Prisjakt

sudden_se

Medlem sen 2006-01-05
30
Bidrag
11
Hjälpsamröster
Sony Bravia KE-65XH9505 (KD-65XH9505)
Full Star 1
4.2
(8)
13 997 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
5 månader sedan*

TVn har utmärkt till extremt bra bild, beroende på vilket material den får. Svärtan riktigt bra ej som oled. Oled kan bli för onaturligt svart ibland tycker jag. Nackdel är deras android system som lever sitt egna liv. 1 Installerar man extra appar på extraminne. Så slutar de fungera. Startar och stänger direkt. Krävs ominstallation då. 2 Appar på extraminne som man lägger upp i snabbmenyn försvinner plötsligt tillbaka till startläge. 3 Inbyggda Media app samt andra mediaspelare kan ej spela upp Dolby TrueHD, DTS-HD MA, DTS:X Master Audio. Allt omvandlas till Dolby Digital Plus samt DTS Enligt Sony support så stödjer appar ej pass true. Så därav funkar ej alla ljudformat. 4 Startar upp förstärkare själv med eller utan ljud. För sedan stå av den själv igen efter ca 2 minuter. Har en Sony förstärkare DN-1080 5 Använder usb led list, använder usb uttag från TVn. Slår på TVn led startar fint och slår av sig fint när stänger av TVn. Det som händer när TVn är av stängde, led belysningen slår av på sig själv hela tiden. Undrar varför TVn själv lägger på ström till USB uttaget fast avslagen TV. (4)Har svar från Sony ang att startar upp förstärkaren själv ibland med ljud ibland utan. Svar "Jag har informerat dig flera gånger om detta tidigare i andra ärenden och jag gör det ytterligare en gång. När tvn är i Standby läge, så körs ibland bakgrunds processer igång som t.ex. kontrollerar system uppdateringar etc. vilket i sin tur kan väcka förstärkare etc som är ihop kopplade till tvn. Det är inom specifikationerna för tvn och det är ingenting som är konstigt." Jag anser det är fel på TVn när visar detta fel. Värst när TVn startar upp när man ska sova. (5) Svar från Sony "Utifrån undersökning tillsammans med vår teknikavdelning så kan vi bekräfta att TV:n kan fortsatt föra ström när den befinner sig i Standby, alltså då den endasts stängs av via AV/PÅ-knappen på fjärren." om felen anser de "Våra tekniker har kollat igenom ditt ärende och dragit slutsatsen att det är inom specifikationerna " skulle inte tro ARN tänker på samma sätt.

*Redigerades 4 månader sedan
Kjell & Company
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
5 månader sedan*

Köper i butiken. Bra bemötande. Inget strul.

*Redigerades 5 månader sedan
Asus RT-AX58U
Full Star 1
4
(15)
1 290 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 månader sedan

Haft den i 6 månader. Funkar perfekt för mina behov. Stabil. Har ej testat VPN klient. Då en del haft synpunkter på detta.

Sony STR-DN1080
Full Star 1
3.7
(35)
9 521 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan*

Den har mycket bra ljud. Hade innan en Onkyo nr 809. Har en Sony TV XF9005. Bra bild om sitter rakt framför..bra färger. Det som drar ned till så lågt omdöme är att. Efter köpt förstärkaren så startar den i tid och otid och stänger av sig själv. Sony Support hävdar ofta som robotar att gör omstart, kolla nya servicepack, det fel på andra enheter likt Trump använder. De menar inget fel på TV utan aneroiden ..de har i sin TV. Men Onkyo var det koppla ihop TV via ARC Hdmi. Då sa supporten kan ej garantera funktion med andra märken än Sony. Sen gick min Onkyo söner och då uppstod problemet med ständigt start av förstärkaren i tid o otid. Det sämsta är att Sony skyller sina egna problem på andra. Det drar ned anställda och företaget i ett träsk av lögner. De menar fel på TVv boxen så jag kopplade in vanlig antenn, med samma resultat. Ser många har problem med sony produkter. Nu säger supporten du får stänga av TV på knappen på TV och ej i stand by läge. Något som manualen säger man ska göra låta TV stå i stand buy. De menar inget fel på TVn ..för mig fel på TVn eller förstärkaren för de klarar ej av vad de säger själva man ska göra. Så länge Sony ej fixar till problemet så är det skräp produkter. Sen när Sony hela tiden hänvisar fel till andra samt man går en vänd med dem för sedan när de inte vet börjar om från början..,med samma svar likt robotar... Jag undrar om Sony support har kunskap om sina egna produkter eller så är de inkompetenta. Ser ingen annan lösning än att vända mig till konsumentombudsmannen snart för Sony saknar intresse och man upplever de lurar oss konsumenter.

