1.8 / 5
(3 omdömen)
Sorterat efter datum
2019-12-12
Generellt besviken på Miele support och kvalité, har haft problem och fått bekosta allt från undersökning till reparation själv, dom tar kostnader. Kan tyvärr inte rekommendera Miele längre efter detta. Kommer att välja andra fabrikat i framtiden.
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2019-02-13
Har alltid haft uppfattningen att Miele gör riktiga kvalitets produkter bla beroende på deras egen profilering av sitt varumärke, men aldrig haft någon tidigare av olika anledningar. Köpte för drygt ca tre år sedan en diskmaskin som kostande närnare 10000 kr och installerade den knappt ett år senare. Hushållet består av två personer och vi är noga med att skölja av disken innan vi ställer in den i maskinen. För ett par veckor sedan så uppstod ett ganska kraftigt missljud som sannolikt kommer från avloppspumpen. Vi kanske fick ett "måndagsexemplar" men jag tänker aldrig mer betala en krona extra för att köpa en Miele och faktum är att vi aldrig har haft en vitvara från något annat märke som har gått sönder så snabbt.
2019-01-18
Hade en frys från Miele som gick sönder efter 6 år. Det kan hända den bästa leverantör men har alltid trott att Miele stod för extremt bra kvalitet och hade hoppats att det skulle hålla minst dubbelt så länge. Miele hade under denna period bytt design på sina kyl/frys skåp, jag mailade supporten och frågade om man kunde sätta på den gamla dörren på en ny frys? (så jag inte behöver köpa ny kyl också) Fick till svar (skriftligen) att detta inte var möjligt. Jag köpte då ny kyl och frys så de skulle matcha varandra. När de levererades såg jag till min förvåning såg jag att nya och gamla skåpen har samma dörrfästen. Testade att byta dörr och det fungerade utan problem. Kontaktade Miele supporten för att ifrågasätta deras tidigare svar och vilken typ av ersättning de tänkte ge mig då jag nu har en kyl som jag inte behöver. Då väljer Miele att inte svara längre trots upprepade försök.