Prisjakt

Per ekvall

Medlem sen 2014-06-21
9
Bidrag
6
Hjälpsamröster
Realme 8 Dual SIM 4GB RAM 64GB
Full Star 1
3.8
(4)
P
Per ekvall
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Fantastiskt bra telefon för de pengarna. Snabb , laddar för som attan, håller batteri 1,5 dygn med flera timmar surf och stream hela dagen. Aldrig haft en lur som verkligen håller batteri så länge. 38% kvar kl 24 och har använt den hela dagen. Jättebra kamera med en massa efterbehandlings möjligheter. Snabb respons och en skärm som är riktigt tydlig i solen, kanon skärpa och bra kontrast.

Weber Genesis II E-330 GBS
Full Star 1
4.5
(2)
13 999 kr
P
Per ekvall
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Gick från min 8 år gamla Broil king Baron 440 till en Weber för att jag gissar att weber har bättre kvalitet på rostskydd och stabilare konstruktion. Det är skillnad med helgjuten aluminium box istället för plåt till webers fördel, MEN broilking har avsvärt bättre värmeisolering i locket. Att lägga handen på locket på en weber som är uppe i 300C gör jag inte om, det går dock bra på en broil king. Grllningen då? Jo där vinner broilking då avståndet till brännare och flavourizers är betydligt kortare och det är by default blir det hårt grillat snabbt på en broilking. Weber får lätt en grå (kokt) yta på tex nötfärs även om termometern visar 350C Broilking är designad för att allt fett skall brinna (och ge smak eld och rök) till köttet. Weber är designad för att fett och annat skall rinna ut i botten. Som tur är renoverar jag brännarna på Broilkingnen och har den på sommarstället så jag har nåt att längta till.

Sandstrøm SBSC17E
Full Star 1
1
(1)
P
Per ekvall
9 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Skitvåg utan dess like visar +-5 kg beroende på var man har balansen.

Broil King Baron 440
Full Star 1
3
(4)
P
Per ekvall
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 4 år sedan

Har haft min sedan 2013 7 år. Nu har en brännare rostat sönder vilket göra att det blir ojämn värme från den. Det blir en extra sizzling zon vid hålet. Gallren i gjutjärn har också rostat, den har stått ute under kapell hela tiden i regn och snö, stommen lock bord är som nya efter en tvätt med sprit. Funderar på om jag skall köpa nya brännare och rostfria galler för 3300 eller en ny grill. Även termometern med logga ser lite tarvlig ut men den mäter rätt. Piezo tändaren funkar som den var ny likaså vred och dörrar. Har aldrig tömt drop koppen eftersom den förbränner allt på sin väg mao ryker det mycket vilket är det man vill ha om man skall ha den goa grillsmaken. Om man skall grilla är broil king bäst, den har jämn värme och man kan få upp den i 350-370grader. saknar bak brännare som finns i 490 modellen. kokplattan används men funkar bara OK om det inte blåser för mycket. Rekommenderas nu när de har bytt brännare till bättre stål Kan vara värt att byta mot rostfria galler..

Panasonic TX-65FZ800E 65" 4K Ultra HD (3840x2160) OLED Smart TV
Full Star 1
4.5
(8)
P
Per ekvall
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Valde först Sonys oled, helt övertygad tills de stod bredvid varandra i lokala euronics butiken. Jag har fått en riktig bio hemma, helt sinnessjukt bra bild med flera valbara alternativ till processering. Inte mycket appar men de man behöver. Ljudet trodde jag skulle vara ganska mediokert jämfört med storebror. Ha, fel hade jag helt riktigt bra så jag är nyfiken på vad storebror har.

TP-Link Archer MR600
Full Star 1
3.4
(22)
1 375 kr
P
Per ekvall
9 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Funkar inte. Surf med Chrome går bra. Bredbandskollen ger full fart MEN Twitter, Netflix, Instagram, hemnet med flera funkar inte Nåt är knas, har ringt support men de vet inte heller. Lämnar tillbaka i dag.

Motorola Moto G6 Plus Dual SIM 4GB RAM 64GB
Full Star 1
4.2
(26)
P
Per ekvall
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
6 år sedan

Efter några timmars användning har jag konstaterat att batteriet lär räcka dubbelt så länge som alla tidigare telefoner jag har haft. Den är snabb och strulfri, skärmen är precis lagom stor bred och inte lika avlång som på galaxy s8. Kameran är riktigt bra, snabb autofokus rätt färger. Pilligt var SIM-kort hållaren.

HP Envy 5530
Full Star 1
3
(1)
P
Per ekvall
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

När den väl skriver ut så blir det bra utskrift, "jätte enkel " att ansluta. Den f-bannade skrivaren ligger i nätverket n men inte FN hittar någon den ändå.

Sony Xperia Tablet Z4 SGP712
Full Star 1
4.2
(12)
P
Per ekvall
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 9 år sedan

Köpte den framförallt för vattentäthetens skull, använt den hela sommaren för navigation i segelbåten. Den har utstått en del regn denna sommar men funkar gott, lite ösregn, några tapp i sittbrunnen och lite kast ner i hytten har den varit med om. Kameran och filmkvalitet är super. Batteritiden, i början var jag lite sur, 5timmar navigation. Sen var det 10% kvar. Glömt beakta att 4g gått på max effekt då den tankat ner kartor hela tiden i ytterskärgården där mottagningen är dålig samtidigt som delat nätverk var på så barnen kunde kolla netflix. Utan GPS och delning håller den som gamla ipaden 10_13 timmar med surf via wifi. Helt ok Mycket ljusstark och fin skärm. Ljudet är faktiskt riktigt bra vid filmtittande Men bäst är den låga vikten kan,ligga och hålla den med tummen i timmar. Sämst är att vissa Android appar är kassa jämfört med apple. Blocket, Eniro på sjön saknar Apple funktioner. Dock denna app prisjakt är bättre i Android.