*Redigerades 10 månader sedan
Webhallen
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
ett år sedan*

Som alltid bra företag

*Redigerades ett år sedan
Sony Bravia KD-65XF9005
Full Star 1
4.3
(21)
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan*

Gå ut Googla på vilka stora problem Sony har..innan ni köper Vid rätt TV sändning mycket bra TV. Blev imponera när titta på nobelfesten sa wow vilken bild. Sportsändningar underbara. Men: När de visar Godmorgon, rapport så undermålig kvalitet. Startade upp min gamla Samsung 40B658 (ca 11år gammal) tv med exakt samma signal som Sony får. Vanligt TV tittande samt film från min dator. Min gamla Samsung ger i stort sätt lika bild. marginell skillnad. Betraktningsvinkel perfekt på Samsung något man ej kan säga Sony har. Svärtan lika bra på Samsung. Det som skiljer något är det vita. Netflix är helt låst vid Dolby Vision HDR. Så önskan vi kan få välja själva vad vill använda eftersom filmerna finns i olika format. Många appar klarar ej av sända ut surrand ljud utan enbart i PCM 2 kanal. Samtliga appar jag provat utan problem i min Android 8 box. Samma som min Sony TV har. De har haft och har fortfarande problem med sin ARC koppling. Har Onkyo nr 809 . Som funkade med Samsung utan problem. Nu lyckades jag finna en (provade ca 20 st) app IPTV som funkar samt och sony egna appar funkar. Så Sony har problem med sin TV..ej de andra tillverkarna. De sa fixat med senaste fixen men ej. Svagt Sony... Senaste fixen 27/11 v. 6.6545 De sa på support de kan ej garantera funktion på andra enheter än sina egna. Svagt Sony... Säg det innan man köper varor av er att enbart era varor passar ihop. Fick plötsligt upp reklam film som ej kunde stoppas. Stängde av TV för stoppa det. Sen fann egen lösning så slipper betala för slippa reklam. Fy Sony ska vi behöva betala mer för slippa påtvingad reklam ? Tala om att kunderna måste betala för slippa reklamen från er... Ni bör veta att Sony ej garanterar ljud över HDMI arc funkar om har andra märken än de listade. Jag har Onkyo avancerad som stora problem och trixande för få ARC funka. Har de givit mig info innan köp har jag så klart inte köpt Sony. För risken att ej få hemmabio funka...Troligen gäller det även denna modell. Tillägg fick låv köpa ny förstärkare en Sony. Nu börjar anläggningen slå på sig själv ochefter en stund slå av sig sjlv igen, i tid o otid. Enligt sony support valigt fel på många Sony anläggningar. Så ni ska veta om köper Sony skräp anläggning i detta fall. de skyller på Android som de har i TVn Skräp TV risken stor de forsätter ha problemet i framtida TNn är stor. När castar laptoppen till TV helt bedrövligt. sådan eftersläpning av musmarkören. Så denna funktion vill ingen använda. När cast en film från datorn funkar bra för då behöver man ej använda musen. Hoppas Sony läser och förbättrar bilden vid användning av olika appar. Hoppas får den underbara bild som Youtube kan visa även under andra app Netflix. Tack för att du kontaktar Sony Support.

*Redigerades ett år sedan
Power
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
ett år sedan*

Köpte Sony STR-DN1080 av dem. De hade lite strul vid sin kampanj. De hanterande det utmärkt. De gav även bra hjälp i support av varan. Nöjd kund

*Redigerades ett år sedan
Braun ThermoScan PRT1000
Full Star 1
2.5
(9)
69 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
2 år sedan*

Köpt den 20/1-20 Är osäker på hur trovärdiga värdena den visar. Fick 36,1 i munnen, i armhålan 36,1, i ändan 37,0. Har försökt testa med varmt vatten och då verkar den visa fel 0,5-1 grad fel. Min test ej tillförlitlig så osäker. Synd för min mycket gamla temp gick sönder. Var en hederlig kvicksilver temp. Den med säker visning. Ljudet finns det ? Ja men hörs knappt så kan säga saknar ljudvisning. Enkel annars och smidig

*Redigerades 2 år sedan
Huawei MediaPad T1 10 8GB
Full Star 1
3
(4)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
6 år sedan*

Mycket prisvärd första plattan för surf, skype, enkla saker. Betalade 899:-

*Redigerades 2 år sedan
Sony Xperia Z1 C6903
Full Star 1
3.7
(59)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
7 år sedan*

prisvärda telefonen 3000:- Nöjd med den. Mycket snabb. Valde även mobilen för den tål lite mer fukt. Det som drar ned och jag hoppas Sony fixar detta utan att man behöver använda en App. vill kunna välja dölja Navigeringsfältet samt Statusfältet ibland för få 5"skärm och inte som nu 4,5". Tänkte lämna tillbaka mobilen för avsaknad av denna funktion. App ger mig detta men lite strul ibland.

*Redigerades 7 år sedan
Sida 1