Prisjakt

serkand

Medlem sen 2014-07-25
4
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Spelbutiken.se
Bra
(500+)
Usel
ett år sedan
Väntat över 1 månad för leverans. Du får vänta flera timmar för komma till kundtjänst via telefon om de ens har öppet. Deras kundtjänst chatt har inte fungerat på hur länge som helst. De har inte heller svarat någon mail. Riktigt dåligt att man inte ens ger information till sina kunder hur det går med order och varför det inte levererats på utlovad tid. Köp inte från den här butiken, var uppmärksam även på CDON om det är spelbutiken som levererar produkten.
Klockia
Bra
(84)
Utmärkt
2 år sedan
Väldigt hjälpsamma när det handlar om reklamation. Svarar snabbt och tydligt angående hur det går med ärendet.
Samsung Gear IconX SM-R150
Full Star 1
2.5
(7)
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Verkligen usel. Var till en början riktigt glad och rekommendera produkten till andra men efter 1 månads användning som andra också haft problem med: - hörlurarna laddas ur automatisk trots att du inte använder hörlurarna. Även laddningdock urladdas. - höger hörlur slutar fungera. - batteriet var grym till en början, efter en månads användning får du räkna med att ladda 2 gånger per dag. Köp inte!
Edifier S530D
Full Star 1
4.4
(18)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan
Har haft dessa i 2 år nu och fungerar hur bra som helst! Har kopplat dessa genom opti till tvn. Rekommenderas starkt att köpa dessa och använda som tv högtalare då det är mycket billigare för ljudet man får. Sen har den fin design med. Plus - bra ljud och bas - flera enheter kopplade samtidigt - lätt att koppla till tvn - billigare för så bra högtalare för det priset och ljudet. - fin design - handkontroll fungerar utmärkt och bra räckvidd (ca 8m från tv) Nackdel - trycker man på höja volym flera gånger snabbt, stängs den av. Man får hålla i plus knappen istället.
Power
Utmärkt
(500+)
Bra
4 år sedan*
Köpte en dammsugare från Power, efter en månad slutade den fungera. Skicka in den till Reclaimit (service företag) som samarbetar med Power. Efter 1,5 månad utan någon dammsugare, ringde jag både till Power och Reclaimit. Power kunde inte göra något eftersom Reclaimit har hand om servicen. Reclaimit undersöker fortfarande produkten ! Uselt Uppdatering: Power tog kontakt igen med mig och bad om ursäkt. De skickar ny dammsugare och gav rabattkod. Bra service efter en lång väntetid. Kundvården från Power är bra om man tar kontakt med dem så fort det är något !
*Redigerades 4 år sedan