då dessa regleras med två snurrhjul per kort. Speciellt för barn. Man får vara försiktig så man inte råkar snurra till det...

Microsoft Xbox One Wireless Controller S - White (Xbox One/PC) (Original)
Full Star 1
3.1
(15)
699 kr
p
parazyte
155 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 6 år sedan

Köpte denna till min PC, men då min PC från 2016 inte hade bluetooth (trodde felaktigt att mitt moderna moderkort för 1500kr+ borde ha detta som standard) så fick jag komplettera med tillhörande dongel. Men det påverkar inte betyget, 10/10, riktigt fantastisk controller.

Bose QuietComfort 35 Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
4.1
(85)
p
parazyte
155 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Beroende på hur mycket 4000kr är för ens egen plånbok har man såklart olika förväntingar. Jag brukar köpa Koss Porta Pro för 300kr, så för mig var det enormt dyra lurar, och mina förväntningar höga. Bra + Noise cancellation är riktigt jäkla bra. Och det är hela anledningen till att ens titta på dessa lurar, om ni inte vill ha det så sluta läs, stäng ner fönstret och sök upp ett par andra lurar. Det är skönt som tusan på flygplan, bussen, kontoret, you name it. + Hög komfort + Batteritid Inte så himla bra egentligen + Ljudet - jag kommer få sjukt mycket downvotes, men ljudet i dessa lurar lämnar en hel del att önska. Det går inte att fläska på, ljudet blir snabbt distorderat och faller ihop. Till och med Koss Porta Pro levererar bättre bas och större ljudbild, och skalar mycket bättre med höga volymer (kör ofta med minst 2 röda pluppar på iphonen). Tror de flesta som ger dessa lurar 9-10 stjärnor får kaffet i vrångstrupen och skulle skratta bort min kommentar, men de har förmodligen buyer's bias (vilken ofc är sjukt stark vid höga prislappar), men de får inbilla sig vad de vill. Slutsats: Jag tror de flesta som köper dessa lurar blir riktigt nöjda, no doubt! Majoriteten av ägare till dessa lurar kör nog med "normal volym" och lyssnar på "normal musik" på radion eller radioprat. Men för er som lyssnar på lite mer krävande musik med mycket rytmer som t ex metal och kanske elektronisk dansmusik, samt musik med mycket bas kommer kanske sakna det där lilla extra.

HyperX CloudX Over-ear Headset
Full Star 1
4.3
(3)
595 kr
p
parazyte
155 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Till skillnad från alla som använt det i mindre än en vecka så har jag och min polare använt våra i ca 1 år. Vi kör med varandra flera ggr i veckan och vi är båda missnöjda. Vi upplever bägge två samma två problem: 1. Volymkontrollen på sladden SUGER. Pillar man på den så sprakar ljudet, och hittar man inte "exakt rätt läge" på vissa sweet spots så har man bara ljud på ena örat. Fatta att det är så sjukt frustrerande! Kvalitetskänslan är helt borta iom det... Det hade vart så mycket bättre om det inte haft en sån kontroll alls, det är som att stoppa in en ratt i baksätet på en bil, det är helt onödigt och leder bara till sämre kvalitet. 2. Har man inte låg volym på lurarna så fortplantar sig ljudet ner i mikrofonen och din partner på andra sidan HÖR DITT LJUD. Alltså... Är det en sak ett jävla headset ska klara så är det väl för fan att isolera ljudet du hör från mikrofonen, det är ju hela poängen.