Prisjakt

Haddirajan

Medlem sen 2005-12-15
57
Bidrag
34
Hjälpsamröster
Oral-B iO Series 9 Limited Edition
Full Star 1
1
(2)
2 619 kr
H
Haddirajan
57 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 månader sedan

Köpte denna i mars 2022 och det funderade några månader, innan den stannade tvärt med 35% kvar av batteriet. Satte den i laddaren och den visade då 0 % och laddade upp fullt. Samma sak vid nästa urladdning/användning. Lämnade in den och fick tillbaka den efter nån vecka med texten ”inget fel funnet”. Ok, hem igen och testar, och efter 10 dagar märker jag detsamma igen. Lämnar in igen och den blir ut utbytt (tog tre veckor). Ok, en ny enhet, nu är väl allt frid och fröjd? Ja några månader lyckades jag köra ner den till kring 10% där den börjar säga till det är dags att ladda. Sen blir även denna enhet likadan som den förra. Kollade i butiken efter något utbyte men alla handenheter har samma artnr, så jag reklamerade den. Jag hade ju ändå köpt en annan för vem kan vara eltandborste i tre veckor pga reparation? Blev en Jordan för 349 på Ica Maxi som fungerar varje dag hittils. Lägg där till att IO serien är hala som ålar, inget greppgummi som det var på modellerna före. Jag kommer vänta in nösta generation eller test Suri om billighetsjordan går sönder före dess.

Oral-B iO Series 9S
Full Star 1
3.4
(9)
H
Haddirajan
57 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Har använt ORAL B i drtgt 20 år. Med denna genration var första borstbytet ett faktum plus en del andra features som jag ville testa. Ok, den går något tystare än de tidigare modellerna, även efter 5 månader (de gamla glappade ju upp sig ganska fort och började låta illa). Men den är hal som en ål så det bara en tidsfråga innan man tappar den. Har aldrig förut tappat någon men de har också varit gummibeklädda. Ena dagen har jag 42% batteri, och morgonen dörpå rystar den till och blinkar rött. Ingen förvarning. De hade cashback på denna när jag köpte den, idag kom 200 kr i retur (5 månader tog det 😁). Nää tyvärr, denna är inte prisvärd. Inte ens bättre än de förra.

Skibahnhof
Utmärkt
(164)
H
Haddirajan
57 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Utmärkt vara och snabb leverans. Dock trasig kartong och leverans till fel stad, men det ju kanske inte butikens fel. Proffsig och svarssnabb personal.

Oral-B Genius X 20000 Luxe Edition CrossAction
Full Star 1
3
(1)
H
Haddirajan
57 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

"Inget nytt under solen" eller iallafall mycket lite. Samma känsla som denna ger minns jag att min första Oral B gav mig för 22 år sedan. Det är alltså ingen större skillnad på maskinerna emellan. Störst skillnad märker man på en begagnad och en ny, för de tröttnar vartefter och inte bara i batteriet, utan främst i rengöringseffektivitet. Men det motiverar inte ett köp av den dyraste, för den är faktiskt inte märkbart bättre. Nu skickar man inte heller längre med "klockan" utan tror att kunderna vill stå och glo i mobilen. Jag törs sticka ut hakan och påstå att man "missade målet grovt".

K2 Thrive
Full Star 1
4
(1)
767 kr
H
Haddirajan
57 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Den första räddade sannolikt livet på mig, så jag köpte en till. Den svarta kallades dressyrhjälmen i bakantskapskretsen så det blev en grå andra vändan.

Sony PlayStation 4 (PS4) Pro 2TB - 500 Million Limited Edition 2018
Full Star 1
5
(4)
H
Haddirajan
57 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
6 år sedan

Även jag plockade upp ett ex på releasedagen, nummer 18*** nånting. Köpte även en extra handkontroll då även dessa är limited. Snyggt paket. Headsetet är inte som på bilden dessvärre, ett sladdrigt snörheadset följde med, likt dem som följer mobiltelefoner. Annars altl gott. Tyst är den också som tur är.

Synsam
OK
(91)
H
Haddirajan
57 omdömen
Usel6 år sedan

Tyvärr bedrövlig och sävlig service, både på web och i butik. Mailade först webbutiken för ett speciellt önskemål vad det gällde båge och glas, och ett autosvar kom att "de svarar inom en vecka". Travade då bort till butiken istället med samma fråga. Först fick jag påkalla uppmärksamhet bland en personal som stod och plockade upp varor, och sen var hon väldigt trött och inte visst något så hon kallade in en personal till, så vi stod där tre stycken och konfererade om detta. Då kommer en fjärde personal också. Det roliga var att alla tyckte olika också. Men de kunde inte lösa mitt problem genom att ta glasen och bågarna och sälja dem ihop, utan man var tvungen att specialbeställa detta, trots att det låg på disken framför näsan på oss. Då gick jag ut.

Arlo Pro 2 VMS4430P (4st)
Full Star 1
3
(4)
13 499 kr
H
Haddirajan
57 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 6 år sedan

Nya Arlo Pro 2 sägs ha full-hd m.m, och det säger jag inget om. Lättinstallerat i appen och man är snabbt igång. Kvaliteten känns bra, slimmat och tajt. Det är lite snålt med installationsdetaljer i paketet så jag har redan varit och extrahandlat ett utomhusfäste till (ett ingår). Vore snällt om de skickat med kablage också för fast nätdrift. Nu blir det att extrahandla det också. Slutpriset kommer nog att hamna på närmare 12 tkr än de 10790 kr som paketet kostar i grund (dec 2017). Jag får inte IFTTT att funka heller, och det finns en uppsjö med trådar om detta på nätet, och de flesta har samma problem. Geofenching funkar däremot, och det är bra. Appen verkar bugga lite, för den vill gärna sända kamerornas ljud till mobil/padda även om man stängt av microfonen på dem. Småstöriga saker, men helheten är ändå bra. Lite utveckling på appen så blir det bra detta.

Nintendo Switch Pro Controller (Switch) (Original)
Full Star 1
4.1
(31)
735 kr
H
Haddirajan
57 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 6 år sedan

Mycket bra kontroll, trots sitt pris. Jag har inte använt de larviga som följer med Switch alls, bara denna. batteritiden är magiskt, tror jag läste 80 timmar någonstans.

Shopping4net
Utmärkt
(500+)
H
Haddirajan
57 omdömen
DåligRedigerades 7 år sedan

Slår sig på bröstet att de skickar paket samma dag som beställningen. Det är ju bra...men inte när man skickar med klimatekonomisk post som tar 4 dagar. Då är liksom idén lite borta om kunden förväntar sig en snabbare leverans än då. Man kanske kan ha det som alternativ för de som inte har en deadline.